reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Od 6 na nogach, moje dziecko nie chce już spać ale marudzi do potęgi. Katar i chrypka dalej są, troche mi szkoda że nie odwiedziliśmy wczoraj lekarza, teraz weekend i wiadomo jak to jest z naszą służbą zdrowia:baffled:

reklama
witam sie w stanie wyczerpujacym :wściekła/y:
jestem mnie wyspana w nocy pobudka o 2 z goraczka 38,4 - dalam mu panadol to spadala ale nie chcial spac i co chwile marudzil i plakal i tak w kolko i nie spal ponad 2 godz :szok::szok::szok: a pobudka po 7 :no:
dzis mierzylam temp to narazie jest wporzadku goraczki nie ma ale stan podgoraczkowy

a my mielismy dzis Sewcia zabrac do figloraju na mikolajki ale moj idzie do roboty auta nie ammy wiec nici z tego :-:)wściekła/y:

kluska
- wlasnie trezba czekac do poniedzialku wiec zdrowka Wam zycze byscie nie musieli nikogo z lekarzy odwuedzac :tak:
kaska - pieknej perelki nie ma sprawdzam co chwile i nic ... :dry::oo::sad:

milego weekendu a dzieciaczkom wszystkiego najlepszego na mikolajki i duzo prezencikow :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc kobietki.Ehhh pochorowały sie te nasze brzdace widze...
partysia duzo cierpliwosci dla Ciebie i zdrówka dla maluszka.I oby ten kielek się pojawił w koncu:tak:Myyszaaa wychodził wychodził:-D Nie dołuj dzieci:-D Kluska79 i dla Was zdrówka duzo_Oby nie trzeba było lekarza szukac ;-)kaskax25 no fakt przygotowan sporo,ale ja akurat lubie ta przedswiateczna krzatanine:confused: Pozniej jakos tak magicznie jest:rolleyes2: Warto.

Udanych Mikołajek:tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych Mikołajków (mój Madi na drugie też ma Mikołaj:-p)
Naczytałam się tu o waszych chorych maleństwach no i mój Amadeo też padł ofiarą kataru i stanu podgorączkowego i kaszelku. Co prawda teraz śpi już drugą godzinkę a ja z Olim odpoczywamy po dzisiejszych jego wybuchach płaczu...:-( Biedny całą noc się wiercił popiskiwał przez sen. Całe szczęście wieczorem coś przeczuwałam i położyłam go do naszego łóżka. Całą noc spaliśmy w obięciach i chyba tylko dlatego sie nie wybudził. Od rana chciał tak bardzo chodzić i niestety osłabł...:-( taki lament i żal w jego głosie że jeszcze wczoraj potrafił a dziś klapa...:-( i my biedne mamy musimy na to wszystko patrzeć a nie da sie nic zrobić.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla naszych małych solenizantów:-D
Zdrówka dla wszystkich chorubków i zdrowych bobaskow:-D
Wesołych Mikołajek z górą prezentów dla naszych lutowych pociech :-D:-D:-D:-)

Witam sie wieczorkiem.Syneczki biedny Amadeuszek, to ci sie nam dzieciaczki pochorowaly. A jak jest teraz juz troszke lepiej? Biedactwo jest oslabiony to i chodzic mu ciezko:tak:Wszystko wroci do normy jak wyzdrowieje. A wiesz mam taka ciekawostke my w domu na Mateuszka czesto tak zdrobniale wolamy Amadeuszek i nawet juz na to reaguje:wściekła/y:Chyba imiona nam sie pomylily w akcie urodzenia Amadeuszek tak jakos lepiej do niego pasuje:-)
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mikusiów!!!:-D:-D:-D
Patrysia
jak Sewerynek:happy:Kluska79 a jak u was???:-)
Mateuszek tez cos od wczoraj pokasywal ale ja mu szybko lipomal i biostymine i narazie jest ok. Ale ja kicham, m tez boje sie ze sie zarazi. :no:
Margaritta to moze mi pomozesz w tych przygotowaniach:wściekła/y:;-)

Pozdrawiamy wszystkich i trzymajcie sie zdrowo

witam
maly juz spi
dzis juz o wiele lepiej bo ma tylko stan podgoraczkowy a goraczkie nie mial ani razu wiec mysle ze dzisiejsza nocka bedzie spokojniejsza :tak: i ze nie bedzie sie meczyl malusi :tak: ale wiecie co widze na dole taka mala kropke biala to jest prawa dolna 3 - kiel bodajze ale czy to mozliwe :eek::confused: nie wiem ale dziwi mnie to ... zobacze jutro :tak:

kaska - dziekuje o wiele lepiej :tak:;-)
syneczki - bedzie dobrze moze to przejsciowe teraz taka pogoda zdradliwa ale zyczymy zdrowka dla Amadeuszka :tak:
margaritta - oby ;-)
myszka - wszystkiego najlepszego dla Miskolala :-D:-D:-D

reklama
Witajcie Maminki wieczornie-mikołajkowo :)

Mysza- Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek dla Mikołajka :)

Widzę,że choróbska dopadły dzidzioli :( Nie ma nic gorszego jak chore dzieciatko... My się jakoś trzymamy (odpukać). Marcelka dziś poszła spać już zaraz po kąpieli po 19 :)
Ja usiadłam do kompika i lukam na foteliki samochodowe-chcemy przed wyjazdem na Sląsk kupić Marcysi już nowe siedzonko podróżne. Skłaniam się ku Recaro (9-36 kg). Anna_ajra- chyba Wy kupiliście Michasiowi taki? Napisz jak Wam się sprawdza :) Jak kupowaliśmy wózek to pan w sklepie nam go bardzo zachwalał... W poniedziałek M ma wolne to się wybierzemy na zakupy :)
Uciekam zaraz spiochać.Ciekawe jaka dzisiejsza nocka będzie, bo ta ostatnia była ciekawa :) Marcelek obudziła sie na mlesio o 2:30 i 2 godziny nie spała! Ja nic się do niej nie odzywałam,a ona gadała po swojemu,śmiała się, bawiła się owieczką i w końcu przytuliła sięi zasnęła,tylko że ja wybudziłam się na dobre i nie mogłam zasnąć :(

Kluska- zdrówka dla Dominisia!

Patrysia- jak Sewcio? Miejmy nadzieję,że to jednak zębolki... Zdrówka!

Syneczki-dla Was też zdrówka!

Wszystkim Wam Maminki i dzieciaczkom spokojnej nocki!

Do góry