reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Przyszlirodzice możesz przecież pogadać z nami:-) Ja prawie przez rok mieszkałam teściami mimo, że z nią było ok to cieszyłam się, że nareszcie nie muszę zamykć drzwi od łazienki i po domu mogę chodzić w majtkach;-)

Z Majką coraz lepiej nawet zaczyna coś jeść. Ostatnio w ogóle nie mam czasu od kilku dni podobnie jak kaskax25 siedę na allegro i kupuję prezenty musiałam ich kupić dla 17 osób a jeszcze 5 z nich zaraz po świętach ma urodziny ( i pomyśleć, żę mam małą rodzinę współczuję tym co mają większą;-)).

W ten weekend m ma szkolenie w Krakowie i powiedziała, że nie chce mu się jechać samemu więc zabiera nas ze sobą:-) Majeczka jeszcze nie była w Krakowie więc na pewno chętnie wszystko zwiedzi. Jedzemy jutro, już nie mogę się doczekać:-D:tak:. Tylko trochę się boję podróży bo mała zawsze sie wscieka w foteliku:-(

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas jak zawsze... dużo pracy i życie w biegu. Tydzień za tygodniem ucieka między palcami... Nasze dzieciaczki już takie dużo. Jeszcze trochę i skończą roczek! Nie do wiary...

Na 10 miesięcy Michałka usłyszałam pierwsze "mama". Ale się ucieszyłam... taka dumna jestem i w ogóle...:-D:-D:-D

W sobotę jadę do Berlina. Zabieram się z koleżankami z pacy w ramach wycieczki na Kiermasz Bożonarodzeniowy (Weihnahtsmarkt). Już się nie mogę doczekać tej atmosfery, grzanego wina z goździkami, słodyczy i lukrowanych jabłek...
Mąż zostaje na cały dzień z Michasiem! Jestem pewna, że sobie poradzi na na pewno na dobre im to wyjdzie - haha!:-)

Dzięki Margarittce (suwaczek) zauważyłam, że to już tylko dwa tygodnie do świąt! Och...

Madulek chodziiiiii :-):-):-)po wielu próbach odważył sie na samodzielne kroki:-D. Cały dzień dziś namiętnie trenuje i nawet nie miał kto nam zdjęcia zrobić:wściekła/y:. Jak już wrócił mój tata z pracy szybko aparat do ręki i pstryk kilka fotek:tak:. Najlepsze z nich wrzucam...a mały? nie patrzy co robi byle do przodu...ja tu cala w nerwach żeby mi sie nie porozbijał:crazy: i tak za nim na kolanach biegam aż z wrażenia wyglądam jak bym spod prysznica wyszła ;p :-p
Mój mały niespełna 10 miesięczny bobo chodzi :szok:szok normalnie kiedy on wyrósł dopiero co sie urodził...a przy tym jeszcze krzyczy mamaaaaaaaaaaaa jak bym nie widziała co robi i dla pewności że go podziwiam przypomina o sobie :-p:dry:

Załączniki

• fggf.jpg
    fggf.jpg
    122,3 KB · Wyświetleń: 38
  • vfvf.jpg
    vfvf.jpg
    126,5 KB · Wyświetleń: 36
brava dlaa Amadeuszka za pierwsze kroczki:-)
patrysia aqua aerobic chyba jest nie dla mnie, bo po dzisiejszym wcale nie jestem zmęczoną, ruchy w wodzie sa dla mnie za wolne:-p
anna ajra Michas zaczał mówic, wiec tylko patrzec jak sie rozgada:tak: napisz pózniej jak tata sie spisał;-)
monia monis ja tez bede w niedziele w Krakowie, moze sie potkamy:-p jedziemy na impreze mikołajkową, gdzie Mikołaj ma zleciec na ziemie balonem:szok::rofl2:
kluska tradycyjnie dla meza proponuje ulubione perfumy:happy2:
dawna cloe laptop fajna rzecz!:-p mozna sie z nim zaszyc nawet tam....gdzie król chodzi piechotą heheh:rofl2:

reklama
witam
u nas nie za dobrze Sewcio marudzi od wczoraj jakies dziwne te jego spanie marudzi mi co chwile a najgorsze jest to ze goraczka i to 38.4 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: sprawdzam co pol godzinki badz co godzine i zapsuje.... zobaczymy co bedzie potem jak co to idziemy do lekarza albo pojade na pogotowie chociaz moze na marne bo moze to byc od zabkow ach juz sama nie wiem co mam myslec...

Do góry