reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Patrysia byc moze to od zebow mi mala tez strasznie wczoraj i dzis w nocy marudzila;/ wiec moze to re nieszczesne zebole:wściekła/y:
Zdrowka dla Sewcia
Syneczki- gratki dla Amadeuszka:)

reklama
Patrysia daj szybko znac jak bedziesz wiedziec co z Sewkiem. Mati dzis tez marudny ale ja dzis taki jakis pechowy dzien dzis mam to pewnie dlatego;-)Odezwe sie wieczorkiem:-)

wpadam na chwile poodpisywac bo maly spi
ale wiecie co on majaczy mi przez sen
pewnie ta goraczka na zeby ale borok moj sie musi meczyc... dalam mu panadol i zasnal :tak:
no a wczoraj to wogole nie mialam czasu - rano do mamy po zakupy na imprezke no bo dzien gornika i moj m chcial sobie umilic czas ... zaprosilismy znajomych a wczesniej jechalismy po moje zamowienie z oriflame i jeszcze potem te pakowanie tego ... ehhh... dzien byl meczacy ale i udany a pod koniec wieczoru kiedy goscie poszli maly obudzil sie z rykiem chocby cos na niego spadlo - nie weim o co chodzilo - wyrwalam sie z wanny owinieta w recznik i go uspokajalam ...

kaska - nie wiem czy z nim isc na ten nocny dyzur :unsure: bo pewnie to na zeby :dry::huh:
przyszlirodzice - oby od zabkow a nie jakis wirus przeziebienie czy cos gorszego ... ale dawno nie czulam sie tak bezradnie :-(
syneczki - to gratulacje - fajnie sie patrzy no nie :-D?? nasz tez chodzi ... a jak sie zachwieje czasem to staje zeby zlapac rownowage a potem idzie dalej :-) a na pierwszym zdjeciu wyglada jak laleczka - ma sliczne oczka !!!
kluska- ja to odkad jestem w Oriflame to za kazdym razem biore i tworze jakies zestawy dlatego wszystkim robie zestawy swiateczne wlasnie z tego :-) dobrzez ze to mam bo tak bylabym w takiej samej sytuacji jak Ty :blink:
moniamonis - daj znac jak bylo w Krakowie :tak:
anna_ajra - to fajnie wiem jakie to jest uczucie jak chodzi kolo Ciebie i mowi mama albo tata ... az ciarki przechodza bo czasem sie wierzyc nie chce :-D

Fajne te laptopy bo nawet będąc ponad 300 kilometrów od domu mogę czytać bb:-D:-D no i oczywiście pisać:-)

Patrysia jak jutro Sewcio będzie miał temperaturę to leć do lekarza dzisiaj nie ma sensu jak się nic nie będzie działo, tak przynajmniej mówi mój lekarz, że dzwonić dopiero w drugiej dobie gorączkowania, bo wcześniej trudno stwierdzić co to może być. Dużo zdrówka dla małego.

A w Krakowie narazie ok, szkoda tylko, że m nie ma bo cały dzień na szkoleniu:-(. Narazie zwiedziłyśmy z Majką tylko starówkę, niepodoba mi się tylko, że tu wszędzie strasznie wąskie uliczki i marnie się chodzi z wózkiem. Ale to może tylko w tej dzielnicy gdzie ja mieszkam.

Dominik jest przeziębiony:-(, wczoraj nie miał apetytu i lało się z noska, dzisiaj apetyt wrócił ale katar został i doszła chrypka i pokasływanie:nerd:. Dałam mu cebion i mam nadzieję że mu przejdzie.
ladna.ex.panna , patrysia- perfumy czy kosmetyki nie przejdą:no:, sam się ostatnio zaopatrzył odpowiednio:dry:,ale dzięki za pomysły. Patrysia a jak mały teraz? Może to faktycznie ząbki.
ładna.ex.panna- gdzie chodzisz na gimnastyke?Jak byłam dzisiaj na siłowni kobiety też ćwiczyły aqua aerobic-mnie do tego nie ciągnie za to w poniedziałek po 1.5 h siłowni wejde do sauny,basenu i się zrelaksuję;-)
anna_ajra- brawo dla Michasia za "mama", ja też już bym chciała to usłyszeć od Dominka. Ale fajny wyjazd Cię czeka- zazdroszcze;)

Ostatnia edycja:
Kluska a zegarek jak swojemu kupilam i wiem ze bedzie super zadowolony bo ostatni jak szykowal to rozprysl sie o sciane:wściekła/y:

No w koncu jeszcze masz troche czasu, ale ja wolalam juz kupic bo potem moze juz czasu zabraknac, w niedziele chyba pojade juz po te wszystkie majonezy, itp. az strach pomyslec ile to roboty a swieta myk i nie ma.:-)Z prezentem moze jeszcze cos wymyslimy

jestem
maly zasnal z temperatura 37,8 chcialam mu dac panadol na noc ale nim zdazylam siegnac to maly juz spal...:oo: i chyba czeka mnie nocka na podanie tego ... ale majaczy mi czasem co mnie martwi i tak placze przez sen to pewnie przez goraczke :huh:

kluska - a cos do ubrania :confused: a moze spytaj go co mu jest potrzebne :tak: ale ramka tez jest fajna ;-) i zdrowka dla Dominisia :tak:
moniamonis - jutro sobota nie weim jak przyjmuja ale zobaczymy oby to zeby :dry:

reklama
Patrysiu ja uzywam na noc czopkow na goraczke i jak czuje ze mu rosnie to przez sen mu zakladam i jest ok, nawet sie potrafi nie wybudzic:tak:Trzymam za was kciuki i mam nadzieje ze jutro zobacze w sygnaturce piekna perelke:-);-)

Do góry