reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witam
zabka jeszcze nie mamy :wściekła/y::no:
sewcio robi mi teraz takie pobduki wstaje o 2 i idzie spac dopiero po 4.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chociaz dzis w nocy obudzil sie o 3 ale jak zasypial to nagle tak zaczal wrzeszczec ze nie wiedzialam o co kaman :szok: ale poszedl po pol godz spac :dry:
a tak poza tym to wczoraj bylismy na zakupach jeszcze wiec nie bylo czasu aha no i na obiadku u mojej mamy...
a w domku zostaly mi jeszcze porzadki - mycie okna w sypialni naszej i ogolny jeszcze taki porzadeczek ale dzis pada wiec nici z mycia okna a niewiadomo nawet co to czy deszcz czy sniego czy oba naraz :baffled::confused:
jak bede miala wiecej czasu to popisze :tak:

reklama
Hej:-) mała śpi
mi na rękach. Ostatnio robi mi jazdt ze cho cho nie wiem może uczulona na kompa bo jak tylko probuję na bb zajrzeć zaczyna się wrzask nie z tej ziemi:blink:
Gosia to swatezcnie macie :tak:fajnie :tak:
Margaritta nas pogoda niewiele lepsza:dry:niestety
Patrysia Sewcio ładnie sie przestawił :blink:
Uciekam wrócę jak tylko wyskrobię chwilę dla siebie.
Acha mój kanar zaczął w końcu Spiewać:-D Już miałam wątpliwości czy to nie przypadkiem samiczka

dobra maly wlasnie zasnal wiec jestem
cloe - dobry kanarek dobry :tak:;-) no wiesz przestawil sie i to fatalnie szkoda ze inna pora dnia mu nie spasowala a wybral sobie noc :dry: moze jeszcze to odkreci hih :tak:
kaska - no Sewek juz lepiej dzisiejszej nocy a jak bedzie jutro to nie wiem - ale napisze :tak:
przyszlirodzice - jeszcze sie nic nie przebilo ale na swiateczne zebolki chyba nie mam co liczyc :dry:
anna_ajra - fajnie ze wycieczka sie udala :tak:
Gosia78 - jak tam Jas :confused: zdrowka na Swieta :tak:
syneczki - :-)

zdrowka dla dzieciaczkow i dla wszystkich :) nawet na zapas
trzymajcie sie :-D

dziewczyny jestem, tylko że nie mam zbyt wiele czasu. Dzieciaki, praca, szkoła, planowanie wykończeniówki, to wszystko mnie tak pochłania że nie mam czasu nić pisać, chociaż czytam was na bieżąco.

Olek chodzi już całkowicie sprawnie, dokąd chce, ile chce itp. Ząbków nadal mamy 6. Super się już bawią z Wiktorem. Turlają się na łóżku, przepychają, mają dużo radochy.

No to spadam, Olek się obudził i chce się bawić :)

Tez jestem
ale mam mega doła wiec nie pisze nic jak przejdzie to odpisze
Z Kuba jade w środe na kontrole drugi raz bo dostał powtórke antybiotyku wiec mam nadzieję ze to koniec bedzie

Pozdrawiam wszystkie mamusie i Buziolki dla dzidziusiów:tak:

maly niedawno zasnal - dzis troche pozniej bo bylismy u znajomej :-)

Ania31 - jak tam samopoczucie :confused:
kropecka - wierze Ci ze czasu brak masz duzo na glowie :tak: a fajnie ze Olus juz tam fajnie chodzi - Sewcio juz tez z dnia na dzien lepiej :tak:

ja tez bede Wam zyczyc spokojnej nocki :-D

Witam. Ja tak prosto z mostu, dziewczyny chyba spoznia mi sie okres i to tak dosyc sporo. Ups:tak:Troche we mnie strach rosnie.:szok:

reklama
Do góry