reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

CZesc, Dziewczyny!:-) dawno mnie tu nie bylo...

Lewcio wreszcie zabkuje, pod gornym dziaslem widac ksztalty jedyneczek!!!

Juz nie moge sie doczekac az wyjda:tak:

Patrysia nasz Lewek budzi nas o 6:30 codziennie!!!!
Co prawda usypia tez o 18:30, jestesmy juz przyzwyczajeni...;-)

p.s. a w Krakowie dzisiaj bylo slonko:-) musialam zaslonic rolety, bo przypiekalo jak w lecie:)

Pozdrawiam Was:tak::-):tak::-)

reklama
lolka - no to fajnie jak za niedlugo zobaczysz zabki, Sewcio masuje sobie caly czas swoja prawa strone wiec myske ze tam pierwsze wyjda :tak: u nas tez dzis bylo slonko :-)

kurcze a mnie cos pobolewa brzuch z lewej strony auc :no::wściekła/y:

Kurcze, ale się rozpisałyście:-)
Ja jestem, zaglądam, ale nie mam nastroju na pisanie:zawstydzona/y:, tak w skrócie:
W piątek Piotruś skończył 9 lat, był tort, prezenty, ciocia z wójkiem, elegancka kolacja z ulubionym daniem mojego dziecka czyli pieczone krewetki w czosnku;-)+ sałata i dipy.Było super, aż mi się wierzyć nie chce że mam tak duże dziecko:szok:. Dominek budzi się w nocy raz, czasami dwa i wstaje około 7 rano więc jest ok. Nauczył się dawać całuski i rozdaje mi je naokrągło:-D, jest cudowny. W poniedziałek byłam na siłowni, od teraz będę tam chodziła dwa razy w tygodniu w poniedziałki i piątki, kurcze nie wiedziałam że mam mięśnie nawet w okolicach przełyku, boli mnie wszystko:baffled:. Do tego dieta i mam nadzieję zrzucić 10 kilo do lata:eek:. Tylko jak ja przeżyje święta???!!!
anna_ajra- pytałaś kiedyś o samochód który mój małżonek szanowny przygotowywuje na przyszły sezon, oto oni:
vq1x6x.jpg

Ania31- mam nadzieję ,że Bartuś jednak uniknie astmy
Jutro idziemy do kina, jeszcze nie wiem na co, ale dam znać czy warto się wybrać

Melduję się Oliwia strasznie marudna więc tylko na chwilę... oj jednak nnie uciekam bo dziecko mi wyje o matko ta to ma głos:eek::baffled:
Popołudniu zajrzę . Pa

witam
maly wlasnie zasnal a u nas pogoda nie zaciekawa ... chyba bedzie padac :wściekła/y:
ja zrobilam mu juz obiadek i jak wstanie to dostanie am :-)

kluska - sto lat dla Piotrusia :laugh2: uuuu silownia hehe tez bym poszla :tak:

Witam z rana. Mateusz niedawno zanal ale te jego dlugie spanie to byl jednorazowy wyskok, pewnie tak szybko sie nie powtorzy. Przed chwila kurier przywiozl garnuszek:-)O matko, jak sie powstrzymac przed daniem malemu tej zabawki. No ale bym musiala bo juz wiecej pomyslow nie mam chociaz dzis znow mi sie cos spodobalo, gdybym to znalazla szybciej
FISHER PRICE --- KRZESEŁKO UCZYDEŁKO --- KURIER (488969692) - Aukcje internetowe Allegro
ale nic straconego juz chyba wiem co Mati dostanie na roczek:wściekła/y:Uwielbiam mu kupowac zabawki, wiem ze co za duzo to niezdrowo ale jak bylam mala to nie mialam w ogole zabawek z Kubusiem tez nas nie bylo stac no i teraz troche sobie odbijam:-D
dawna cloe skad ja to znam jak maly nie spi to tez nie mam chwili spokoju;-)Odezwij sie co u was
patrysia Mati tez sie do mnie przykleil na krok ode mnie nie odejdzie, czasem czue sie jak pies na lancuchu, nawet do lazienki nie moge isc spokojnie bo zaraz jest ryk jak tylko znikne mu z oczu:no::wściekła/y:
Kluska no samochod cudo:szok:A te caluski to musza byc fantastyczne
Lolka zycze szybkich zabkow zeby synus sie nie meczyl
Zytka chyba masz racje to chyba juz jakis nalog:wściekła/y:
Ania31 jak Kubus juz lepiej?:happy:
Gosia78
co z Jasiem:-D
No a Mateusz protestuje przeciwko chodzeniu za raczki, owszem chodzi rewelacyjnie wzdloz mebli ale samodzielne chodzenie ma w nosie:wściekła/y:No coz nie zmusze go w koncu. Przyjdzie czas i na nas:-):-):-)Pozdrawiamy

Bartus spi Kuba oglada bajeczki a ja na chwilke
Dzis nocka bardzo cudna Bartus spał u siebie do 1.30 zawsze to cos potem dostał cysia i spał do 7:-DKubus przestał kaszlec w nocy i dziecko tez wyspane:tak:nie wiem tylko czy to dobrze ze nic nie słychac tego kaszlu zeby mu na płuca nie zeszło:-(
Czy u was też dzieci tak czekaja do choinki bo moje to pogłupiały w tym roku:tak:Kuba juz chyba bardziej swiadomy i pyta sie a co bedziemy ubierac na choinke a kiedy a co Mikołaj przyniesie i "worek z seri setki pytań do...."
Pozdrawiam

dzien dobry kochane.Jak dziś u nas przymroziło:szok: no tak to w tamtym roku nie bylo:eek: Niki juz troszke lepiej.
Ania31 moja Niki to jeszcze nie kuma ,ale Martysia to dni w kalendarzu skresla:tak:poza tym co roku kupuje jej taki adwentowy kalendarz- takie cos na kształt bombonierki i tam codzien otwierasz jedno okienko- i tak do wilgilii- a w okienku jest malenka czekoladka- fajnie , bo slodycz zaliczona a i czas milej leci;-) I nadal nie wiem co z prezentem dla niej:confused2: wszystko co bedzie miło napis lub cokolwiek z HSM bedzie ok:-Dpatrysia synus mamusi normalnie;-) tez chce :sorry::-D:-D lolka777 niedawno jak pare dni temu pomyslałam przez moment gdzie Ty i ten Twój lewcio:-) Zobaczysz jak cudnie wyglada takie bobo kiedy w usmiechu widac male perelki:tak:Kluska79wszystkiego dobrego dla 9-cio letniego męzczyzny:-) Swoja droga to gust kulinarny ma boski:-D Ja uwielbiam krewetki:sorry: a ryby mmmmmm:tak: zazdrosze Ci tych wyjsc na silownie... do kina... ;-)A jaki smochodzik a jaki szanowny malzonek ;-):-D:-D :zawstydzona/y:dawna cloe no potrafia sie drzec nie:eek:kaskax25 super to krzesełko-uczydełko- i masz racje- prezent na roczek super- dzieki za pomysły:-D:tak:
No to zasłuzona herbatka i chwila dla siebie, bo Niki spi.Pozdrawiamy.

reklama
Piękne...

Dzien przed swoim urodzeniem dziecko zapytalo sie Boga:
- Ja nie wiem dlaczego ide w ten swiat. Co powinienem robic?
Bóg odpowiedzial:
- Ja podaruje Ci Aniola, który zawsze bedzie przy Tobie. On Ci wszystko wytlumaczy.
- Ale jak Go zrozumiem, przeciez nie znam Jego jezyka?
- Aniol nauczy Ciebie swojego jezyka i bedzie Cie chronic.
- A jak ma na imie mój aniol?
- Niewazne jak ma imie, ma duzo imion. Ty bedziesz mówic do niego ” Mama"...

Do góry