reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Sto lat dla Sewcia!!!
U nas ok, dzis mialam dzien wolny i spedzialam go z Miskiem-jestem wypompowana :-p:-Dmoj szaleniec kochany:-D:-)Pozdrawiam was wszystkie

reklama
Sto lat dla Sewerynka za kilka dni i my bedziemy mieli 10msc ale to jeszcze troche.:-)
Przyszli rodzice sliczna niunia tez taka chce!!!:-D:-D:-DPaulineczka ja tez jestem wykonczona te nasze male rozbojniki:wściekła/y:Dziewczyny jakiego zelu uzywacie na dziasla, ja uzywalam bobodent ale nic nie dawal. Kupilam dzis dentinox zel droga cholera ale ponoc dobra. Tak mi go szkoda bo ten zab mu siedzi pod skora nie moze sie przebic a czuc go palcem to musi go bolec.:szok:Moniamonis ja tam uwazam ze na allegro jest wszystko tylko trzeba dobrze poszukac a i mozna duzo zabawek od jednego producenta kupic tam tez masz sklepy internetowe:-)Ja polecam po prostu allegro:angry:No przyznaje sie JA KOCHAM ALLEGRO!!!!:wściekła/y:Chcialam u nas kupic w miescie fotelik dla malego otoz dowiedzialam sie ze ze sa braki w hurtowniach i fotelikow brak. Wczoraj kupilam na allegro i dzis wpol siodma az mi szczeka opadla patrze a tu kurier z fotelikem. Bylam w szoku. Pozdrawiamy

przyszlirodzice - pewnie ze to nie problem ale wole na swoim miec drugie dziecko niz uzerac sie potem z tesciowka ja predzej bym sie do psychiatryka przez nia dostala bo wiem ze ona bedzie mnie traktowac tak jak swoja corke ktorej przy wszystkim trzebabylo pomagac i ja wyreczac a ja wole robic wszystko sama wiec narazie nie :no: jak bede na swoim to bede wiedziala ze jestem zalezna od samej siebie a tak jak mieszkamy u nich to ona bedzie mi sie co chwile wtracala :dry:

maly dzis spal tylko od 10 i to przez 40 min teraz juz byl taki marudny i zasypial na siedzaca ja patrze a glowa leci mu do przou i on zas pozycja siedzaca i glowa leci - hehe smiesznie to wygladalo - ale nie spac od tej 11 to masakra.... :sorry2:

witam
uuuuuuuu to ja dzis pierwsza
u nas nocka bardzo ladna Sewcio obudzil mi sie o 2:45 potem 6:45 i spalismy do 8 :-D wiec jestem wyspana
Teraz pije sobie kawke a maly bawi sie zabawkami :tak: siedzimy w drugim pokoju bo m spi po nocce :-)
u nas troche sniegu ale widac ze jest mroznie brrrrrrrrrr :eek:

Dużo zdrówka dla Amelki :-):-):-)

U mnie lipa Majka w nocy miała 39 więc to raczej nie od ząbków. Bardzo szybko rośnie jej ta temperatura ledwo jej spadnie po czopku i zaraz wzrasta:-(. Może to trzydniówka??

reklama
przyszlirodzice jeszcze dzisiaj nie pójdę dopiero jutro zadzwonię żeby przyszedł pediatra, bo już wcześniej dwóch prywatnych lekarzy powiedziało mi, że jak jest sama gorącza i żadnych innych objawów to trzeba poczekać ze 2 dni aż infekcja się rozwinie, bo tak to oni nie są w stanie nic stwierdzić:-(

Do góry