reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Wszystkiego dobrego dla Sewerynka z okazji 10-ciu miesięcy:-D
Kurcze, ale ten czas leci. Nasze dzieci niedługo z naszą pomocą będą zdmuchiwały pierwszą świeczke:szok:.
Dzisiaj w nocy ani razu nie wstawałam do Dominika, wprawdzie przebudził się dwa razy ale nie płakał, chwilke pogadał, pomarudził i spał dalej:-). Wczoraj wstał tylko raz , pobiegłam go karmić chociaż też nie płakał- może to moja nadgorliwość w bieganiu na każde zamarudzenie powodowało ,że nie przesypia nocy???:sorry2:

Hej dziewczyny,
Ja ostatnio też mam mniej czasu, mała śpi coraz krócej w dzień i zaczeła budzić się w nocy:-(.
Zmywarki nada nie wybrałam ale przeprowadziłam małą selekcję, teraz zostały mi dwa modele i z tego coś wybiorę.
Syneczki, Kluska - miałam taki sam problem z butelką jak wy ale szwagierka poradziła żebym spróbowała kauczukowych smoczków, bo ona też tak miała z córką. No i tak zrobiłam. Ze smoczków sylikonowych profilowanych i Aventu nie chciałą pić, z kauczukowego Canpolu tak sobie, za to z Nuka poszło jej świetnie:-D. Na początku trochę wolo bo 180 ml piła przez 30 min, ale potem już był coraz lepiej, gdy się już przyzwyczaiła do butelki znowu zaczełam dawać jej w Avencie bo szybciej leci i lepiej się myje smoczek i butelkę, a 210 ml wypija w 5 min:-).
Patrysia - wszystkiego najlepszego dla Sewcia

Buiaki dla mamuś i ich pociech

Patrysia wielkie buziaki dla Sewcia od ciotki forumki z okazji 10 miesiecznicy ;-):-Dto my następni w kolejce po życzonka:tak:no i gratulacje kroczków
no i niedługo bedziemy dmuchac świeczki jak to szybko zleciało:tak:
anna-ajra album śliczny szukałam na prezent dla mojej siosrty M miał byc chrzestnym i dziewczyny mówiły ze musi byc pisany jakimś długopisem , kory sie nie rozmazuje bo strony są ślizgie wiec zrezygnowałam ale kusiło mnie bardzo:tak:
kluska te teściowe moja do aniołów też nie nalezy ale przestałam do tego przywiązywać jaką kolwiek uwagę
buziaki dla dzidziusiów

Majka ma temperaturę:-( i na razie żadnych innych objawów choroby nie ma! Mam nadzieję, że to żąbki i jutro będzie wszystko ok. Teraz śpi ale co chwilę popłakuje przez sen biedactwo:-(

Znacie może jakiś fajny sklep internetowy z zabawkami?,bo u mnie w rodzinie sporo dzieciaków a prezenty pod choinkę już trzeba kupować a nikt na allegro nie ma wszystkiego co bym chciała, więc może w jakimś sklepie bym kupiła (zaoszczędiła bym na kosztach przesyłki).

hej
my wlasnie wrocilismy z zakupow i od moich rodzicow :-)
dziewczyny dziekuje w imieniu Sewcia za zyczonka :tak::-D
moniamonis - poszukaj w jakis centacj handlowych teraz jest duzy wybor nawet w tesco ogladalam wczoraj sliczne zabawki niektore wcale nie byly drogi potem jest jeszcze smyk :tak: no i oby Majeczce to na zabki :tak:
Ania31 - no szybko szybko pamietam jak opowiadalysmy sobie o tym kto kogo bedzie sie spodziewal a tu juz prosze :-D
kluska - oby dalej takich fajnych nocek :tak:
przyszlirodzice - ale ona sliczna jest a jakie fajne kucyczki ma ja tez chce dziewczynke :-p;-):-D

reklama
patrysia- co stoi na przeszkodzie do roboty:pmacie juz 2 pokoje ciuszki po malym wiecto juz nie duzy wydateik bedzie tez bym juz chciala synka ale najpierw musze skoczyc mgr uciekam bo mala mi sie drze i wije na kolanach dobranoc wszystkim

Do góry