reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
U nas śnieg nadal sypie... na szczęście mam już opony zimowe założone... Jedynie mąż przegapił to w swoim aucie i wyruszył teraz by je zmienić.:baffled:

moniamonis - dzięki Bogu są na świecie zmywarki i pralki:-D - bez tego sobie nie wyobrażam:no: ... ja mam zmywarkę Amica i jestem z niej zadowolona.
Mój brat ma Bosch i też się sprawdza. Niemiecka firma AEG jest moim zdaniem niezawodna, więc też powinna się sprawdzić. Może powinnaś poczytać w sieci opinie na dany sprzęt? Osobiście podoba m
i się jeszcze sprzęt firmy Elektorlux.
To, co mogę Tobie doradzić z czystym sumieniem... to jest wielkość zmywarki. Nie kupuj 45 lecz 60. Te małe na dłuższą metę się na sprawdzają :no:(szwagierka ma taką i narzeka). Daj znać, na co się zdecydujesz.
Paulineczka_ - witaj kochana po długie przerwie!:-D Gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków u Michasia :-D - to już druga dzidzia po Olku kropecki!:-D

Pozdrawiam!

reklama
No i jednak szlak mnie trafi!!! Maly byl wczoraj zdrowy, dzis rano dostal katar. :crazy:No zawsze cos. anna-ajra u nas sniegu zero, a Kuba sie doczekac nie moze;-)Jak pomysle ze gwiazdka znow bedzie szara to az mnie bierze:angry:Paulineczka gratulacje, my jeszcze czekamy, Matiemu brak odwagi a zreszta scwanil sie na czworakach i jak ktos go wola to na czterech pedzi:-DLolka jak tam juz lepiej? :happy:Pozdrawiamy

moniamonis moi rodzice mają zmywarkę Boscha i jesteśmy z niej zadowoleni. W ciagu miesiąca my staniemy przed wyborem jednej z wieeeeeelkiej gamy zmywarek i najprawdopodobniej też kupimy boscha. Ma 5 programów i zawsze coś sie dobierze na te brudy :-p dla nas najwiekszym problemem były tabletki. Co my sie nie nakupowaliśmy w końcu trfiliśmy na calgonit czy jakoś tak sie pisze guantum i 10 w 1 teraz innych już nie kupujemy te wszystkie inne to tak myły ze naczynia wyglądały jak ożygane za przeproszeniem :wściekła/y:

Dzien dobry i ja .:-)kropecka 8mln:szok: moze klamki zlote czy cuś:confused: Mój mąż prosił mnie,zebym zwróciła sie do Ciebie o wpis w dzienniku Twym w sprawie kosztorysu :confused: Sie chlopak tez wczytał:-Dpozdrwiam Cię zatem cieplutko moniamonis no sobie wyobraz,ze jak sobie coś"wkręce" to nie ma rady:-D nowy domek jest naszym marzeniem.... mam nadzieję,ze kiedys to się spelni:rolleyes2:anna_ajra udanej imprezki zyczę.6 urodziny to juz nielada wydarzenie ;-)Lolka777 jak mały?Paulineczka_ witam:-) szybko wyruszyl ten Twoj szkrab:-) Moja Nikola jeszcze trzesie dupcią:-Dkaskax25 a zdałoby sie powiedzieć"a nie mowiłam":sorry2: oby nic sie wiecej nie wykluło z tego.Zdrówka dla Matika:tak:
A a propo loczków na głowie to moja starsza córcia miała takie pierscionki,ze uhhhh, no boskie- i tak sie jej dlugo kreciły,ze przez jej 7 latek nie podciełam jej włosów nawet milimetr:tak: Teraz pare miesiecy temu- podciełyśmy jakies 15cm, bo juz niestety na koncu lekko sie zawijają a tak to sie wyprostowaly-pod ciezarem moze:confused: No i z czesaniem i myciem nie mamy łatwo,ale juz przywykłysmy.Ciekawe czy Niki tez bedzie takie miała:confused::-D Jak Niki się obudzi to poszukam płytki z jakims zdjęciem jak Martysia była mała i wkleje;-) Pozdrawiam cieplutko.

hejka, u nas dzis zamiec snieżna, az strach wychodzic z domu;-)
anna u mnie na odwrót u siebie w samochodzie mąz zmienił w zeszłym tygodniu, ale tylko dlatego ze z serwisu sami zadzwonili, a u mnie z rana poleciał sam zmieniac:baffled:
wykończona jestem po imprezie firmowej, powiem szczerze ze nic nie pilam a czuje sie jakbym kaca miała:szok: nie wiem o coc chodzi bo nie wróciłam tak pózno, zaledwie przed pierwszą ale cos w tym jest ze na inną forme aktywnosci organizm mój tak reaguje:dry: najpierw były kregle, catering, dyskoteka, o pólnocy pizza eeehhh wreszcie troche odzylam, poptrzylam na bawiących ludzi, potanczyłam w rytm ostatnich hiciorków, ja zadowolona mąż o dziwo tez zadowolony, bo mała ani razu sie nie wybudziła jak ja uspilam przed wyjsciem:-)
co do zmywarek ja ma Electroluxa i jestem bardzo zadowolona, to juz bedzie 3 rok dosyc intensywnego uzytkowania i zero problemów:happy: tabletek uzywam Somat i płynu nabłyszczającego;-) jesli moge doradzac, to nie napalałabym sie na ilosc programów bo i tak w praktyce uzywasz zaledwie kilku, ja mam dwa ulubione...super szybki i do mega brudnych naczyń:-):tak: Margharitta moze nie opłukujesz naczyn przed włozeniem do zmywarki skoro takie brudne ci wychodziły:confused: ja własciwie zawsze opłukuje i zawsze wyjmuje czysciutkie bez zarzutu:rofl2:
mała zalicza teraz drzemke ja chyba tez sie połoze na chwile, kompletnie nie mam pojecia co z obiadem ehhh:dry::baffled: nic mi sie nie chceeeee

hej hej
u nas tez dzisiaj zimno mroz jak nie wiem ale bylismy na chwile na dworze sie przewietrzyc :tak:
margaritta - ja tez od urodzenia mialm krecone wloski ale po porodzie cos mi sie z nimi zrobilo i ani nie chca sie krecic ani tez nie sa proste - takie byle co z nich :dry:
paulineczka no to gratki dla malego :tak:

moj Sewcio robi po dwa kroczki ale i tak jeszcze nie pewnie i zaraz siada na pupcie :tak:

anna ajra - tez sie zastanawialam nad tym zeby isc na ten film do kina ale sie zobaczy mnie tez sie podobaja piosenki z zespolu sumptuastic :tak:
kropecka - czytalam masakra to jest :no::wściekła/y:
moniamonis - :-)

Hej.U nas śnieg :szok::tak::-) Ale fajnie :-) Oby tak w wigilię przypruszyło:tak:
Moniamonis mamy Bosha i sobie chwalę. Programów niwewiele włąsciwie tylko możliwość nastawienia na odpowiednią temp oraz czas automatycznego załaczania zmywarki ale z doświadczenia wiem że z czasem bez względu ile programów posiada zmywarka używ się tych podstawowych
Paulineczka no wkońcu Już się zastanawiałam gdzie sie podziewasz :tak:Brawa dla Michałka:-D
ładna ex panna fajnie że sięwybawiłaś I mnnie by się przydało takie oderwanie od rzeczywistości Poi co 27 grudnia wybieram się na wesele do kuzynki M zostawiam z dziećmi domu i jadę z siostrą ale raczej o takim wybawieniu nie będzie mowy

Witajcie moje drogie :)

M spi,Marcelinka śpi,ja wyrobiłam się z prasowaniem i od niepamiętnych czasów mam wolny czas!!! :) Spacerek zaliczyłyśmy,niedługi bo snieg nas zapędził do domku,ale wystarczyło na złapanie świeżego haustu :)

Moniamonis-nie mam zmywarki,ale mam pralkę AEG (już 6 lat) i jestem bardzo zadowolona :)

Dawna Cloe- na wesele wyruszasz bez męża?Fajnie! Na pewno się wybawisz!! :)

Paulineczka-wreszcie się odezwałaś! Gratulacje dla Michasia-kolejny tuptuś :)

Anna_ajra-jak imprezka? My jutro na imieniny do szwagra :)

kaśka- zdrówka dla Matusia!

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!

reklama
dziewczyny Sewcio zrobil sam 5 kroczkow i teraz coraz czesciej robi sobie takie male dystansiki :-D:-D:-D:-D:-D hehehe ale sie ucieszylam jak go widzialam!!!!!!!!oby tak dalej :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry