reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

hej
dzis nocka nie taka fajna pobudki chyba ze 3 a jak wstal o 1 to nie chcial spac :szok:
a o godz 5 jak m szedl do peacy to taki grad padal ze walilo o szyby rowno :szok:
a przed chwila snieg padal :-D

kaska- to teraz dawkowanie biostyminy: ja dawalam to na zapalenie jamy sluzowej nosa : 2 razy dziennie po1/2 ampulki doustnie, reszta 1/2 wysmarowac nosek w srodku - patyczniem najlepiej. a nie wiem gdzie mi sie stracilo nastepne podawnanie - nie mam zapisane w zeszyciku :wściekła/y:
syneczki - dlatego zpytalam czy Cie nie urazilam bo nie mialam tego w zamiarach a przykro mi z powodu Twojej szwagierki ale ma juz dzidziusia czy dalej sie stara - jak moge zapytac :confused: daj znac jak juz bedziesz w upragnionej ciazy ;-)
przyszlirodzice - u nas obcinanie paznokci bezproblemowe zawsze trzyma cos w jednej rece i tym sie bawi a ja dzialam :-D:tak:
oliwka - ja dawalam raz na to wychodzi z mojego zeszyciku z lekarstwami i dawkowaniem dla malego - a myslalam ze wiecej razy podawalam :sorry2: ale powiem Ci ze nie wiem jakiego lekarstwa byla to zasluga ze on wyzdrowial ale ja biostymine podawalam na zapalenie jamy sluzowej nosa i pomoglo bo nosek szybko sie oczyscil ale na przeziebienie podaje sie doustnie :tak: choc na nosek tez doustnie podawalam ;-)
Ania31 - to sie strachu najadlas :szok:
anna ajra - ale fajowy widok :szok::-D
lolka - moze zabki ida :tak: a dziaselka ma spuchniete slinie ie bardziej niz zwykle bierze wszystko do buzi i gryzie :confused:
mysza - to co idziecie na ten basen - ja bym sie sama przeszla :tak: zabierz nas ;-)

reklama
aha dziewczyny dzisiaj mi mam gadala wiecie co sie stalo u nas w Auchanie nie cale 2 miesiace temu :confused:
jak to uslyszalam to myslalam ze padne
matka z dzieckiem (nie mialo jeszcze roczku - ale bylo blisko) byla z nim wlasnie w Auchanie i tylko sie owrocila po cos i gdy spojrzala na wozek dziecka juz nie bylo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ktos szybko wzial jej dziecko - nie wiem jakim cudem czy ktos to widzial czy nie ... :confused::confused::confused::confused: ale zaraz sklep zamkneli z ludzmi w srodku zablokowali wszystkie wyjscia ochrona stala przed drzwiami a dziecko znaleziono w lazience tak gdzie dzieci sie przebiera - OGOLONE!!!!!!! ktos pewnie je ogolil i chcial je tak wziac zeby nikt nie poznal dziecka..... mowie Wam jak mi to mama gadala to az to mialam przed oczami....... :szok::szok::szok::szok::szok: a tego kto to zrobil to chyba bym zabila wlasnymi rekoma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam witam.Popoludniowa drzemka Niki a ja do Was:-) Ale widze,ze jakoś nikt nie tęsknił:confused::-D spiesze Wam donieśc,ze... przed zasnieciem Niki zauwazyłam ,ze przebiła sie górna prawa jedynka:-) Hurraaaa.moze suwaczek z zebolkami smignąc sobie:dry:patrysia normalnie no comment:wściekła/y: lolka hmm no moja Nikola akurat na ząbki nie miała luzniejszej kupki,ale całkiem mozliwe,ze to własnie to;-)Ania31 łoo matko kochana tez bym bliska zawału byla.Ja nawet jak Niki spi i sie dluzej nie rusza to sprawdzam czy oddycha:confused: No w nocy nie , bo jak moge to spie,ale w dzien zdarza mi się:tak:kluska ja tez jakoś bez problemu obcinam pazurki małej.Siedzi twardo i sie patrzy- czasem cos tam starsza do niej zagaduje:tak:anna_ajra super widok- zwlaszcza dla mnie , bo tu sniegu nie ujrzysz niestety:dry:Zytka tez czułam sie okropnie jak dostałam pierwsza po porodzie @.W koncu troche jej nie było;-) Ale nastepna juz ok:tak:kropecka zgadnij co? Odkad napisalas mi o forum muratora siedzę tam i czytam i czytam i czytam:sorry2::-D I coraz bardziej się zadręczam,ale nie daje się zwariować.Chociaz juz niedługo pewnie:-DA jakie chatki se ludzie stawiają:szok::szok: ehh.... skad mają tyle siana:confused: wszystko na kredytach?:confused:
Pozdrawiamy cała resztę mamuś.

Patrysia straaaaaaaaaaaaaaszne:szok::no:
Koleżanka mojej mamy poroniła i opowiadała, że jak widziała dziecko w wózku to chciała je ukraść!!!!!!!!!!!!! na szczęscie po jakimś czasie urodziła kolejne zdrowiutkie dziecko...

Kochane mysle ze mi choc troche pomozecie ;-) ide na wesele ale jest jeszcze sporo czasu jednak wiecie jak to z przygotowaniami bywa - doradzcie mi jaka piosenka jest idealna do zaspiewania na weselu dla pary mlodej - jakas milosna ... :tak::-D

patrysia polska czy niekoniecznie? jest duzo pięknych milosnych...:rolleyes2: ale z polskich to moze stara,ale slowa ma śliczne Seweryn Krajewski ja wykonywał "Czekasz na tę jedną chwilę.." moze Lionel Richie "hello" Lady Pank "kołysanka dla nieznajomej" Varius manx "Dziekuje" jest mmmm..... Kelly Clarkson "Because of You"..ehh- mogłabym jeszcze troche powyliczac.Rzecz gustu raczej ;-) Będziez spiewała:szok: szacuneczek:-D

margaritta - ona zawsz chciala zebym jej zaspiewala wiec tak po cichaczu :-p ja myslalam o piosence ze "Szkoly uczuc" od mandy moore - only hope - znasz :confused:
jak co to jest link ;-)
[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=0ofeDruIwTM]YouTube - Mandy Moore - Only Hope[/ame]

reklama
partysia moze jednak tą kelly Clarkson to nie spiewaj bo piękna jest,ale to o nieszczesliwej i niespelnionej miłości:zawstydzona/y::-D Moze jeszcze C.Dion "When I need you"...

Do góry