reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
My już po imprezce. Właśnie mąż małego usypia.:happy:
Było bardzo fajnie (Zytka). Michaś był po prostu przekochany! Taki grzeczny i towarzyski.:-D Grzecznie się bawił, cieszył się i zaczepiał starsze kuzynostwo. Ale jestem z niego dumna...:rolleyes: Normalnie mogłabym go zjeść.:-D Cudownie się zachowywał!:-)

Aha...!!! Michaś ma kolejnego ząbka!!! Dolną lewą dwójkę. :-D

kaskax25 - dużo zdrówka życzę, no i tego śniegu dla Kuby!:-D
Syneczki2 - :-)
Margaritta
- dziękuję! Mój Michaś też już ma długie włoski, ale poczekamy jeszcze ze strzyżeniem na wiosnę.:wink:
ladna.ex.panna - widzę, że atrakcji na imprezie firmowej nie brakowało... Super!:yes: Teraz bez opon zimowych to strach.
patrysia - też byłam z Michasiem na spacerku mimo zerowej temperatury. Od razu lepiej spał.:happy: Gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków!!!:-D
cloe - też marzę o białych świętach.:blink:
Zytka - udanej zabawy!:-) Wow... wolny czas... rzeczywiście rzadkie zjawisko!

Pozdrawiam!

margheritta sorki, faktycznie to syneczki cos pisały o brudnych naczyniach wyjmowanych ze zmywarki:tak: pisałam ze dzisiaj nie do zycia jestem:-p
anna bravo dla Michasia:-) zuch chłopczyk;-)
dziewczyny jak wam idzie ubieranie maluchów w te wszystkie zimowe stroje:confused: u mnie tak roznie:baffled: jak nie znajde czegos interesującego w danej chwili do zabawy to ryk na maxa:dry:

Witam! Dzis mialam wolne,ale niestety nie takie jak bym sobie zyczyla. Poprostu szal na zakupach i jestem wykoczona!:-( Wymienialam kolejny raz garderobe Michaska. Do tego zabawki i normalnego oczoplasu dostalam prawie. Pozatym to tak jak pisalam- Michas szaleje po scianach i po wszystkim co sie da. Chodzi sam tylko jak chce czegosdosiegnac-no nie wiem-od lawy do krzesla, od fotela do sofy. :-D:-) Wazy juz sporo ponad 10 kg ijest straszne zywym bobasem :-) Obiecalam, ze nadrobie zaleglosci i to zrobie moze dzis:confused: Wczoraj siedzialam do pozna troche czytalam, a dzis moze dokoncze,zaraz po filmie. POzdrawiam i sciskam mocno was i bobasy.
Ahhhhhh no i ten snieg!!! Jak ja\ wam zazdroszcze!!!

No i do Wrześni biały puch dotarł :-D A dzieci jak się cieszyły :-) Oli próbował nawet łapać płatki, jak przez dłuższy czas mu nie wychodziło pobiegł po wiaderko ustawił na ziemi i grzecznie czekał na rezultaty :happy: a Madi mróżył oczka i wpadł w taki śmiech że aż sie opluł i czkawka oczywiście go odwiedziłą :-p
A z tym naszym ubieraniem to jest tak średnio. Oliwierek bezproblemowo ale Amadeo...przez cały czas musze opowiadac wierszyk "w pokoiku na stoliku..." inaczej nie ma szans na założenie czegokolwiek.

Cześć dziewczyny
U mnie też zrobiło się biało.
Mało ostatnio pisze ponieważ mam bardzo nieprzyjemną sprawe na głowie związaną z moją teściową:baffled:, psuje mi to humor, nie mam ochoty na nic, ciągle tylko o ty myśle. Jakbym dorwała tą krowe w swoje ręce... !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sad:

Hej

Żyje :-) U nas śnieg - znikł - zimówki poczekają do poniedziałku :-D

Dyskusje przeczytałam że nikt o do mnie nic nie pisał to nie odpowiadam :-D

Patrysia - poprawiłam się :-D

a u nas raczkowanie na całego :-D Cieszę się że młodemu do chodzenia się nie spieszy :-)\
Ale za to nauczył się schodzić z łóżka :-) I tata go uczy wychodzenia z łóżeczka:-)

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny!:-D
My idziemy dzisiaj na obiadek do moich rodziców... jak fajnie! Mam trochę więcej czasu.:happy: Niestety nie dla siebie, ale na zaległości z pracy...

Coś suwaczek z ząbkami nie chce się uaktualnić:dry:... hmm

ladna.ex.panna - ubraliśmy Michasia wczoraj w ten nowy komplet zimowy i było nam tak do śmiechu, że hej...:-D Malutki musiał się czuć jak zawodnik sumo! Nie sposób było się ruszać. Ale nie mamy problemów z ubieraniem.
Paulineczka - ciężko teraz nadążyć za chodzącym bobasem.;-)
Syneczki2, kaskax25 - :-)
Kluska79 -
współczuję po raz kolejny teściowej! Nie możecie się od niej po prostu odciąć???:confused:
Mysza - jak to, nikt do Ciebie nie pisał???!!! Powiedz mi w takim razie kochana, jakie masz plany na powiększenie rodziny - był taki temat i nic nie napisałaś. Czy Mikuś doczeka się rodzeństwa?:-p:-D
Jak już malutki załapie, jak się z łóżeczka wydostać, to ciężko będzie go powstrzymać.:-)

Pozdrawiam!

reklama
Do góry