reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dzien dobry kolezanki .
Tak sobie czytam o wadze waszych pociech i ..... moja przerosła panow:szok: wazylismy ja teraz w niedziele i wazy 10.400:confused: slodki cięzar :-D Z myciem główki nie ma zadnych problemów.Mogłaby nie wychodzić z wody w ogole:tak:
kropecka dzięki za słowa otuchy.Obys miała racje ;-)Szkoda,ze agawa zrezygnowała.Poczytałabym i zdobyła widzę potrzebną mi a zdobytą na doświadczeniach innych ;-)
dawna cloe mam do Ciebie małą prośbę.Jak znajdziesz chwilkę to napisz mi , bo widze ,ze masz tez dwie córcie, czy to ja jestem jakaś inna ,ze mam ogromne "parcie" na synusia czy tez tak masz:confused: A moze któras z Was mi odpowie.Mąż mój mówi,ze to ja jestem jednak inna :-D:baffled::angry:
Ja nie dostałam zadnej info na priv od Agawy :confused: Moze nie miałam dostać:-D
patrysia
cierpliwosci z tą lyzeczką:tak::-D Ja teraz na górne "poluje":-D
lileczka witam Cie i ja:-)
Ok moje drogie.Do "usłyszenia" pózniej.Udanego dnia.

reklama
Witam sie i ja:rofl2: Smutne ale prawdziwe. Mateusz chory ja chyba fiola dostane albo mnie szlak trafi:angry::baffled: Bede gnac dzis do lekarza bo znajac malego albo ma oskrzela albo zaraz bedzie mial. Juz nie wiem co w niego wlazlo. Dwa tygodnie spokoj i znow.:nerd:Pokasluje przez sen pewnie dlugo nie pospi nocka tez nie byla ciekawa. Zytka mam to samo. Tatus moze kolo niego w nocy lezec ale jak sie zorientuje ze to nie ja to tez bedzie tak dlugo lamentowac az przyjde ja:tak:Ide troche odpoczac odezwe sie wieczorem po lekarzu. :rofl2:

Margaritta ja mam dwoch synow no i mam straszne parcie na corunie wiem co czujesz tylko odwrotnie. Gdyby ktos mi dal gwarance ze teraz bedzie dziewczynka to juz bym byla w ciazy;-)Acha to Mati i jego nowa zabaweczka. Naprawde ja lubi.

Załączniki

• DSCN0225.jpg
    DSCN0225.jpg
    113,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
dokladnie, tez mam 2 synkow i mam niedosyt córeczki . Bardzo ich kocham, ale chyba do końca życia zostanie we mnie pytanie jak to by było mieć córeczkę ...

margaritta, na forum muratora jest prowadzonych mnóstwo dzienników budowy. Polecam ich lekturę bo można się uczyć na błędach innych.

kaskax25 jaki slodki:rofl2: ja tez chce:rolleyes2: ale tez z gwarancja:-D Nie wsciekaj się.Tak to juz z tymi naszymi szkrabami jest.A my musimy znalezc cierpliwosc- tylko sama neieraz nie wiem gdzie jej szukac ;-) Napisz pozniej co z małym.A taka zabaweczke- moze nie identyczna ale cos na ten fason, Niki dostanie od Mikolaja;-) ale ciiiii:-D Gorzej z prezentem dla starszej:dry: bardziej wybredna juz jest.Ucieszyła by sie z czegos co bedzie mialo chociaz logo High School Musical:angry:nie wiem czy wiecie,ale tutaj to hicior straszny jest- poczawszy od dlugopisu a na poscieli skonczywszy wszytsko z bohaterami tego filmu:-D Mamy troche czasu jeszcze to pomyslimy.Nie ma juz tak dobrze, ze dostanie jakąs zabawke i sie cieszy:dry:

kropecka sie minelysmy chyba bo dopiero teraz doczytałam Cię:-) lece na forum muratora- dzieki wilkie. Nie jestes sama.... ja tez kocham dziewczynki moje ponad wszystko...jednak obejrze sie za kazdym małym chlopczykiem :sorry2: I tez to we mnie siedzi... Ale przeciez wszystko przed nami prawda?:-D Ty juz masz mury i niedalekie widoki na wykonczenie domku to i za córcie mozesz sie brac:-p Ja bede musiała chyba poczekac.Tylko,ze ja nie chce czekac:wściekła/y: Bo czas leci:-D:-D:-D

Witam
Zimno jak nic wczoraj poszłam z chłopacami na spacer i wiecie co po 5 minutach miałam ochote wracać do ciepłego domku niestety musiałam iść bo Kuba by mi nie darował :tak:jakoś wytrwałam do końca ale nikt mnie z domu do wiosny nie zmusi juz do wyjścia:-D. Dzieci zdrowe Bartus troszkę marudny jak mnie nie widzi w zasiegu wzoru i dłoni:-Dnic nie mogę zrobic bez niego uczepionego do spodni:tak:troche mnie to:angry:ale cóż. Zazdroszczę Wam planów na córeczkę ja próbowałm 3 razy i nic wiecęj juz nie da rady:tak:ale trzymam za wszystkie starajace sie kciuki:tak:
kropecka budowa rośnie w oczach
Margaritta ja mam dwóch 11 latków i na punkcie High School Musical tez dostaja:rofl2:plakaty długopisy muzyka ciagle tylko to
Kaskax biedny ten Twój synuś trzymam kciuki zeby nie było nic poważnego
patrysia pamiętaj im później zębole wyjda tym beda mocniejsze
agawa dostałam priv:tak:czekam na dalsze pozdrawiam cieplutko
anna ajra to miałas przeboje z przychodnia co tam u Michasia jak zdrówko ale waży ładnie :-D

hej ja tylko na chwile
maly buszuje mi po pokoju i musze miec oczy wszedzie wiec tak nie fajnie sie pisze :dry: jak zasnie wejde na dluzej ;-)
hmmm ja to narazie nie planuje kolejnego dzidziusia bo nie mam warunkow ale jak pojdziemy na swoje to napewno :tak::-D
margaritta - heh ale Ci spieszno :-D
kaska - i jak z malym :confused: co mu jest :confused:
zytka - u nas tez bylo ale troszku sniegu a tak tojuz jest z maluszkami mami cyckami :-D

lileczka ja też tak mam Majka nie ostępuje mnie na krok i też ciągle tylko mamamama:rofl2: kaskax25 trzymam kiuki, żeby z małym było wszystko ok, zabawa super chyba też kupie małej na gwiazdkę:-D

reklama
ja już zakończyłam rozmnażanie :tak:. nie chcę już 3 raz przechodzić przez ciążę, pierwsze miesiące po porodzie itp. Chcę sobie wreszcie odpocząć. Zresztą finanse też nie pozwoliłyby mi na 3 dzidziusia. Może kiedyś zmienię zdanie, ale teraz pozostaje cieszyć mi się tym co mam :)

Do góry