reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Kurcze ,nie ma mojego postu z popołudnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!
Trudno, już nawet nie pamiętam co tam pisałam.
Wiecie martwi mnie troszke Dominik, prawie po każdym posiłku od jakichś 4 dni wymiotuje, czasami tylko troszke, a czasami poleci konkretnie, po piersi jest spokój:baffled:. Może wie któraś z Was co to może znaczyć?

reklama
Co za jakaś wstręna jesteń w tym roku wszyscy chorują!!! Moja Maja jest już prawie zdrowa jutro ostani dzień podajemy antybiotyk (Ceclor - też słodziutki:-)), naszczęście pomógł, a był już kiepsko 3 dni po 39 stopni. Naszczęśce ja mam fajnego lekarza, który się intersuje i antybiotyków na byle co nie przepisje. Nawet karze przez kilka dni pisać SMSy co z dzieckiem (jaka temperatura, humor itp). Ale to prywatnie, Państwowo takie rzeczy chyba się nie zdarzają:angry::angry:

Kluska79 - może to jakaś grypa żołądkowa?? Jak Maja ją miała to tylko pierś chciała ssać i jakoś to przeszliśmy.

A teraz przytej chorobie miała czerwone gardło i też nie chciała nic jeść, nawet piersi:-( Tylko NAN mogłam je wcisnąć i to smoczkiem kauczukowym NUKA (żaden inny jej nie pasował). Niestety tak się obraziła na cycusia, że właśnie mija tydzień a ona nadal nie chce chociaż już normalnie je. Jest mi jakoś przykro, że jej już nie karmię i nie mogę się do tego przyzwyczaić:-:)-:)-:)-(.

Życzę wszystkim powrotu do zdrowia!!! Może zima będzie dla nas jakaś łaskawsza!!!!

Witam się i ja:)
Za tydzien przeprowadzka jupi:D:D:D:D
juz prawie wszystko z nowym mieszkankiem zalatwione tylko czekamy na klucze do 10 jupiiiiii amelka w koncu bedzie miala swoj pokoik

Przyszlirodzice gratulacje :-)Pochwal się mieszkankiem:tak:
Kluska zmieniaj mleko ha to wygląda że modyfikowane nie służy
Anna ajra to ładnie waży Michaś:tak:Oliwia zaledwie 8430 a klocek ważył4200 ł przy porodzie :dry:

hejka :-)
przyszlirodzice - no to gratulacje - fajnie :-)
moniamonis - no to niech zdrowieje Majeczka :tak:
kluska - Sewek jak mial grype zoladkowa to tez wymiotywal po mleku i soczkach :tak: moze tez ma grype - ale przejdzie mu :tak: a jak dzisiaj czuje sie Dominis :confused:
kaska - :-)
cloe - jak Sewek byl chory to tez nam przepisal syrop o smaku bananowym - sanosvit :tak: no i zdrowka dla Oliwki :tak:
anna ajra - Sewek mial miec na imie Patryk :tak: no to Michas musial byc niezle zmeczony :tak:

Malutkie bo malutkie ale jak sie mowi ciasne ale wlasne:) (38,88m2)
2 pokoiki kuchnia lazienka i WC juz nie moge sie doczekac az zaczniemy przeprowadzke:):tak:

Hej :-)

Kuknijcie - kto ma chwilę na zamknięty :-) Taki mały test :-D

A ja się witam i dużo zdrówka dla naszych chorych maluszków :-(

I jak ktoś to już tu napisał - byle zima była łaskawsza :-)

Dzisiaj nie wymiotował, a mleka modyfikowanego nie dostaje , jedyne jakie zjada to w kaszce( od 2 mieięcy te same kaszki) no i moje:baffled:.Może to faktycznie grypa:-(. Kurcze mam nadzieję ,że to się nie powtórzy .
przyszlirodzice- gratuluję mieszkania, co włąsne to własne ;-)
Myyszaaa- ja nie mam dostępu, coś mnie ten zamknięty nie lubi:-D
Ide pakować rzeczy które sprzedałam na allegro:-).

reklama
kluska juz napisalam do Aletki o dodanie cie do tajnego watku. Sorki ze tak pozno ale mam mase rzeczy na glowie ostatnio :no:

Do góry