reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

A jeszcze jedno....
Majka poszła mi dzisiaj spać o 18 trzymajcie kciuki, żeby nie wstała o 4 i nie stwierdziła, że jest już wyspana:no::no::no::no::no:

reklama
ja się skutecznie oduzależniłam od allegro jak zostałam oszukana i zapłaciłam za towar którego nie dostałam. Teraz kupuję tylko u sprawdzonych sprzedawców i to tylko w ostateczności. Rzeczy do sprzedania mam dużo ale nie chce mi się na pocztę latać i stać w kolejkach żeby je wysyłać.

Moniamonis niestety jestem ograniczona finansowo i kazdy zakup bardzo rozwazam:-) Troche rzeczy juz tam sprzedalam ale nie bardzo sie oplaca, ludzie niestety chca jak najtaniej nie zawsze sie dobrze sie wyjdzie kropecka pewnie i ja sie kiedys natne ale zawsze musi byc ten pierwszy raz. Zreszta w mojej miejscowosci mamy taki wybor ze jakbym chciala tam kupic np. fotelik to do wyboru bym miala az ze dwa modele:wściekła/y: Nie liczac promocji w biedronce:wściekła/y: Takze zakupy na allegro raczej pozostana moja ulubiona forma zakupow. Dobra narazie koncze bo maly marudzi. :-) Do potem

jestem i dzis :-D
kaska - nie martw sie na zapas moze jednak lekarka sie mylila co do anemii anemia to niedokrwistosc i jak pamietam to Sewek nie mial zadnych objawow a ostatnio jak Sewek mial ta biegunke i ta grype zoladkowa to spadl mi jakies 300 g... :dry: mam nadzieje ze jednak nie bedzie mial anemii powodzenia zobaczymy jak po wynikach :tak:
A u nas nie ma jeszcze zabkow ale dzis Sewek strasznie marudzi - teraz niedawno zasnal i jak sie obudzi zje cos i pojedziemy na spacerek niech sie przewietrzy moze dobrze mu to zrobi :happy2:
a co do stania juz coraz czesciej sam stoi nawet jak podpiera sie czegos to czasem sie pusci i laduje na tyleczek :tak::-) albo jak kotek - smiesznie to wyglada :tak:

Dzisiejszej nocy Dominik obudził się tylko po 23 i spał do 7:szok:, mam nadzieję że to przełom i tak będzie częściej, wreszcie przespałam całom noc:-D.
Co do allegro to troche przystopowałam, kupiłam w tym tygodniu jedną rzecz ,a dwie sprzedałam;-).
Poza tym można tam znaleźć rzeczy których nie kupie w Polsce np. ubrania victoria's secret które uwielbam:zawstydzona/y:.
moniamonis- tylko pozazdrościć teściów, i o której wstała Maja
kropecka- a starałąś się odzyskać wówczas pieniądze? Pamiętam ,że pisałaś wówczas o tym co się stało ale nie pamiętam jak to się skończyło.
Cloe- kiedyś pewnie też będziemy teściowymi - ja będe super teściową:-D

Cześć babeczki ale drukujecie aż cieżko nadrobić...ja ostatnio zaglądaam tylko bo nie miałam nawet chwili dla siebie a co dopiero na BB nom ale całe te zamieszanie ze swietem zmarłych już na szczęście za mną!!!
Bartuś sobie śpi a Oliwka jest u babci ...zaraz tylko posprzątam i wolne ,ech w końcu laba!!D dziś na drugą zmiane do pracy leci a ja w domku będe sama bo reszta jedzie na cmentarz!i chyba dziś nocke sobie odeśpie bo ostatnio ,mimo tego że mały póżniej chodzi spać to budzi się 4-5 i nie chce spać ,dziś miała zrywke o 4,15 i myślałam że kurwicy dostane !!!dobra lece ogarne a potem was nadrobie!!!

Hej
I święto zmarłych minęło zmęczona jestem tymi świętami jak nigdy a co to będzie na Boże Narodzenie:baffled::crazy:
Oliwka zaczyna kaszleć jutro biegnę z nią do lekarza Nie ma gorączki a i tak boję się czy to nie płuca Już raz to przerabialiśmy:crazy:
Kluska ja to będę supeowatą teściową :-Da co:-) pod warunkiem że nie dostanę rozstroju nerwowego z moim męzem to całkiem prawdopodobne:crazy::dry:
Oliwka
kiedy zaczynasz pracę?

Witam wieczorkiem. U mnie juz wszyscy spia nawet M:wściekła/y: A ja tak siedze i kombinuje skad wziac stowke, bo zachorowalam na pewna zabawke. Maly bawil sie nia dzis u kuzynki mowie wam super sprawa, CHICCO STOLIK EDUKACYJNY MULTIFUNKCYJNY- WYS 12H (471450499) - Aukcje internetowe Allegro No cudo normalnie. Maly byl zachwycony. Tylko drogie jak na mnie:no: Ale chocbym stanela na glowie znajde kase i choc na swieta a mu kupie. A zreszta jutro lub do konca tygodnia sie roztrzygnie co z ta Norwegia. Jak sie okaze ze jedzie to kupuje natychmiast. :wściekła/y: Ja juz taka glupia jestem ze dla tych moich dzieci to bym oddala wszystko.:-) dawna cloe biegnij do lekarza bo od kaszlu do przynajmniej oskrzeli niedaleko ja tez sie boje kazdego kaszlu Matiego. Trzymam kciuki:-) Oliwka_11 ja tez mam pobudki wczesnym rankiem, ta nieszczesna zmiana czasu:angry: Patrysia Mati tez ryzykuje i probuje sie puszczac i musze go lapac w locie. Jutro powinien byc u nas ten jezdzik az nie moge sie doczekac. Dobra chyba ide spac M tak chrapie ze zaraz malego obudzi. Dalej w dzien nie chce jesc nadrabia za to w nocy:wściekła/y: Pozdrawiam do jutra i dobrej nocki:-):-):-)

witam sie z mlaym na kolankach :dry:
ja to moze nawet i bym sie wyspala gdybymoj m do pozna nie ogladal tv i tym samym nie obudzil po 12 w nocy malego ... a ten nie chcial potem usnac :wściekła/y: a tak rano wstalismy o 7:30 :-)
zaraz tez ide zrobic sobie kawke przygotowac sie na zakupy ....:dry:
kaska - zabawka fajna ale to norma ze co nam wpadnie w oko dla naszych milusinskich chcialbysmy kupic ale nie wszystko da rade :-( mnie tez sie czasem serce kraja jak widze dla malego cos fajnego a nie mam na to kasy takie zycie te czasy coraz gorsze sa ... :dry:
cloe- ja tez sie boje Bozego Narodzenia :tak: zdrowka dla Oliwki :tak:

reklama
A co tu strajk jakis zapanowal. Halo gdzie jestescie??? Taka cisza zapanowala. Przywiezli jezdzik Mateuszek niestety nie jest zachwycony. Moglam od razu kupic ten stoliczek bylby bardziej zadowolony. Kiedys sie przekona. :wściekła/y: Patrysia juz namowilam M. na ten stoliczek kupimy Mu go pod choinke. Juz sie nie moge doczekac swiat:-)

Do góry