Witam się z rana,
dziś nocka w miare przepana , Bartek łobuz jedenobudził się o 12 i usnął o 2 ,
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
a do tego Oliwka się przebudziła i przywedrowała do mnie do łóżka i tak we trójke sobie spałiśmy!!!!
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Wczoraj pogoda była ładna to pojechałam z dzieciakami na cmentarz i do dziadka ,nie chciało mi się w domu siedzię!!!dziś wypatruje też pogody bo coś na spacerek mi chęci naszło!!!!
KAŚKAX25 a dziękuje już lepiej się czuje!!!już upatrzyłam sobie nową torbe i D powiedxział że mi ją kupi to bedzie miał z głowy prezent dla mnie na gwiazdke!!a co do raczkowania to się nie przejmuj ,mój to wcale nie raczkuje za to woli w chodziku zasówać,a moja starsza córka to napierw nauczyła się chodzić a potem raczkowała ,nie ma reguły jede dzieci rozwijają się tak inne tak i nic na to nie poradzimy potrzeba czasu !!!a dzieciaczki jak zdrowe????i ty jak sobie z nimi radzisz/???
KROPECKA bardzo ładne i stylowe te szare kafelki..... ja to marze o czerwonych szafkach do kuchni i o czrnych płytkach o tak...już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy stawiać piętro!!
DAWNA CLOE !A no tak jest ze czasem kobiety mają dość siedzeniea w domu,ale z drugiej strony ja się zastanawiam jak ja dam rade z domem dziecmi ,budowa.i pracą!!!!tego to nie wiem teraz to jestem w domu i mam wszystko ogarniete a co to bedzie jak pojde do pracy????????
KLUSKA przykro mi ,ja nie wiem co z tymi ludzmi.hamy zamiast pracować to ktadną !!ech co w tych czasach się dzieje to masakra!!!!
dziewczyny ,a w swoim chłopaczko0m ściągacie nalepek????moja pani doktor mowi żeby do roku czasu nie ruszać ,a jak byłam prywi to lekarka pytała się czy ściągam a ja że nie to ona mi że po kąpeli leciutko ruszć...noi z ciekawości tak zrobiłam i małemy stulejka wcale się nie zsuwa nic a nić , i zaczynam się martwić czy to normalne ,cy moze mały kwalifikuje się do zabiegu?