reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

ja sobie wlasnie strzelilam godzinna drzemke - maly jeszcze spi :-D
ale tu cicho jak zawsze w weekend
aha dziewczyny zapomnialam sie pochwalic ze szwagierka sie wkoncu wyprowadzila - wczoraj :rofl2:
ale musze przyznac ze jak tak patrzalam jak oni sie wyprowadzaja to az mi przykro bylo ze takie ofermy jak oni maja swoje mieszkanie a my dalej na lasce u tesciow :no::-( plakac mi sie chcialo ze musimy poczekac na lepsze czasy chociaz teraz z tymi kredytami to ehhh ... :wściekła/y:

reklama
Witam na szybko Dzieciaki szaleja Oliwka wspina się na wszystko zostawić ją sama aż strach Julka od powrotuze szpitala nie chce się bawic sama Jęśli wczesniej byłam mamana pełęn eteat tak taeraz robię trzy za jednym zamachem:baffled: Dom i dzieci ... Jaktoś jeszcze raz mi powie że siedzę w domu i nic nie robię to go uduszę :crazy: nie żartuję
Oliwka Kluska nie ciekawie takie przygody potrafią zdołować :no:
Gosia Julka wymiotowała i miała biegunkę dlatego od razu dostałam skierowanie do szpitala i dobrze dzięki temu może Oliwka się "uratowała"
Patrysia nie pozostaje ci nic innego jak uzbroić się w cierpliwość ....
Przyszlirodzice i jak tam rocznica;-)

Kluska, Oliwka, wiem co czujecie. Mnie włamanie na działkę kosztowało dodatkowo około 2000 zł. Normalnie szok, że w tym głupim kraju nie można być spokojnym o swoje mienie bo wszędzie złodzieje :(

Agawa, z tymi szarościami popieram. Ja szukałam płytek do kuchni (też chciałam szarą, ale nigdzie takich płytek znaleźć nie mogę.

kuchniajpgia3.jpg

A co do ząbkowania to jak widać po suwaczku Olek ma już 6 ząbków :)

Witam w słoneczną niedzielę :-)
Kropecka jak znajdziesz takie kafelki daj znać co prawda w najbliższym czasie remontu nie planuję ale takie kolory i mnie odpowiadają .
W posiadaniu własnego gniazda fajne jest to że urządzasz je jak chcesz ja mieszkam w domu moich rodziców i np kafelki meble kuchenne są w takim stylu na który sama pewnie bym się nie zdecydowała Nie twierdze że musze narzekać gsdy rodzice urządzali dom miałam ok 20 lat wiec wszystko jest na topie , co nie zmienia faktyu że gdybym to ja kupowała np kafelki zdecydowałabym się na coś innego

No a tu jak zwykle w weekend, pusciutko. Tatus teraz poszedl z synkiem na spacer i mam wolna chwile. Ale zimno dzis okropnie. Mateuszek powoli zaczyna raczkowac ale w stylu dowolnym. To podniesie pupe i troche sie przesunie, to na kolankach da dwa kroczki i tak jakos po trochu sie przemieszcza. Kiepsko spi cos ostatnio po nocach nie chce jesc moze to objawy zabkow. No moglyby juz wyjsc. Kropecka az ci zazdroszcze tych remontow. Ja narazie nie mam kasy na takie rzeczy ale planuje w najblizszym czasie meza wyslac do Norwegii to moze w koncu bedzie nas na cos stac. Patrysia mam nadzieje ze teraz mozesz pospac troche dluzej Oliwka-11 jak samopoczucie lepiej? POZDRAWIAMY WSZYSTKICH bez wyjatku

witam sie dzis troche pozno
nie mialam pradu od poludnia do teraz :wściekła/y: na szczescie juz jest i wody tez nie bylo - nie wiem jak bym okapala malego skoro nawet nie bylo czasu nabrac wody bo nikt nie wiedzial ze nie bedzie ani pradu ani wody ehhh
kaskax25 - czekaj czekaj pomalu zachwile jak juz zacznie calkiem raczkowac albo chodzic to bedziesz chciala zeby jeszcze lezal - ja czasem mysle ze jak byl malutki to bylo chyba o wiele spokojniej :unsure::oo: teraz sie wysypiam choc tej nocy wstawalam do niego 3 razy - nie wiem czemu mu sie tak przestawilo zawsze mialam jedna pobudke :tak: dzis chyba bedzie lepiej :-)
dawna cloe - dom to o wiele lepsza sprawa niz mieszkanie z tesciami :tak:
kropecka - gratuluje az 6 zabkow u Olka :-D ui nas dalej 0 :dry:

dobranoc

ja jeszcze weszlam bo maly spi i korzystam ale nie ma nikogo :-( teraz ciamam sobie kolacyjke :-D ide tez chyba zaraz spac ale poszukam sobie w ofertach na necie mieszkan na sprzedaz :happy:

Witam się z rana,
dziś nocka w miare przepana , Bartek łobuz jedenobudził się o 12 i usnął o 2 ,:no:a do tego Oliwka się przebudziła i przywedrowała do mnie do łóżka i tak we trójke sobie spałiśmy!!!!
:-p
Wczoraj pogoda była ładna to pojechałam z dzieciakami na cmentarz i do dziadka ,nie chciało mi się w domu siedzię!!!dziś wypatruje też pogody bo coś na spacerek mi chęci naszło!!!!:tak:

KAŚKAX25 a dziękuje już lepiej się czuje!!!już upatrzyłam sobie nową torbe i D powiedxział że mi ją kupi to bedzie miał z głowy prezent dla mnie na gwiazdke!!a co do raczkowania to się nie przejmuj ,mój to wcale nie raczkuje za to woli w chodziku zasówać,a moja starsza córka to napierw nauczyła się chodzić a potem raczkowała ,nie ma reguły jede dzieci rozwijają się tak inne tak i nic na to nie poradzimy potrzeba czasu !!!a dzieciaczki jak zdrowe????i ty jak sobie z nimi radzisz/???

KROPECKA bardzo ładne i stylowe te szare kafelki..... ja to marze o czerwonych szafkach do kuchni i o czrnych płytkach o tak...już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy stawiać piętro!!

DAWNA CLOE !A no tak jest ze czasem kobiety mają dość siedzeniea w domu,ale z drugiej strony ja się zastanawiam jak ja dam rade z domem dziecmi ,budowa.i pracą!!!!tego to nie wiem teraz to jestem w domu i mam wszystko ogarniete a co to bedzie jak pojde do pracy????????

KLUSKA przykro mi ,ja nie wiem co z tymi ludzmi.hamy zamiast pracować to ktadną !!ech co w tych czasach się dzieje to masakra!!!!

dziewczyny ,a w swoim chłopaczko0m ściągacie nalepek????moja pani doktor mowi żeby do roku czasu nie ruszać ,a jak byłam prywi to lekarka pytała się czy ściągam a ja że nie to ona mi że po kąpeli leciutko ruszć...noi z ciekawości tak zrobiłam i małemy stulejka wcale się nie zsuwa nic a nić , i zaczynam się martwić czy to normalne ,cy moze mały kwalifikuje się do zabiegu?

Hej!

U nas dziś piękny dzień, czekam do południa na wyższą temperaturę i wyruszamy na długi spacer:tak:. Piotruś poszedł dziś znów po długiej przerwie do przedszkola. Rano trochę narzekał ale nie było jeszcze tak źle, zabieramy go dziś przed leżakowaniem na kontrolę do lekarza więc pewnie cieszył się, że nie spędzi tam całego dnia:tak:.

Co do szarości to łazienkę chętnie bym sobie kiedyś taką zrobiła- o ile będzie to większe pomieszczenie by jej optycznie nie zmniejszyć- natomiast w kuchni muszę mieć słoneczne kolory, w takich po prostu lepiej się czuję...:-)

Kluska, Oliwka - to miałyście przygody...:no:
Patrysia - jak dziś Sewerynek? Idziecie na kontrolę do lekarza?
KaskaX25 - mój Jaś też powoli przymierza się do raczkowania, przyjmuje już odpowiednią pozycję, buja się ale jescze chyba brak mu odwagi....Może nasze chłopaki razem ruszą:-)

Pozdrawiam

reklama
witam
tylko na chwilke...
gosia78 - dzis nie idziemy na kontrole bo jeszcze musi brac leki przez 2 dni i jak sie wtedy nie poprawi to pojde w czwartek :tak: a jeszcze nie robil kupki wiec nie wiem jaka jest czy dalej biegunka czy juz sie normuje :dry:

Do góry