reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
witam :-D
dziewczyny dziekuje za zyczonka - troche sobie pobalowalismy wczoraj i wspominalismy nasz slub ogladajac plyte ze slubu, wesela i pleneru :-D
a co do nocki to dzis chyba sie malemu cosik przestawilo ... przed 3 obudzil sie z placzeme i tak przez pol godziny a nastepne pol godziny to marudzenie bo nie umial zasnac :dry: tak wiec jestem nie wyspana :dry:
kluska79 - fajne zdjatka :-)
przyszlirodzice - nie spalalam jej bo mialam pozyczona :tak:
mysza - wkoncu sie odezwalas bo juz zaczynalam sie martwic o Cia ;-):tak:
paty36 - dziekuje :-D no nie dziwie Ci sie ze jest ciezko jak bylam mlodsza to ja musialam dopilnowywac rodzenstwa zeby odrobili lekcje tu obiad zrobic i posprzatac zanim rodzice z pracy przyszli a potem ja - nauka i matura... :tak:
kaskax25 - dziekuje kochana :-) a Sewcio chyba lepiej kupki jakby juz lepsze :tak:

Cześć dziewczyny!:-D
Ja tylko na chwilkę... Michaś nam zachorował i wczoraj byłam z nim u swojego lekarza. Okazało się, że to tylko przeziębienie - skutkiem, czego jest właśnie silny katar.:zawstydzona/y: Malutki w nocy co chwila się budził i złościł, że nie może swobodnie oddychać...:wściekła/y: uff... Na szczęście daje sobie w ciągu dnia odciągać katar fridą - gorzej w nocy... strasznie krzyczy. :no:
Mam nadzieję, że będzie teraz tylko lepiej... Syropki ma brać do piątku.

A ja przez weekend farbowałam włosy! Masakra... miałam trzy farby na głowie!:szok: Za pierwszym razem wyszły mi jasno-rude, a za drugim strażacko-czerwone!:szok::wściekła/y: Wyobrażacie sobie!? Koszmar! :no:W końcu poszłam do swojej fryzjerki i mnie uratowała! Ale czerwień jeszcze trochę prześwituje...
:baffled:och...

Pozdrawiam

Witam:-)
Patrysia Przyszli rodzice spóźnione życzenia z okazji rocznicy ślubu:tak:
Julka dziś w przedszkolu po dwóch tygodniach nawet wyszła z domu bez ryku zobaczymy jak dalej będzie sobie radziła
Anna ajra kiedyś na wąsną rękę probowałam pozbyć się odrostów efekt był taki że wyszła coś pomiędzy sracz...a czymśbliżej nie określonym:crazy: Miałamnauczkę :baffled:
Gosia ui jak jaś w przedszkolu?Niedawno mojedziecko powiedziałomi że ie lubi się tam bawić zdziećmi No nie wiem może rośnie mi samotnik:confused:

Cloe - po wczorajszym dniu byłam dobrej myśli, Piotrusia odebrałam zadowolonego, opowiadał, że rysowali tęczę farbkami, jednym słowem było fajnie:-) Niestety już wieczorem zaczęło się siusianie co chwilę:no: - chyba nerwowe, noc strasznie niespokojna, co chwilę wołał mnie lub męża, no i pobudka przed szóstą...Oczywiście poszedł dziś bez śniadania i picia bo od rana miał odruch wymiotny:wściekła/y:. Piotruś lubi chodzić do przedszkola tylko w poniedziałki i wtorki jak jest jego ulubiona pani, która nosi go na rękach i podczas leżakowania czyta mu bajeczki, w pozostałe dni nie...Jesteśmy z mężem wykończeni tym wszystkim i zaczynamy się zastanawiać czy nie zabierać go wcześniej, tak żeby nie musiał leżakować. Nie wiem tylko czy jak pójdziemy mu na rękę to nie będzie próbował znów czegoś wywalczyć....

witam sie
kurcze ale masakra dzis w drodze do mamy niespodziewanie dostalam ... :dry: lecialo ze mnie wiec biegiem do mamy cala przesiaknieta - dobrze ze moja mama nosi takie male rozm bo pozyczylam ciuszki od niej :-)
cloe - dziekuje :tak:
ach te przdszkolne dzieciaczki :-) gosia78 - a ja czuje sie Jas dalej ma te wymiotne odruchy :confused: biedaczek :happy:

patrysia - odruchy wymiotne miał przedszkolak Piotruś nie Jaś. Myślę, że to z nerwów przed pójściem do przedszkola....Cloe pomyliła imiona moich chłopaków stąd te pomyłki:-D

reklama
Do góry