reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Udało się:rofl2:
Jeszcze raz składam życzenia dla nauczycieli:-), wszystkiego najlepszego dziewczyny;-).
A ja coś z mężem dogadać się nie moge:-(, jakoś tak dziwnie się zrobiło, obco, nudno, dogryzająco:dry:. Nie mam przez to humoru i zdołowana chodze. Jednego dnia jest ok. a następnego jak kula u nogi się czuję. Ahh... nie będe Was zanudzać.
Oliwka- ja grzyby uwielbiam pod każdą postacią:-D mniammm... .
kaskax- ja też musze iść do gina:-p, ale odkładam jak moge;-)

reklama
WItam! Zrobili mi weekend w srodku tygodnia:rofl2: więc dziś znow shopping :rofl2: No i dobrze, bo wczoraj zapomniałam o naszej rocznicy... to już za dwa dni. Papierowe gody:-):-D Myśle, że kupie P. pasek, ale moze znajde cos bardziej ciekawego. Co wy dalyscie na taka okazje??
Kluska79- czasem i tak bywa w zwiazku. I ja rownieztak czasem mam:-( U mnie trwa to zazwyczaj max 2 dni i samo sie wyjasnia, wiec nie jest zle. Napewno u was tez tak bedzie. A za to kolo to powinnas dostac:-p kto wychowuje dzieci??
Kaskax25- no to faktycznie idz kochana do gina, bo juz najwyzszy czas. Chociaz w Irl, nie ma zadnej takiej poporodowej wizyty u gina ( ja szlam na koszt wlasny do polskiego gina) i jakos kobiety tu zyja:-p:-p ale powinnas isc. I napisz pozniej co i jak.
Dziewczyny?? Czy waszym milusinskim zarosly juz ciemiaczka??

dziewczyny nie mam za bardzo czasu wiec potem odpisze ide z malym do lekarza przepisac te leki na ta anemie...
a kurcze od wczoraj maly nic mi nie chcial jesc :baffled: a juz pod wieczor dostal biegunki potem w nocy obudzila nas od szwagierki mala o godz 1.20 i maly tez sie obudzil nie umial zasnac i cos sie wiercil dalam mu soczku i wyzygal to potem dalam mu mleka i tak samo potem sie skrecal i zas biegunka wszystko do prania poszlo :szok: masakra borok jeden az mi bylo przykro patrzec na niego i reasumuja zasnal dopiero po 3 :no: zobaczymy co powie lekarz moze jakas grypa zoladkowa :baffled:

do potem

Ja po fryzjerze:-) bluzka przyszła wczoraj extra:-) słonko na dworku świeci a mi sie nic nie chce:tak:stwierdziłam ze chyba za duzo słodkiego jem i musze zrezygnować z niego :-(ech a tak lubie ale sie robię okrągła:tak:
U nas dzis rano Kuba wstał z zapchanym noskiem juz podaje na katarek mam nadzieje ze sie nic nie rozwinie Bartus na szczęście jeszcze nic
Patrysia trzymam kciuki zeby nie było nic poważnego daj znać jjak wrócisz co z Sewkiem
Paulineczka mój nie ma jeszcze zrośnietego j\my nie dajemy sobie prezentów po prostu jakaś kolacja i miło spedzony czas:happy:
Kluska skąd ja to znam ostatnio ciche dni trwały u mnie 2 tygodnie:szok:ale po rozmowie jaos idziemy dalej ciekawe jak długo ale jestem dobrej myśli
Paty36 u mnie podobnie jedne ściagam a w pralce juz następne czekaja do prania i tak ciągle czasami nie mam siły juz u mnie chłopaki też bałaganiarze i nijak nie mogę ich nauczyc groźbą ani prośbą chyba kieszonkowe zacznę im potrąać moze cos do nich wtedy dojdzie:baffled:
Gosia78 duzo zdrówka dla dzieciaczków wiem jak to jest być samaz dojka bo ja od rana sama ale z czwórka tzn do południa z dwójką a potem jest ich czterech:-pa ja sama biedna ale damy radę:-Dtrzymaj sie
Uciekam teraz bo mały drapie i mama woła

dziewczyny wrocilam z Sewkiem od lekarza i dostal zastrzyk z witaminami w posladek i dodatkowo tyle lekarstw ze hoho :szok::no: masakra jade teraz do apteki wykupic to wszystko no i zacznie sie kuracja :-( mleko mam mu dawac po 90 lub 100 ml nie cala dawke i nie moge soczkow tylko herbatki
do potem

dziewczyny, nie mam kompletnie czasu na czytanie i pisanie na forum :( dlatego daję tylko znać że żyję i spadam ...

Ania31 mam nadzieje ze Bartus nie zalapie kataru:-) Patrysia co z Sewkiem. Biedny musial sie nameczyc. Pilnuj biedaczka zeby sie nie odwodnil i odezwij sie jak bedziesz mogla.:-):no: Paulineczka pojsc pojde do gina tylko te terminy. Ale fakt ze najlepiej bym tam nie szla wcale. Gdyby tak mozna by bylo samej sobie recepte wystawic?!:wściekła/y:Ciemiaczko juz mu zarasta ale jeszcze takie malutkie da sie wyczuc.:angry: Kluska79 ciesze sie ze nie tylko ja taki leser jestem.Co prawda moja ciotka jest w tym mistrzem jak urodzila syna to jeszcze od tej pory u gina nie byla, tak sie go boi. A to bylo 25 lat temu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• S6300756.jpg
    S6300756.jpg
    88,5 KB · Wyświetleń: 23
Melduje się i ja ,obiadek zrobiony dziś ziemniaki ,marchewka i kotelety!!Oliwka mi marudzi ale mam nadzieję że zaraz uśnie ...oby:tak:
Już posprzatrane więc luzik!!!
Ech mam problem z małych bo za zadne skarby mały nie che mi jeść z łyżeczki...dziś zjadła mu pół szkalaneczki rosołku z marchewką i kaszką manna ale musiałam go zabawiać a i tak cieżko mu było wcisnąć!!!

Oliwka 11 widzę ze u ciebie na obiadek tez same pyszności:tak:ja miałam dziś leczo z kabaczka z ryżem chłopcy zachwyceni bo lubia ryż i kabaczki:tak:
kaskax też mam nadzieję ze nie złapie:tak:a dla ciotki to podziw ze wytzymała tyle czasu i nic jej nie jest ja sie troszke boje 7.11 mam wizytę i nie wiem czy prosic o jeszcze jeden zastrzyk czy brac na wywołanie @i potem spirala Bartek ciagnie cysia w nocy i zal mi go tak całkowicie odstawić moze do 7 sam przestanie:blink:

A ja robie dziś buraczki zawsze coś;-)
Kropecka:-Dwitaj jak dzieci

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
W końcu zapisałam się na fitness. Chodzę we wtorki i czwartki. Dziś mam już drugie zajęcia. Jest świetnie, jestem naprawdę zadowolona.
W końcu się zmobilizowałam, a tak na prawdę to dzięki mojemu mężowi. Ciągle marudziłam, że chciałabym się zapisać... a on na to, że jeśli bym naprawdę chciała, to bym się już dawno zapisała:dry:. Więc dwa razy nie trzeba było powtarzać.:-D

Zytka - ale ta Twoja córa ma rewelacyjne ząbki... hihi... Dzięki za życzonka!
Paulineczka - dzięki! Uważam, że można podawać codziennie zupkę z mięskiem.
Nie czytałam tego posta i jakoś bym nie mogła. Jestem za słaba na takie emocje...
Jakoś nie mam dzisiaj głowy na pomysły prezentowe...
:sorry2:sorrki
kaskax25 - dziękuję! I jak licytacja bucików? Fajne zdjęcia!
patrysia - jak Sewcio?
oliwak_11 - jak oczko malutkiej i zdrowie Bartusia?
Że Tobie się chce robić mężowi rano kanapki... uff... rozpieszczasz go...
Cudowne zdjęcie!
Mysza - jak tam, ćwiczysz?
Mysza, Ania31 - Wielkie dzięki za kwiaty!
lileczka - ale miałaś roboty z tym przewróconym kwiatkiem, no i mały pewnie też do mycia i przebrania... ale cóż poradzić...
Michaś też będzie miał szczepienie po ukończeniu roczku. A w listopadzie mamy się pokazać na ważenie i mierzenie.
agawa1,
Paty36, kropecka - :-)
Gosia 78 - o rety... dużo, dużo zdrówka!
Kluska79 - dzięki! No i nie zanudzasz... czasem tak bywa z facetami.

Pozdrawiam!

Do góry