reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam! Odwiozłam dziś M. do pracy i mam samochod na wlasny uzytek, wolne dzis mam wiec sobie troche zakupow porobie:-)
Dobrze ze odpisalyscie mi na temat tego mieska, bo juz sie martwic zaczynalam czy tak mozna.:-p Dywan wyprany i Michalisko śmiga już sobie:-)
Dziewczyny czytałyście post dziewczyny, ktorej córeczka zmarła na sepse?? Matko jak mi sie smutno zrobiło.:-( Jest chyba w ciaza, polog, itd
Pozdrawiam

reklama
J a już obiadek zrobiłam ,jest sosik z grzybków,surówka z pekińskiej i ziemniaki obrane!!!i zamarynowałam grzybki 7 słoiczków :-D...dzieciaki właśnie się przebudzają!!! zrobiłam młodemy kisielek z jabłuszek i się teraz studzi!!!jeszcze muszę w pokoju ogarnąć i na dziś już mam z głowy ..tylko jeszcze ugotuje rosołek dla dzieciaczków!!!!:tak:

PAULINECZKA ja ostatnio oglądałam na diskawery program o ciążch martwych i o tym jak pewna kobieta przez 46 lat nosiła w sobie martwą ciąże :szok::szok::szok:
i na głowie mi włodsy stawały!!ja nie wiem jakbym przeżyła coś takiego ,to jest straszne przeżycie stracić dziecko!!!!Tylko nie szalej z tymi zakupami ;-);-)

Co do mieska to mój lubi też pierś z kurczaka i cielęcine a teraz ostatnio dałam mu rosołek z kaszką manna,i mój mały nie chce mi jesć zup i słoiczków jeżeli nie dodam wegety lub ziarenek smaku,wiem że nie powinno się solić ale on innego nie zje!!!!

dobra uciekam bo dzieciaki wstały potem odpisze reszte

Trochę mam zaległości a wszystko przez to, że od rana do wieczora jestem z dwójeczką i na nic nie mam czasu...:zawstydzona/y:
Chłopaki ciągle z katarem:-(, Piotruś nadal kaszle, w dodatku syropki chyba działają na niego trochę przeczyszczająco więc do przedszkola nie chodzi:wściekła/y:. Bardzo jest z tego zadowolony, gorzej ze mną...:no:

Dla wszystkich nauczycielek spóźnione życzenia, zdrówka, wytrwałości i dużo, dużo cierpliwości:-)
Paty - długo Cię nie było, nie zapominaj o nas:-)
Paulineczka - mięsko można podawać codziennie a od 10 miesiąca powoli przyzwyczajamy maluszki do obiadu dwudaniowego:tak:

Witam wszystkich. Patrysia:-) jak juz kiedys pisalam w moim regionie na wizyte u jakiegos porzadnego gina czeka sie trzy miesiace no chyba ze sie ma kase to mozna prywatnie. Zostal mi jeszcze miesiac. Takze wytrzymam. Oliwka-11 tez ogladalam ten program wstrzasajacy!:no: I wiesz co maly dzis zrobil dwa kroczki na kolankach. Moze jednak przekona sie do tego raczkowania. :wściekła/y:A to taka nasza mala pamiatka z wakacji. :-):-):-)

Załączniki

• S6300663.jpg
    S6300663.jpg
    136,6 KB · Wyświetleń: 33
Oliwka, kaska- historia w rzeczy samej wstrzasająca, ale nie zdzwilabym sie gdyby ta kobieta byla irlandka:szok::szok: zreszta pewnie wiele tu takich:-(
Zakupy udane, michas ululany, wiec reszte wieczoru mam dla siebie.
Gosia78- trzymam kciuki za chłopców twoich. No i mysle, że juz niedlugo przyjedzie czas kiedy twoj starszak z checia zacznie chodzic do przedszkola. Trzymam kcuki i za to.
Kaska- faktycznie dlugo trzeba czekac:szok: ale jesli moge spytać ty z jakims problemem czy tak kontrolnie?? super zdjecia, dobrze ze was ten stwor nie pozarl ;-p :tak: gratuluje skonczonego 8 miesiaca!!! sto lat !!
przyszli rodzice- fajniutka niunia, ajaka zadowolona;-)
Oliwka- matko....grzyby.... nie lubie ich jesc, ale zbierac...ostatnio tego mi brakuje tu najbardziej. Wprawdzie bylam ostatnio nad jeziorem, w kolo ktorego rosnie las, znalazlam jednego kozaka,,,,hmmmm ale to nie to ;/;/:crazy: jak ja bym na grzyby poszła...:tak::-D
Patrysia- ale masz przeboje :-:)wściekła/y: czortek maly...:no: tez bym zla byla nic tylko wspolczuc Ci moge. Trzymaj sie
Pozdrawiam reszte

Ostatnia edycja:
...dzis to miałam szalony dzień!Jestem wypompowana ,bo i lekcje i u gina i Mikusia do muzycznej...a potem rada do 18.30 jeszcze kilka takich dni i wymiękam...czasem to mam wszystkiego dośc, ledwie poprałam,poprasowałam a już sterta w koszu czeka na kolejne pranie, przed chwilą umyłam łazienkę a tam jużnachlapane...kurczę,że ja tych swoich chłopów nie nauczyłam porządków takich tyle o ile chociaż sama zapierniczam ze szmata i8 końca nie widac ...dobra nie smęcę już mam zły dzięn chyba Poizdrawiam Was goraco!Dzieciaki-słodziaki:)

Paulineczka pewnie sie zdziwisz ale ja po porodzie jeszcze nie bylam na kontroli. Wpierw jak sie zarejestrowalam po porodzie mialam czekac ok. trzech msc jak przyszla moja kolej to Mati zachorowal i nijak nie moglam sie ruszyc. A teraz czekam te kolejne 3 miechy ponad wlasciwie. A chce isc bo niedawno dostalam pierwsza @ od czasu porodu no i brak by bylo sie jakos zabezpieczyc. Brzuch tez mnie boli od jakiegos czasu ale to chyba sprawy owulacyjne zawsze mialam bolesne. Dobrej nocy wszystkim :-):-D:-)

reklama
Do góry