reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
hej
oliwka11 to musi byc fajny widok jak ona w tej szafie siedzi moj tez tak siedzi wiec wiem jaki jest ubaw :-) no a maluszek niezle rozrabia wszedzie go pelno :-D jak bedziecie jechac na grzybki to udanego grzybobrania :happy: aha wczoraj zauwazylam ze jestesmy w tym samym wieku :-D:-D:-D:-D:-D

buzki

kobitki kochane gdzie Wy sie podziewacie :baffled::confused:
kropecka - ogladalam sobie Wasze zdjecia i normalnie nie moge sie napatrzec na Twoje dzieciaczki maja takie sliczne oczka ze hej :-):tak:
zaraz musze isc do apteki po moje leki poki maly spi choc popoludniu to spi mi po 2-3 godzinki wiec mam totalny luz :-D
do zobaczonka :happy:

Hej
Jestem :-) Od weekendu próbuje cosik skrobnąć ale mi nie idzie :-)

Patrysia - a jak anemia - bo ja byłam na etapie że wykryli - i co Ci kazali podawać ?? A i dobrze że sie zdecydowałaś do lekarza pójść - bo przynajmniej wiesz co i jak :-)

oliwka_11 - witaj po długiej przerwie :-)

Ania_ajra - dopiero twój niedawny suwaczek uzmysłowił mi że do świat 2 miesiace :-)

Uciekam Miki się wkurza że ciocie nic nie gadają :-)

Pozdrawiam :-D:-);-):tak:

myszko no tak anemie wykryli jak mial 3 miesiace i potem zaczelo sie leczenie same witaminy tabletki ... :dry: mam nadzieje ze jak teraz bedziemy sie leczyc to juz ostatni raz :tak: no tez sie ciesze ze do tego lekarza sie wybralam bo jestem juz o ciut spokojniejsza :-)
ja tez zmykam lece do apteki ... bo mi zamkna :-D

Dziewczyny - nauczycielki :-) wszystkiego naj z okazja dnia nauczyciela:-D

DSC_0100.JPG

Ostatnia edycja:
Cześć Mamineczki!

Ale dziś załamka pogodowa :( U nas właśnie leje jak z cebra :( Zaliczyłyśmy mały spacerek jednakże :)A teraz moje dziecię siedzi na swoim "placyku zabaw" i przegląda książeczkę ze zwierzątkami,na widok foczki robi hyyyy :) A i tez uwielbia wyciągac ubranka z szafek,najbardziej pasuje jej szuflada z taty skarpetkami :)

Agawa, Anna_ajra
- wszystkiego najlepszego :)

Mysza- jesteś babino wreszcie :) Jak Miki i jego wstretny katar?

Anna_ajra- ja podaję 1 kroplę wit.D3...

No i uciekam do Marcyśki bo juz sie nudzi i marudzi :(

Buźki dla Was!!

:-):-):-)witam !!

anna ajra ja też podaję wit.d3 i cebion multi i chyba długo będę podawałą bo mały ma duże ciemiączko.

patrysia kuruj się:-)

U nas dziś druga noc do 5.30:tak::-D:-D:-DAle to rzadkość niestety, przeważnie nocki okropne dalej.W dzień za to marudny okropnie.Może następny ząbek??
Wczoraj mój mały dorwał doniczkę z kwiatem i jak przyszłam z kuchni, gdzie podgrzewałam obiadek dla niego to pełno ziemi było na podłodze a na dodatek Osi miał cała buzię i ręce w ziemi:no:bo chciał spróbować:crazy:
pozdrowienia dla wszystkich

Dziewczyny, skończyłyście wszystkie serię szczepień?Kiedy macie następne?Bo nam powiedziała że po roczku.

reklama
witam wszystkich.:-):-):-) lileczka tez szczepienia mamy za soba nastepne 2 dni po roczku. No niezle musial sie ubawic z tymi kwiatami. Moj synek za to gustuje w obierkach od ziemniakow. Przyszli rodzice:-):-):-D Patrysia mam nadzieje ze sie szybko wykurujesz mnie cos ciagle brzuch pobolewa ciekawe co u mnie znajdzie. oliwka-11 jak grzybki? Tez z mila checia bym sie wybrala ale nie mam z kim malego zostawic. Uwielbiam chodzic na grzyby moze w przyszlym roku. O kaszel tak bardzo sie nie martw Mati mial juz dwa razy zapalenie oskrzeli kaszel potrafi trzymac nawet trzy tygodnie, no chyba ze sie bardzo bedziesz martwic to idz z nim go przebadac za jakis czas. Ale napewno bedzie ok.:happy2::happy2::happy2: A Oliwce moze cosz antybiotykiem potrzebne do oczka w zeszlym roku tak moj Kuba na oczy chorowal dopiero az dostal krople z antybiotykiem to przeszlo. W kazdym razie powodzenia:-) U nas po staremu maly ani w zab niechce raczkowac. Na szczescie zdrowy i smacznie spi. Licytuje butki na allegro. Tanie fajne. Pozdrawiam wszystkich.:happy::happy2::happy:

Do góry