reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam Lutóweczki!
kropecka - śliczny Twój synek:-) i widzę nowy suwaczek?
Ja narazie nic nie kupowałam z ciuszków, mieszczę się w jedne biodrówki, ale coraz gorzej idzie mi dopinanie się w pasie, więc nie dopinam się a noszę dłuższe bluzeczki.Jestem cały czas na zwolnieniu,zatem po domku chodzę w wygodnych spodenkach:-), ale będę musiała pomyśleć nad spodniami na jesień.

kropecka, dawna_cloe - Wam dziewczyny to dobrze, bo chociaż macie troszkę ciuszków po swoich starszych pociechach:-). A my wszystko od początku będziemy kompletować nie mając żadnego doświadczenia.

Ladna.ex.panna - świetnie, że Usg genetyczne wyszło w porządku

lowiczanka - bardzo wiele przeszłaś i jestem z Tobą serduszkiem.Teraz jesteś pod opieką dobrego specjalisty, więc wszystko musi być dobrze:tak::-).
Również trzymam kciuki za dzisiejsze usg:-), szybciutko napisz jak wyszło

anna_ajra - pisałaś,że gdy leżysz to czujesz się jak żółw, ale pomyśl moja droga,że to dopiero 14 tydzień:blink:. I masz o siebie dbać i więcej odpoczywać kobietko, by nie pojawiały się silne bóle brzucha:tak:.

Buziaki dla Mamuś lutowych!!!

reklama
Ja ni nie kupuje chociaż bardzo bym chciała,:-( ale męzulek mi nie pozwala. Takie te polskie przesądy.
A ciuszki wszystkie na mnie wchodzą bo nie mam jeszcze brzuszka:-( czasami wieczorem sie delikatnie uwypukla. jedynie jadę dzisiaj do resrveda po biustonosz, bo maja najlepsze dla mnie. a strasznie pi piersi urosły. Odstają jak implanty a mężulek stwierdził, ze teraz to mogę na plakatach występować:-):-):-)

Ostatnio reklamowali w TV jakiś krem na powiększenie i ujędrnienie biustu, który przyjmuje sie razem z tabletkami, a mój mężuś stwierdził, że po co przyjmować, lepiej zajść w ciążę, a efekty identyczne:tak::-).

Nie wiem jak z Waszym apetytem, ale mnie po raz pierwszy od trzech miesięcy wzięła większa chęć na ryby:-)(no może z wyjatkiem śledzi w zalewie octowej). Najpierw obiadek ze smażoną rybką, mniammmm, a na kolacyjkę kanapeczki ze śledziami w pomidorach, szprotkami w oleju i filetami sledziowymi z ogórkiem kiszonym, nieźle prawda:rofl::laugh2:? Gdybym to jeszcze jadła sama:-), no cóż mój mąż też był do tego zmuszony, chciał czy nie chciał, ale najwazniejsze, że się śmiał a nie narzekał:-):-):-).

Zgadnijcie co znalazł dziś mój mąż: adres www przeznaczony dla przyszłych tatusiów: www.strefaojca i od razu stwierdził, że dziś jeszcze się zaloguje, by tak jak mieć swoje BB tylko w nieco innym charakterze:-).

Martika to super że twój M znalazł taka stronę Mój nigdy nic nie czytał na temat wychowania dzidziusia twierdsził że nie ma o czym bo wszystko wie:szok: No trzeba przyznać że kiegy urodziłam Julkę to on zajmował się nami jak tylko wróciła ze szpitala. Dziwiłam sie ską don to wszystko wie odpowiadała że to Inuicja:szok: Potem mu troche minęlo ale zazwyczaj tak się dzeije jak matka w domu siedzi:dull:

Cześć Dziewczyny…..
Jestem przeszczęśliwa :-),widziałam najpiękniejszą istotkę na świecie. Nawet dostałam nagranie z naszego usg. Jak tylko wróciła do domu jeszcze przed snem mogłam na nią popatrzeć jak się bardzo rusza .Wcale się nie dało dziecko zbadać, lekarz cały czas ruszał moim brzuchem żeby się tylko odpowiednio ułożyło a dziecko miało swoją pozycję i nie dawało za wygraną lekarzowi. Co się z mężem uśmieliśmy przy tym.:-D
Ale co najważniejsze jakiekolwiek wady genetyczne są wykluczone bobasek zdrów jak ryba, rączki nóżki są na miejscu. Mamy i fotki jak się nauczę to je wam pokażę bo są świetne. Na jednym nawet dzidzia ssie paluszka. Będę wstawiała fotki pierwszy raz więc podpowiedzcie mi gdzie mogę poczytać jak to zrobić.??
POZDRAWIAM CIEPLTKO………..

Nasze fotki już sie znajdują na: "pierwsze zdiecia naszych maleństw" udało mi sie samej jakos dojśc do tego jak to zrobić....:-)

Cześć dziewczyny!
Niestety nie zdałam za pierwszym razem:sad:. Wyjechałam na miasto i nie wyszło, a było już tak dobrze ... bardzo mi szkoda...:hmm:
Później napiszę więcej!

reklama
Do góry