reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
W Kędzierzynie to my nic nie mamy Crowd Bigstar i wszystko chyba a mnie np odpowiada styl Makalu na przykład i wtedy trzeba juz szykować wyprawę do dużego miasta
Mysza tobie deszcz pomógł a mnie przymuli ł zupełnieKawa przestała mi służyć więc popijam herbatkę. Byłam dziś tak wykończona że położyłam się na pół godzinki a moje cudowne dziecko przykrywało mne kocykiem głaskało po głowie i mówiła pij mama, pi a jak nasz pies zaczął szczekać uciszałago cicho" Toffik mam pi". No ale byłoby za pięknie. Zajęła się moą biżuterią(jak jądosięgła skubana) i teraz pewnie połowy nie zjadęTyle że nawet nie mam ochcoty się na nią gniewać
Mysza tobie deszcz pomógł a mnie przymuli ł zupełnieKawa przestała mi służyć więc popijam herbatkę. Byłam dziś tak wykończona że położyłam się na pół godzinki a moje cudowne dziecko przykrywało mne kocykiem głaskało po głowie i mówiła pij mama, pi a jak nasz pies zaczął szczekać uciszałago cicho" Toffik mam pi". No ale byłoby za pięknie. Zajęła się moą biżuterią(jak jądosięgła skubana) i teraz pewnie połowy nie zjadęTyle że nawet nie mam ochcoty się na nią gniewać
Minesota
Fan(ka)
Hej
Cloe - Aż sprawdziłam co to;-) ten styl Makalu - znalazlam ich stronke i fajne ciuszki ;-)
Cloe - Aż sprawdziłam co to;-) ten styl Makalu - znalazlam ich stronke i fajne ciuszki ;-)
L
ladna.ex.panna
Gość
witam, dzieki ze o mnie myslałyście:-)
dzisiaj jestem przeszczęsliwa
usg genetyczne wyszło świetnie i oby tak dalej;-) dzidzia ruszala rękami i nogami tak wyraźnie ze po prostu mnie zatkało...WIDZIAŁAM SWOJE DZIECKO - wow pierwszy raz w 3D - to tak jakbym trzymala te maleńkie 6 cm na ręku
mąż bacznie obserwował i usmiechał sie od ucha do ucha:-)
jeśli chodzi o wyniki to: przezierność karku 1,6 , czaszka/mózg/kręgosłup/abdomen(?)/żołądek, pęcherz moczowy - obraz prawidłowy, ręce/obydwie widoczne, stopy/obydwie widoczne
ryzyko wad genetycznych wykluczone:-)
w każdym trymestrze planuje iśc na takie badanie - juz wiem ze w nastepnym badane jest szczegółowo serduszko i inne narządy, czy rozwija sie bez wad..
dobrze ze technika poszla juz tak do przodu...to bardzo uspokaja...
aha i ważna informacja...termin przesunięty wg usg na 10 luty czyli 2 tyg.wczesniej niż było powiedziane...:-)
łowizanka78 a co u ciebie na ug?
dzisiaj jestem przeszczęsliwa
usg genetyczne wyszło świetnie i oby tak dalej;-) dzidzia ruszala rękami i nogami tak wyraźnie ze po prostu mnie zatkało...WIDZIAŁAM SWOJE DZIECKO - wow pierwszy raz w 3D - to tak jakbym trzymala te maleńkie 6 cm na ręku
mąż bacznie obserwował i usmiechał sie od ucha do ucha:-)
jeśli chodzi o wyniki to: przezierność karku 1,6 , czaszka/mózg/kręgosłup/abdomen(?)/żołądek, pęcherz moczowy - obraz prawidłowy, ręce/obydwie widoczne, stopy/obydwie widoczne
ryzyko wad genetycznych wykluczone:-)
w każdym trymestrze planuje iśc na takie badanie - juz wiem ze w nastepnym badane jest szczegółowo serduszko i inne narządy, czy rozwija sie bez wad..
dobrze ze technika poszla juz tak do przodu...to bardzo uspokaja...
aha i ważna informacja...termin przesunięty wg usg na 10 luty czyli 2 tyg.wczesniej niż było powiedziane...:-)
łowizanka78 a co u ciebie na ug?
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Ładna ex panna no to gratulacje. Fajne uczucie widzieć jak nasz maluch szalejew brzuszku, co nie
Mysza mi styl Makalu bardzo odpwiada Mogłabym mieć same ciuchy z tej firmy. Klasyczne ponadczasowe jednocześnie w innych sklepach podobnych nie ujrzysz. Duży plus to taki że spodnie maja długie nogawki a swetry i bluzki długie rękawy a przy moim wzroście to rewelacja Minus jest taki że największa rozmiarówka to 42 a więc jeśli się roztyję to koniec
Mysza mi styl Makalu bardzo odpwiada Mogłabym mieć same ciuchy z tej firmy. Klasyczne ponadczasowe jednocześnie w innych sklepach podobnych nie ujrzysz. Duży plus to taki że spodnie maja długie nogawki a swetry i bluzki długie rękawy a przy moim wzroście to rewelacja Minus jest taki że największa rozmiarówka to 42 a więc jeśli się roztyję to koniec
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Kropecka dopiero teraz zobaczyłam nowe zdjęcie na suwaczku Wiktorka. Fajny chłopak
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Dziewczyny Właśnie podczytałam sobie wrześniówki a dokładniej temat dotyczący wyprawki dla maleństwa. Aż nabrałam ochoty żeby zacząć wszystko na poważnie kompletować. Rzeczy po Julce posortowane już dawno Co się do niczego nie nadawało poszło na szmaty a co jeszcze ładne to dla maluszka;-) Teraz tylko wystarczy uzupełnić garderobę. Dużo osób mówi mi zeby jednak się nie śpieszyć bo można zapeszyć. Niby tak ale ochota naszła mnie straszna
Czy wy już myślicie o ciuszkach i akcesoriach dla maluszka?
Czy wy już myślicie o ciuszkach i akcesoriach dla maluszka?
ja po wiktorze mam tyle ciuszków że narazie nie planuję zakupu nowych. może jak dowiem się jaka płeć to przy ew. dziewczynce dokupię jakieś ciuszki. wiem, że lepiej jest kupić ciuszków na zapas, tzn przynajmniej do rozmiaru 62-68 bo potem po porodzie to ostatnia rzecz jaką chce się robić to chodzenie po sklepach i kupowanie ciuszków.
muszę dokupić pieluchy tetrowe które bardzo się przydają jako ściereczki, chusteczki itp.
ale to jeszcze nie teraz. nie chce mi się po prostu no i nie mam miejsca w domu zupelnie :/
muszę dokupić pieluchy tetrowe które bardzo się przydają jako ściereczki, chusteczki itp.
ale to jeszcze nie teraz. nie chce mi się po prostu no i nie mam miejsca w domu zupelnie :/
sylka_k
mama styczniowa 2008
Kropecka ja już sie odzywam. Nie było mnie bo ciągle pracuję ale już niedługo.:-)
Agawa i Ana-ajra serdeczne życzenia z okazji rocznic ślubu.
Ja niedawno miałam 3 rocznicę. I tak sobie pomyślałam ale by było słodko jakbym na 3 rocznicę była w ciąży, to by był prezent. Ale wtedy nawet nic nie podejrzewałam więc niespodzianki nie było . Ale jakie szczęście potem, bo dzidzia od dawna oczekiwana.:-):-):-)
Agawa i Ana-ajra serdeczne życzenia z okazji rocznic ślubu.
Ja niedawno miałam 3 rocznicę. I tak sobie pomyślałam ale by było słodko jakbym na 3 rocznicę była w ciąży, to by był prezent. Ale wtedy nawet nic nie podejrzewałam więc niespodzianki nie było . Ale jakie szczęście potem, bo dzidzia od dawna oczekiwana.:-):-):-)
reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
Iwona 79 wiem że na wachania nastroju dobry jest magnez ale w małych ilościach i trzeba to skonsultować z lekarzem. Ale naprawdę pomaga.
Na sobie nie próbowałam bo psychicznie czuje sie bardzo dobrze:-):-)
Na sobie nie próbowałam bo psychicznie czuje sie bardzo dobrze:-):-)
Podziel się: