reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny:-) Czy tylko ja mam obolałe biodra i kość ogonową czy u was dopiero się zacznie. W końcu wg USG trochę was wyprzedzam.Chodze jak kaczka chwilami jak paralityk. Nie pamiętam jak długo przy Julce miałam takie dolegliwości bo to że miałam to wiem na pewno:errr:
Łowiczanka jestem dobrej myśli tylko dbaj o siebie kobietko:tak:
Iwona 29 na to wychodzi ze z mamą macie podobne figury a przzynajmniej wzrost Ja w ciuchach po mojej mamie nie mogłabym chodzić nawet w zaawansowanej ciązy Wyglądałabym w nich jak wieszak:baffled:

reklama
Witam dziewczęta.
Niestety tylko sie dzisiaj przywitam, bo jest późno a ja wróciłam niedawno z pracy.:-(
Jutro muszę nadrobić zaległości w czytaniu
Widzę nowe klubowiczki, oczywiście pozdrawiam i oby wszystko było w porządku

Anna_ajra jestem dobrej myśli, powodzenia

Sylka k to się naimprezujesz jednym słowem:tak:;-) Ja miałam jedno i chyba przez tydzień dochodziłam do siebie więc tobie życzę wytrzymałości no i dobrej zabawy pezede wszystkim:tak:
Julka dziś daje mi w kość. Syrena właczona od rana nic jej nie pasuje:sorry: Bunt dwulatka jak nic:dull:

Witam……..
Ja tylko na chwilkę, zaraz idę się szykować bo jedziemy do Łodzi na usg genetyczne. Później mam wizytę u mojego gina będzie zakładał mi krążek. Troszkę się boję bo pewnie to do przyjemności nie należy. Ale jak ma mi to w jakikolwiek sposób pomóc to niech zakłada co chce hihihi.:-D
Trzymajcie kciuki za mojego dzidziolka i za dzidziolka ladna.ex.panna bo i ona ma dziś usg genetyczne.
POZDRAWIAM CIEPLUTKO

Cześć dziewczyny! :happy2:
Wstałam dzisiaj z potwornym bólem brzucha:szok:. Coś w rodzaju kującej kolki:sick:. Wzięłam No-spe i mi przeszło. Muszę się bardziej oszczędzać... choć wydaje mnie się, że już bardziej nie można... :dry:
Moje koleżanka z dzieciństwa (niegdyś sąsiadka) jest z drugim (nieplanowanym) dzieckiem w 5 miesiącu ciąży i pracowała do niedawna po 8h w szklarniach, myje w domu okna, kopie działkę, robi zakupy i była na jednym USG i nic ją nie rusza...:no:
Dziwie się, jak to różnie w życiu bywa...:confused2:

lowiczanka78 - nie chcę być niegrzeczna, ale mam pytanko. Co się stało, że poroniłaś w 22tyg.?:confused: Szczerze mówiąc nie daje mi to spać... Ja poroniłam w lutym tego roku w 7tyg. i jestem na tym punkcie bardzo przeczulona.
Ale tym razem na pewno wszystko Tobie się uda!:wink: Daj koniecznie znać, jak było na USG genetycznym! Trzymam kciuki!:yes:
Najka - dziękuję!:-D I odpoczywaj za dwoje!
Iwona29 - ja niestety nie mam takiej możliwości noszenia ciuszków po mamie. Ale jestem zadowolona z tych co kupiłam.:happy:
cloe - ja czasami jak się położę płasko na łóżko, to nie mogę się podnieść... Ty chodzisz jak kaczka, a ja leże jak żółw :rofl::-D:rofl:
sylka_k - dziękuję!:wink: We wrześniu i październiku czeka Cię nie lada wyczyn.:rolleyes:
lada.ex.panna - jak było na badaniach?:confused:

Ściskam Was mocno
Buziaczki

Hej
Dziś jest super - mam ochotę na wszystkich krzyczeć - i wrzeszczeć :wściekła/y:...
Siedzę w pracy i się wkurzam... wiem, mogłabym coś fajnego napisać
- ale seryjnie dziś mój humor jest kieeepski:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

anna_ajra - znam takie przypadki - moja kumpela w pracy jest miesiąc dłużej ode mnie w ciąży i cały czas czuje się super - więc robi wszystko i niczym się nie przejmuje...
lowiczanka78 - będzie dobrze z tak doborowego towarzystwa lutówek się nie ucieknie
dawna cloe - może Julka ma dziś taki sam humor jak ja - jeśli tak to polecam nie ruszać...
sylka_k - to się wybawisz po wsze czasy - jak będziesz się dobrze bawić to podeślij nam tu pozytywne fluidki
Iwona 29 - fajnie masz z tymi ubraniami - ja już musiałam moje ulubione dżinsy na półkę odłożyć - bo mnie w dole uciskały i się mojej fasoli to nic a nic nie podobało
Najka - ale masz fajowo - ja też chcę na wieś - bez kompuutera bez internetu i można żyć

Agawa - co się dzieje że znikłaś????

Pozdrawiam (mająca zły dzień) Mysza

cloe, ja poprzednio nie mialam obolalych bioder ani kosci ogonowej. bolal mnie tylko kregoslup.

co do ciuchow to ja w poprzedniej ciazy nie kupowalam specjalnych, ale wtedy siedzialam na zwolnieniu, nie pracowalam i moglam sobie pozwolic na wygladanie byle jak :) poza tym skoro to moja ostatnia ciaza to chcialabym sie nia nacieszyc a teraz sa takie ladne ciazowe ciuchy ze szok. no i np spodnie ktore kupilam sa tak zupelnie nieobciskajace i wygodne ze chetnie w nich bede chodzic nawet po ciazy.

reklama
Hej

Rozpadało się w Zielonej ;-) i od razu cały zły humorek poszedł precz
- dziewczyny deszcze jest super - człowiekowi od razu się buzia cieszy na widok deszczu jeśli jest raz na jakiś czas po parnym dniu

Kropecka - szkoda że w Zielone H&M nie mamy :-(
Pozdrawiam Mysza

Do góry