reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witajcie mamuski u mnie mala zakatarzona i ma kaszelek kupilam aspirator do noska masc mairankowa syrop i mam nadzieje ze jakos przejdzie gortaczki grak. I mnie takze cos zaczyna brac a jeszcze jutro lece do pracy dorobic nadgodziny:( ahhh a od pazdizernika jeszcze ja i maz studia i praca ii juz wogole prawie nie bed emeic czasu dla malej;( nie wiem czy dam rade boje sie tego strasznie

reklama
kaskax25 - Witaj!
Kropecka - domek śliczny, jak dla mnie na wielkość w sam raz:tak::-). Szczerze mówiąc podziwiam Was za to, że godzicie tyle zajęć na raz:-).

U nas nocki też kiepskie, nawet nie wiem ile razy Jaś się budzi, średnio tak 5-6 razy i oczywiście jest ryk dopóki nie dam cysia. Myślałam, że może po zabraniu smoczka trochę będzie spokojniej( już nie ma co wypadać z buzi, zasypia bez ssania piersi) ale nic się nie poprawiło ani na lepiej ani na gorzej:no:.

dobrze wiedziec ze ni tylko ja walcze z nocnym jedzeniem. mam jednak nadzieje ze kiedys nastapi taka noc ktora przespie cala. jeszcze bede wusiala malego wyrzucic z mojego lozka ale tak jakos mi tego szkoda. pozdrawiamy:angry:

nO CZEŚĆ KOBITKI!!!

Witam nową koleżankę - cieszę się że się nie zraziłaś i piszesz na forum. Całuski dla synka.

kropecka wiem bardzo dobrze ile budowa kosztuje nerwów - u mnie jeszcze nie skończona. :wściekła/y:Ale domek masz śliczny i nie ważne jaki duży ważne że własny a nie 4 ściany wynajęte.

Myszbuziaczki

My też się nie wysypiamy mamy 3 flaszki kaszki w nocy!!!!! i pobudkę o 5 dzień w dzień. wrrrrrr a na 7 do roboty więc jeszcze ujdzie ale jak mam weekend to mnie trafia bo chciałabym odespać a nie mam jak.
Dziś jedziemy na budowę robić z prądem tzn łączyć puszki - moja robota a Tomek bedzie do pomocy :-)
Jutro mój tato ma imieniny więc przyjedzie brat z rodziną ( no dziewczyny już dorosłe i jedna z nichh za rok wychhodzi za mąż) więc trochhe tego tałatajstwa będzie. A no i moja teściowa niestety przyjdzie.NIestety bo jak się pojawi to ja wychodzę. Nie mam siły niestety pisać o co chhodzi ale jeszcze trochhe i się wam wyżalę.Jedno tylko powiem nikomu nie życzę takiej baby za teściową.

agawa1 podbudowalas mnie swoja wypowiedzia ze wy macie az trzy butle kaszki w nocy bo juz myslalam ze tylko moje dziecko jest takim glodomorem.:tak: Ja staram sie zeby w nocy ta kaszka byla tylko raz bo w dzien je ja az trzy razy. Do tego obiad owoce no i uwielbia chlebek :no:chociaz zebow brak. Mam te szczescie ze mieszkanie mam wlasne ale remontu brak az piszczy. a ja nie cierpie remontow. No zmykam bo maly oglada Rock your baby to jego ulubiony program wprost uwielbia Babe Lilly ale cierpliwosc juz mu sie konczy. Buziaki dla wszystkich:-)

Hej
A ja bym się cieszyła gdyby moje tyle jadło ale niestety jeść nie chce wypija na dobę cztery butelki kaszy po 150 ml i to na raty:-(oprócz tego daję skórki od chleba bo lubi i biszkopty bo też lubi Co począć z niejadkami jak moje skarby?

Cześć dziewczyny!:-D
Dzień za dniem szybko leci, a ja nie mam czasu na BB. Nie fajnie...:no: W każdym razie chciałam się przywitać.:happy:
Dzisiaj też mam mało czasu. Idziemy na 16 na urodziny szwagierki i szwagra. Zapewne będzie dużo gości i dzieci... zobaczymy...:sorry2:

kaskax25 - Witaj!
:-D

reklama
Witajcie:-)
Cisza straszna na lutówkach:-(
Pogoda okropna, nawet na zakupy nie chce mi się jechać a powinnam bo nie mam w czym chodzić. Rok temu chodziłam już w ciążowych a te sprzed ciąży w klatce piersiowej są a małe:dry:.
Dominik szaleje po całym domu:-), super to wygląda.

Do góry