reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Gdzie ta Polska Złota Jesień???:dry::confused:

cloe, Gosia 78, Mysza, przyszlirodzice, Kluska79, kropecka, Rekinasia, Paulineczka - :-)
agawa1 - trzy flaszki kaszki w nocy to rzeczywiście nie mało:szok:... uff... Szkoda, że nasze dzieciaczki nie robią nam wolnych weekendów...:sorry2: też bym sobie pospała!:-D
Widzę, że jak zwykle dużo się u Was dzieje i będzie dziać... teściowa... brryy...:baffled:
Zytka - Michaś najbardziej lubi chodzić.:laugh2: Co jakiś czas trzeba wymyślać dla niego nowe atrakcje. Obecnie lubi stać na parapecie i patrzeć przez okno.:sorry2:
kaskax25 - mój Michaś budzi siędo dwóch razyna karmienie.:happy:
ladna.ex.panna - ja też miałam już zaklepane wyjście na aerobik, ale zachorowałam i stwierdziłam, że z cieknącym nosem nie pójdę:dry:, a szkoda...
Ania31 - jak zdrówko?:confused:
aggy - gratuluję pierwszego ząbka i to górnego - wow!:rofl2::-D:rofl2: A co do niechęci Kubusia do mleka, to niestety nie wiem, co poradzić... :zawstydzona/y:najbardziej trafne będzie chyba: pediatra...?

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki!

reklama
No hej
Młodszy poszedł spać właśnie i czekam czy czasem nie cygani :-)
Dziś na budowie zrobiłam światło i prąd w gniazdkach. Mój M stwierdził że na razie nic z tego nie wie ale w przyszłości będzie wiedział co i jak - tylko po co mu to w przyszłości skoro ma mnie ??:sorry2: Tak czy inaczej głupio mu że nie wie a ja tak więc stara sie dokształcić. :-D

Ania ajra, kaskax25 to fakt może nie mało ale w dzień za to zjada bardzo niewiele bo obiadek deserek i może udaje się flachę mleka - poza tym nic nie chce. Obiadek to tylko taki zmęłty z gerbera z bobowity nie zje bo tam są kawałki a "ma delikatne gardło i obawia się zaksztuszenia biedactwo":-D:tak:;-);-)
Tak czy inaczej wolałabym by nie jadł w nocy. Zmykam, całuje wszystkie i ide piec placek:-) Ale i tak go nie zjem,:-(Dziś 6 dzień kopenhaskiej diety.

m.gif
a.gif
t.gif
e.gif
u.gif
s.gif
z.gif
e.gif
k.gif

Caly dzien dzien prawie nie spal tak wiec przed chwila padl. Ale troche sie boje nocy zeby nie mial goraczki. Narazie to zle nie wyglada podalam mu syropek i mam nadzieje ze przespi noc bo jak nie to czeka nas znow kolejna nieprzespana.
znow jest chory. Ledwo skonczylismy zastrzyki na uszki znow zlapal katar i madopwyzszona temperature.

Załączniki

• Zdjęcie004.jpg
    Zdjęcie004.jpg
    128,7 KB · Wyświetleń: 31
Cześć dziewczyny!:-D
Rzeczywiście cicho na forum, jak rzadko kiedy... Mimo, że pogoda nie sprzyja spacerom, to zapewne poświęcamy się innych, ważniejszym rzeczom.:nerd:
U nas dzisiaj spokojnie, ciepło i rodzinnie.:happy:

agawa1 - twój mąż ma dobrze z Tobą! Złota rączka z Ciebie!:-)
O rety... dieta kopenhaska...:szok: brrryy...:baffled: dwa razy ją robiłam i trzeci nie dała bym rady... na sam widok... beee... :no:
Także trzymam kciuki, bo wiem, co to znaczy!
:-p
kaskax25 - dużo zdrówka zatem życzę!:yes: Śliczny bobas!:-D

Buziaki

hej:-)
pogoda do kitu ale wazne żeby humorek był:tak:no i zdrówko oczywiscie;-)
kaskax trzymam kciuki za zdrówko twojego maluszka;-) szkoda ze ostatnio tak czesto cos łapie bo w sumie sezon na choroby dopiero przed nami:baffled::szok:
agawa nie wierze własnym oczom:rofl2: kobieta zeby takie rzeczy umiała:-p pełen szacun:sorry2:;-) i ta dieta! tak trzymaj:-)
kropecka dziennik budowy zrobil na mnie wrażenie:tak: jest taki szczegółowy, ze mam wrażenie jakbym wam kibicowala od poczatku:-p nawet mój mąż zerkając na fragmenty dziennika uznał ze budowa domu nie jest taka straszna jak sie spodziewał :rofl2:;-) dzięki ci za to, moze wreszcie i my sie zbierzemy:-) tyle ze nam sie nigdzie nie spieszy z wlasnego m, wiec z motywacją jakos kiepsko:zawstydzona/y::dry:
dzisiaj podałam malej na noc mleczko, kupiłam Bebilon 2 niebieskie-takie specjalne na noc, głównie po to zeby sprawdzic jak to bedzie ze spaniem:baffled: zobacze jak to bedzie z dalszym karmieniem:rofl2: bo mała juz ząbkiem mnie kaleczy:szok: wczoraj az sie popłakałam tak mnie ugryzła ehhh
dobrej nocki

Witajcie ale i tak dzis tu pusciutko. PIsze szybciutko i uciekam spac bo maly troszke chory i jak zczai ze mnie nie ma to bedzie ryk. Nie jest tak zle ma tylko katar ale za to potezny. Dzis prawie mu sie udalo raczkowanie caly czas probuje ale niezbyt to mu wychodzi. Przyjmuje wlasciwa pozycje i .... koniec na tym. Dalej ani w zab. Ale mam nadzieje ze niedlugo ruszy. Dzis przez caly dzien dzien spal tylko godzine skad ma tyle energii. Buziaki dla wszystkich. Dobrej nocy http://www.suwaczek.pl/
f09037e4bd.png

Hej
Jak widać i mnie praca dopadła :-) Coraz mniej czasu.. Chęci i ogólnie smutno szaro - wiadomo jesień ...

Ale mam już czerwone rękawiczki i mogę walczyć z jesienną depresją :-)

Czasem tylko rano wstaje i myślę jak to fajnie było jak się z Mikim siedziało i kombinowało jakie mamy plany na dziś...

A tak ogólnie to dziewczyny - co taka cisza - wszystkie jak ja przygaszone - natłokiem zajęć :-(

Pozdrawiam

Witam sie i ja
U nas ok nocki bez zmian jedna lepsza od drugiej czasami
W sobote mieliśmy urodzinki Kubusia niespodzianka sie udała:tak::-D
Witam nową koleżankę:-D:-D:-D:-D
To wstawie zdjecia Kubusia tu
Otwieranie prezentu od Babci

Prezent wymarzony od nas

Torcik

Ogladanie

Bartuś na czworak

I golasiński jak go smaruje pod pachami świetnie sie śmieje

to u nas tyle:-)

Cześć wszystkim, strasznie dawno nie pisałam, ale jakoś tak nie mogłam się zebrać. Natalka ostatnio strasznie absorbująca. Wystarczy, że wyjdę z pokoju i jest krzyk. Dalej pełza, jeszcze nie raczkuje, ale ostatnio zaczęła podnosić pupcie przy wyprostowanych rączkach, także może niedługo zacznie. Ta pogoda mnie dobija. Na spacer wychodzimy na krótko, bo mała się strasznie denerwuje w tych wszystkich ciuchach w wózku:no:. Czasami jak uśnie to dłużej sobie pochodzimy. Tak to wszystko po staremu oprócz tego że Natala może się pochwalić już dolną jedynką:-). Muszę poczytać sobie co tam u Was słychać, bo zaczęłam od pisania. No to się zabieram. Pa

reklama
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, byliśmy zaledwie 20 min ponieważ zaczeło kropić:crazy:, mam nadzieję że od piątku będzie lepsza pogoda. Jedziemy na weeken do Poznania na finał zawodów driftingowych , miał przylecieć też Japończyk który ostatnio miał być ale z jakiegoś powodu nie przyjechał, zobaczymy czy teraz będzie:sorry2:.
Dominik raczkuje po domu tylko tak jakoś koślawo , wszędzie go pełno i wszystko chce dostać do ręki, kupiłam zatyczki do ktonaktów i już powsadzałam.
Ania31- Kubuś to już duży kawaler:-)

Do góry