reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Mój Piotrus też chory:no::-(.W piątek w przedszkolu nów nic nie jadł nawet serka homo, w sobotę w domu nic nie chciał tknąć, myśleliśmy, że to jakiś protest ale po południu zaczął nam wymiotować wczoraj też....Myśleliśmy, że to jakaś grypa żołądkowa albo zatrucie(tylko czym jak nic nie je). Po wizycie u doktora okazało się, że to przeziębienie, ma zaczerwienione gardło i gęsty katar, który ponoć mógł wywoływać wymioty. Dostał lek przeciw wymiotom, wapno, lakcid i nic na gardło... Co 3,5 roczne dziecko może brać na gardło gdy ma pusty od kilku dni żołądek?
Mam nadzieję, że może choć troszkę zje bym mogła podać mu coś przeciwzapalnego.

Pozdrawiam cieplutko.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
U mnie dzieciaczki zdrowe za to ja straciłam głos skrzecze jak młody kogut dzieciaki sie śmieja gdzie mam głos ale sie męcze nawet krzyknac na te moje dzieciaki nie moge porządnie bo mnie nie słychac:-p
Biore lekarstwa ale nie wiem czy do lekarza nie trzeba bedzie isc
Dużo zdrówka dla chorujących dzieciaczków:tak:

Cloe - ostatnio soboty mam nuuuudne :-) Mąż chce mieć 5 minut dla komputerka - a ja mu przeszkadzać nie chcę :-D

gosia,cloe - dużo zdrówka dla małych:-( i żeby te mniejsze nie załapały:-(

Paulineczka :-D

Pozdrawiam i uciekam

Witam sie :) bo bardzo milym weekendzie z dziadkami i kacperkiem:) maly juz podrosl przybral 200 g:) a przy nim moja mala to kolos hehehe chiala mu zabrac dyda i dac mu swojego a tak pozatym to bardzo byla nim zainteresowana. A ja go nawet wykompalam:D:D:D a to moja pannica:)

no cześć

Chhłopcy poszli spać ja też zaraz znikam bo rano na 7. A w nocy i tak będzie pobudka do MIłka.

Kurcze wszystkim dzieciom chorutkim przesyłam całuski - może pomogą. Pogoda pod psem. U nas cały dzień leje - nie pada tylko leje. Do tego tak zimno że szok więc palimu już. :-(. Oby to szybko mineło - ta pogoda bo nic się nie chhce. Była u nas dziś ciotka moja ( siostra taty) i siedziała cały dzień a że ją przywieźli i nie chcieli wywieźć to siedziała z 10 godzin - Miłosz już szału dostawał bo trajkotała a że nie mógł na zewnątrz to spał w domu więc to trajkotanie mu w spaniu nie pomagało.
Achh szkoda słów.

A ,jestem od dzis na diecie jeszcze 13 dni- trzymajcie kciuki :-)

Witam! Ja po pracy własnie, skończyłam dziś godzinkę wcześniej:-p:laugh2:
Cloe- ja na moja w sumie "kładę" jak to się potocznie dosadnie określa, czasem tylko mojemu powiem jaka jest prawda, że moja mama np. zostawia ojca po operacji i 2 synów, zeby mi pomoc a jego siedzi w domu i w dupie ma to- moze i przyjedzie kiedys tylko na urlop (od czego sie pytam). Na moja rodzine P. nie ma co narzekac, z mama dogaduje sie czasem lepiej niz ja. Pomogli juz nam za duzo w zyciu, zeby on mogl na nich zle slowo powiedziec, a jesli sie kiedys tego dopuscil to zostal szybko :"wyprostowany":laugh2::-D Ale ona....temat rzeka, diabel i tyle:-p:wściekła/y:
Gosia78- na gardło może syrop z cebuli:baffled: no nie wiem, biedarstwo:-(
Mysza_, Ania;-)
przyszli rodzice- super niunka
Agawa- u mnie ostatnio nie leje tylko cieknie non stop :dry::wściekła/y: to ci sie ciotka trafila :no: moglas sama ja uprzejmie odwiesc do domu. ale wyczucie to miala faktycznie, dziecku przeszkadzac spac:szok: no wiesz ty co??
Trzymam kciuki za pozostale 13 dni, jak sie uda zdasz mi relacje i moze tez zastowsuje :-p
Pozdrawiam mamuski:-D

Ostatnia edycja:
Gosia biedny syneczek, paskudna pora i dużo osób choruje :-(
Cloe mam tak samo, w sumie moja 'teściowa' nie jest zła, tylko z całkiem innej gliny niż ja i samo to mnie drażni, poza tym lubi udawać kogoś lepszego niż jest a ja mam zapędy demaskatorskie :-D moi rodzice nie są bez wad, jak to ludzie, ale niech ktoś spróbuje na nich coś powiedzieć, rzucam się jak lwica w ich obronie i wytaczam najcięższe działa :-D:laugh2:zgadzam się, swoich trzeba bronić
mój dzidzio znowu dzisiaj wstał o 4tej, ledwo żyję :confused:

Rekinasia witaj w klubie niewyspanych mam :-D:tak: Do Oliwci wstawałam chyba z pięć razy i do tego budziła sie Julka na dodatek dzień tak deszczowy ... kawa nie pomaga:baffled::dry:
Przyszlirodzice to chrzestna z ciebie pełną gębą:tak::-Da Amelka nastawiona pokojowo widać:tak:
Myszko a czemu te soboty takie nudne,co? Jakby co Mikego na ręce i kierunek opolskie wybierzzostawimy naszych komputerowców z ich komputerami a same już sobie zorganizujemy czas:tak::-D

My juz po szczepieniu - Mikołaj jak to pani doktor stwierdziła śliczny 9 miesieczny bobas :-D

Z zainteresowaniem światem z ruchami ze wszystkim :-D

Cloe - za daleko :-D ale spoko jak gdzieś bliżej zamieszkam nie omieszkam cie nawiedzić :-D

Pozdrawiam

reklama
Do góry