reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

no witam serdecznie!
ale sie wkurzyłam bo napisałam sie tu do Was a baterie mi w klawiaturze padły i zaczęły mi sie różne cuda dziać , a że ja zielona w technice to myślałam że coś popsułam i za telefon i do syna a ten mi spokojnie mówi ze to baterie:)
uff a juz myślałam ze cos poważniejszego :szok:
no u mnie przygotowania do chrztu ruszyły, właśnie gotuje bigos ,jutro go zamrożę , będę tak sobie codziennie cos gotować bo inaczej to by mi było ciężko zrobić wszystko samej,a tak codziennie jakaś potrawa i na niedziele zostanie tylko rosołek do ugotowania i kurczak do pieczenia, no ta przynajmniej bym chciała ale zobaczymy jak to w "praniu" wyjdzie;-)
Moja Gabrysia po wtorkowym szczepieniu trochę grymasiła ,rączka jej spuchła i troszke gorączkowała,a do tego przez cztery dni nie robiła kupki wiec też się martwiłam ale na szczęście wczoraj wszystko wróciło do normy, w środę byłyśmy na rehabilitacji, poturla się trochę moja kluseczka :-D waży już 9, 200 wiec pani rehabilitantka miała co turlać, ale ogólnie córcia zadowolona z aerobiku:-D
Kropecko jestem pełna podziwu dla poszerzania wiedzy w zakresie budowlanki, brawo!!! i oby wszystko poszło gładko po Waszej myśli!!!!
Agawa sto lat dla Miłoszka!!! no pięć miesięcy t już nie żarty:-)
Annaajra Michaś w tym foteliku jak król na tronie , ma tak dostojną minę :)!!!
Paulineczko _ pani Barbara... no cóż śmiech to zdrowie , ale uszy mi trochę "zwiędły" :))
co do spacerówki to moja Gabi już od kilku tygodni prostuje kości w spacerówce, gondolka już sie wysłużyła:) my mamy Teutonie , duży wygodny wózek dla dziecka ale ciężki jak diabli, no i pompowane koła, niby wygoda ,wszędzie przejadę ale właśnie złapaliśmy gumę:((
a waga po porodzie u mnie zadowalająca, no cóz 53 kg to było 18 lat temu gdy urodziłam swojego pierwszego syna , teraz dycha na plusie ale i tak nie jest źle, no a poza tym córka by sie obraziła gdybym ważyła mniej niż ona:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam! niedawno wstalam, dalam Miskowi jest i spi teraz. P. pojechal wypucowa nasz samochod, bo jutro wystawiamy na sprzedaz. Wczoraj nie pisalam, bo bylam zajechana po zakpuach- dziewczyny w pale sie nie miesci jaka jest wyprzedaz- w koncy ucieklam z galerii:-) W sashy np. wszystko jest po 5 euro:baffled: Kupiłam sobie wczoraj bielizne, jedna za 5 euro jakas firmowke ale nie pamietam i za 10 kupilam komplet calvina kleina- czujecie?? Aha i na wyprzedazy wy[patrzylam steper Reeboka taki juz z tym oparciem i hantlami- kosztuje 60 euro, wiec moze sie skusze:-ptylko orientujecie sie moze na jakie partie on dziala??
Dzieki dziewczyny za pomysły, chyba jednak zostaniemy w domu bo z misiem nie bardzo tak pozno wychodzic.
Anna_ajra- u mnie buzz sie sprawdza, jak bylam na urlopie i jezdzilam czasem po wiejskich bezdrozach to czasem bylo gorzej (ale chyba kazdym wozkiem by tak bylo), a ogolnie to jest super.
Aha a codo Sake... pisalam wam kiedys o dolegliwosciach mojegomeza zwiazanych z zoladkiem- okazalo sie ze to nerwica, wiec bierze tabletki, czyli z picia nici,,, ale moze sobie kupie:-p
Mysza- zmiana z gondolki na spacerowke naewno jest duza zmaina dla Mikiego:tak:
Rekinasia- zamiast deseru bidok serwetke miał :-D A co do wanny, to zastanówcie się nad taka zeby byla z mozlliwoscia rowniez prysznica- jest o wiele wygodniejszy
Agawa1_ STO LAT DLA Miłka! Podaj adres to ja sie wbijam na ciacho, bo kawe wlasnie pije:-p
Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny,

ja tylko na chwilkę, chciałam się pożegnać, bo jutro jadę już na wczasy. Dzisiaj czeka mnie jeszcze prasowanie i pakowanie, więc rozumiecie, że za bardzo się nie poudzielam.
Buziaki i do zobaczenia po powrocie
aggy

Witam weekend udany tylko tak tesknilam za mala juz wiecej jej nie zosstawie a nad morzem jeszcze tyle dzieciaczkow bylo:( i ciagle myslalam co u malej i dzonilam do niej sobie i piszczala mi przez telefon:)
Wybralismy sie na rejs po morzu wczoraj i zamiast zachodu slonca podziwilismy burze:-p ale tez bylo fajnie:)

Aggy- weekend miodowy z mezem ale zabralismy sie z bratem bo jechal z zona:p

agawa1 - uściskaj małego Miłkusia do cioci-fanki!:-) Ale szybko zleciało...
aggy
- szerokiej drogi i udanego wypoczynku! :-D

Ostatnia edycja:
Hej witam się i ja :-)

Agawa - no pewnie - mamy tutaj duży wybór :-D Kafelek oczywiście ...:-D

Aggy - baw sie dobrze i odpocznij :-)

Ania - mam pytanie - czy w Polkowicach jest basenik dla takich maluszków jak nasze??

Pozdrawiam

Hej.
Weekendowi goście pojechali było nawet sympatycznie nawet odwiedziliśmy zoo w Opolu muszę zobaczyć co napstrykał mój m jeśli fajne zdjęcia to się pochwalę a dziś pogoda do bani a ja zmęczona dziś jestem jak mało kiedy
Anna ajra strasznie podoba mi sie ten aqua pqrk szkoda że tak daleko od nas
Przyszlirodzice weekend jednym słowem udany:tak:

reklama
a ja właśnie przeglądałam sobie stare posty na forum z czasów kiedy Wiktor był w wieku Olka i porównywałam o której chodzili spać wieczorem, kiedy pierwsze ząbki itp :) Fajna sprawa to forum, nie trzeba pisać pamiętnika żeby sobie wszystko przypomnieć. Niestety Jakoś w sierpniu 2006 roku było przeniesienie forum i nie wykazuje mi postów sprzed urodzenia Wiktora.

U mnie wszystko po staremu. Nie wiem czy pisałam, że Olek ma już 2 ząbki, ale chyba pisałam :)

pozdrawiam was i spadam :)

Do góry