reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam przyszłe mamy lutóweczki,
wstępnie lekarz wyliczył mi termin rozpakowania na 28 styczeń, ale wszystkie programy internetowe podają mi 31 styczeń, a ja i tak myślę, że będę lutóweczką.
Dlatego chętnie was podczytuję, a teraz zacznę udzielać:tak:
Macie racje po tych badaniach prenatalnych człowiek, czuje się jak pijany, wiedząc, że jest dobrze. Ja byłam w czwartek, przezierność fałdu karkowego 1,3 i kość nosowa widoczna, czyli wszystko ok!!!!!:-D:-D:-D dzidzia mierzy 7,9 cm:-):-)
Oooo. Agawa witaj. Jak się czujesz?a i może tak wracając do tematu, to czy tym razem kupiłabyś inny wózek czy pozostałą przy tym? Bo może wyszło coś lepszego i w przystępnej cenie?;-)
Cloe masz śliczna córeczkę

reklama
Hej
Cloe świetne zdjęcia - Julka miała taką jak księżniczka sukienkę :-D
Widać że mieliście nawet, nawet pogodę :) A z kapelami to mi się wydaje że coraz częściej one są więcej przy stoliku niż na scenie ;-)
Pozdrawiam i do przeczytania:cool2:

Cześć dziewczyny! :happy2:
ZDAŁAM :rofl::-D:rofl: !!! Miałam 1 błąd:dry: ale co tam...
Egzamin praktyczny mam 11 sierpnia na 14:00. Jestem ciekawa ile razy będę zdawać:baffled:... każda "poprawka" kosztuje 115zł!:szok:

Najka, maritka, Myyszaaa, agawa1 - dzięki dziewczyny!:biggrin2:
maritka - jak się czujesz?:confused: Odpoczywaj dużo i bądź dzielna! Daj znać, jak badania.
Myyszaaa - mam podobnie, jak Ty. Cały dzień chodzę zmęczona, wiecznie ziewam, a jak przychodzi pora spania, to ciężko mi zasnąć:crazy:. Zazdroszczę tak spokojnych snów...:wink:
cloe - co za śliczne zdjęcia, a raczej rodzinka!:yes: Czy to Ty w tej czarno-białej sukience?:confused: O ile się nie mylę, to Julcia w fiolecie... Śliczne! :cool:
agawa1 - współczuję naderwanej nocy... :errr:
sylka_k - witaj!:-D
kiniusia - daj koniecznie znać, co u Ciebie!

Pozdrowienia dla Was wszystkich!

wow, ale fajna z was rodzinka:-D
naprawde gratuluje:-)

Cześć dziewczyny Jak wiecie w weekend miałam wesele. Trzeba przyznać zew całkienm udane Dużo młodych sala idealna na wesele na 30m osób jedzenie pyszne okolica śliczna Ośrodeksalezjanki gdzie była impreza otaczał piękny park więc było gdzie na spacer wyjść;-) Jedyny mankament totaki że sala nieklimatyzowana:szok: ( ja myslałam że to standard) i orkiestra robiła zadługie przerwy między kawałkami. Julcia bawiła się ładanie choć nie dała sie rozbawić jak za starych dobrych czasów ;-) no fasolka w brzuszku zabierała troche energii ale imprezę zaliczam do udaneych Zdjęć nie wklejam bo znów mj antytalent daje o sobue znać :wściekła/y: ale podaję linka gdzie można zdjęcia zobaczyć http://www.lukasz.vegas.pl/julia13
Całusy dla wszystkich lutówek i fasolek jeszcze tu zajrzę papa

Cześć dziewczyny Pogoda do bani Julcia dała o sobie znaś Cały dzień marudziła i nie bardzo wiedziała czego chce:dry: Zreszta jak nie ma słonka to i ja jestem nie do zycia:dry:
Ana ajra to ja:tak: Jkims sposobem brzuszka nie widać:tak:Choć już w małej czarnej którą miałam na wieczór był okazały:tak:
Gratulacje z powodu zdanego egzaminu:tak: jeden błąd to jakby wcale No to teraz ostro trenuj przed praktycznym:tak:
Sylka k witaj:tak: jesteśmy w tym samym tygodniu ( wg USG) ale mam dziwne przeczucie że dzidzia jednak lutowa będzie:tak:

cloe, mój Wiktor to samo. Jest dzisiaj totalnie nieznośny. Rzuca wszystkim, płacze, do ładu z nim nie można dojść, ale nie wpadłam na to że to może być od pogody. A ja znowu jestem totalnie śpiąca i nie mam siły się nim zajmować. Już bym chciała żeby ten dzień się skończył.

anna ajra wiedziałam - ZUCH DZIEWCZYNA!!!!!
co do praktycznego to brzuszek powinno być widać powiesz że w ciąży jesteś to może się wystraszy egzaminator i będzie bał i krótko będziesz jeździła i zdasz :-)

sylka_k witaj!!! Czuje się w porządku :-) - tak myślę hhihi(bo czy dobrze psychicznie to nie wiem bo który wariat wie że jest chory ????):tak::tak::tak:
co do wózka - to myślę że gondolkę jeszcze poużywam natomiast później kupie spacerówkę bo ta już przez Miśka jest "troszkę" zużyta( no jak się piłki w niej wozi i stoi zamiast siedzieć to nie ma się co dziwić no nie :_))
Myyszaaa to co to nałóg??? (komp oczywiście)????
kropecka, cloe to chhyba ta pogoda spadek ciśnienia czy cuś bo MIsiek też nieźle dał popalic. Poszedł spać o 18:4 o 18:15 już spał (OBY CAŁĄ NOC BO JAK NIE.........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)

Mam pytanko...czy stosujecie juz jakies kremy aby zapobiec powstaniu rozstępów?
ja troche sie ich obawiam szczerze mówiąc, dlatego pytam jakie macie doswiadczenia...możecie cos polecic?

reklama
ladna.ex.panna szczerze powiedziawszy to w poprzedniej ciąży używałam zwykłej oliwki dla dzieci (tak do 6 miesiąca) potem krem ..........nazwy nie pamiętam ale sobie przypomnę :-)(specjalny dla kobiet w ciąży) nie wolno byle jakiego

Do góry