to prawda, wiecej dzieci rodzi sie po terminie niz przed. pamietam ze najgorsze bylo to czekanie. chcialam juz urodzic jak najszybciej, dni sie dluzyly i w ogole. urodzilam tylko 2 dni po terminie, ale bylam strasznie niecierpliwa. tym razem pewnie bedzie inaczej, wiem juz jak to jest miec noworodka w domu i duuzo latwiej jest jak siedzi w brzuchu
reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Cześć dziewczyny Zaraz też się z wami żegnam bo zmęczona jestem nieziemskao. Opowiadanie fajne ale musze napisać że takowy szok można przeżyć. Kuzynka mojego męża miała urodzić chłopaka trzy razy na USG wychodziły jaja jak berety a tu dziewczynka. Mówiła że przez jakiś czas miała wrażenie ze cudze dziecko trzyma na rękach
Anna Ajra może my we dwie styczniówkami będziemy na forum dal lotówek No chyba dziewczyny nas stąd nie wyeliminują, co nie?;-)
Mnie właściwie wszystko jedno kiedy dzidzia przyjdzie na świat grunt żeby był to dla niej najbardziej optymalny czas
Anna Ajra może my we dwie styczniówkami będziemy na forum dal lotówek No chyba dziewczyny nas stąd nie wyeliminują, co nie?;-)
Mnie właściwie wszystko jedno kiedy dzidzia przyjdzie na świat grunt żeby był to dla niej najbardziej optymalny czas
Ania31
Mamy lutowe'08
anna_ajra chlopak czy dziewczynka i tak bedzie kochane
na sprzecie tez sie nie znam tak tylko napisałam
Mojemu kuzynowi tzn jego zonie tez mowili ze syn jak urodziła sie córka wogóle jej nie chcieli i do dzis mieszka z babcia na weekendy jeździ do domu w domku ma braciszka ukochanego przez rodziców jak ja urodziłam bliźniaki chcieli sie zamienic bo powiedzieli ty masz dwóch to mozesz sie zamienic i bedziesz miała parke.....
Ja do płci sie nie nastawiam mocno na usg urodze to zobacze i tak kocham najwazniejsze zdrowie przeciez dzidzi
pozdrawiam
na sprzecie tez sie nie znam tak tylko napisałam
Mojemu kuzynowi tzn jego zonie tez mowili ze syn jak urodziła sie córka wogóle jej nie chcieli i do dzis mieszka z babcia na weekendy jeździ do domu w domku ma braciszka ukochanego przez rodziców jak ja urodziłam bliźniaki chcieli sie zamienic bo powiedzieli ty masz dwóch to mozesz sie zamienic i bedziesz miała parke.....
Ja do płci sie nie nastawiam mocno na usg urodze to zobacze i tak kocham najwazniejsze zdrowie przeciez dzidzi
pozdrawiam
Minesota
Fan(ka)
Hej
Dla mnie to nie ma znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka aktualnie mam nadzieje że zdrowe będzie :-)
Cloe i Ania_ajra - wy to już lutówki jesteście i kiedy by się małe nie urodziły lutówkami zostaniecie
Dla mnie to nie ma znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka aktualnie mam nadzieje że zdrowe będzie :-)
Cloe i Ania_ajra - wy to już lutówki jesteście i kiedy by się małe nie urodziły lutówkami zostaniecie
Minesota
Fan(ka)
Hej
Ja już po wizycie. Co USG to moja ciąża jest młodsza
Lekarka stwierdziła że skoro nie mam mdłości a jedynie spać mi sie chce to wszystko jest super...
A termin porodu 27.02 imieniny mojego męża
A tak wogóle to zapomniałam zdjęcia zabrać - ale uwierzcie maluch skakał i pływal sobie, choć nie podobało sie jak mama się śmieje - przestawał pływać
Ja już po wizycie. Co USG to moja ciąża jest młodsza
Lekarka stwierdziła że skoro nie mam mdłości a jedynie spać mi sie chce to wszystko jest super...
A termin porodu 27.02 imieniny mojego męża
A tak wogóle to zapomniałam zdjęcia zabrać - ale uwierzcie maluch skakał i pływal sobie, choć nie podobało sie jak mama się śmieje - przestawał pływać
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Myszaaa to super! Ja liczę na ten przepiękny widok w poniedziałek!
Anna aira mam pytanko, czy to usg genetyczne jest przez brzuch, czy dopochwowe? Zaczynam sie zastanawiać nad tym, bo to chyba trzeba między 10, a 13 tygodniem?
Dobrej nocy Lutóweczki!
Anna aira mam pytanko, czy to usg genetyczne jest przez brzuch, czy dopochwowe? Zaczynam sie zastanawiać nad tym, bo to chyba trzeba między 10, a 13 tygodniem?
Dobrej nocy Lutóweczki!
M
maritka
Gość
Najka - niewiele pomyliłaś się z usg genetycznym:-): wykonuje się je między 11 a 14 tygodniem ciąży. Ja mam planowane na środę, czyli będę w 11 tygodniu i 4 dniu ciąży. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo zaczynam się niepokoic.:-(
reklama
Ika_s
Maruda Mamy lutowe'08
Hej,
No to i ja napiszę, że u nas też po dzisiejszej wizycie wszystko dobrze. Wyniki badań wyszły w normach tylko leukocyty we krwi ponad, ale podobno tak ma być w ciąży i jest dobrze.
Mój Maluch ma już 3,3 cm i skończone 9 tygodni. Bije mu ślicznie serduszko. Tak bardzo się cieszę i niestety nadal mam dużo odpoczywać. Ale jest tak, jak ma być.
Dobrej nocki wszystkim Mamciom i Fasolkom, buźki
No to i ja napiszę, że u nas też po dzisiejszej wizycie wszystko dobrze. Wyniki badań wyszły w normach tylko leukocyty we krwi ponad, ale podobno tak ma być w ciąży i jest dobrze.
Mój Maluch ma już 3,3 cm i skończone 9 tygodni. Bije mu ślicznie serduszko. Tak bardzo się cieszę i niestety nadal mam dużo odpoczywać. Ale jest tak, jak ma być.
Dobrej nocki wszystkim Mamciom i Fasolkom, buźki
Podziel się: