reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam,

Ponieważ narazie wszystko u nas dobrze- zdecydowaliśmy z mężem, że troszkę wyjedziemy odpocząć. Najpierw tylko do rodziców, potem może gdzieś jeszcze jak by było wszystko dobrze. Tak więc od jutra, aż do 10 sierpnia - nie będę miała możliwości wejścia na bb. No chba, żeby coś się działo, to wtedy wrócimy. Potem będę nadrabiać zaległości. Tzrymajcie kciuki, żeby było z nami już tylko dobrze.
Zdjęcie mojej Krusi na odpowiednim wątku.
Pozdrawiam cieplutko, buziaczki

reklama
Ika_s - bardzo się cieszę z tak dobrych wyników USG i w ogóle! EXTRA!
Życzę zatem udanego wypoczynku i miłych chwil!
Buziaczki

Ika s cieszę się ze wszystko u Was ok. Miłego wypoczynku !!!

A ja jestem tak padnięta że ani wczoraj nie miałam siły nie tyle pisać co nawet czytać to co napisałyście no i dziś zaraz zmykam. Całuje wszystkie mamusie i fasolinki.

Cześć dziewczyny! :happy2:
Wczoraj miałam gości, więc zdążyłam przeczytać jednie posta Ika_s. A tak ogólnie to jutro mam egzamin teoretyczny na prawo jazdy...:sick::baffled::sorry:

Myyszaaa - super, że z dzidzią wszystko dobrze!:rofl::-D:rofl: Wspaniałe uczucie widzieć tak żwawą fasolkę w brzuszku!:biggrin2:
Ika_s - śliczne zdjęcie!:-)
Najka - USG genetyczne miałam robione zarówno dopochwowo, jak i przez brzuch. Zależy od położenia dziecka. Pierwsze badanie należy wykonać między 10 a 14 tyg. Znalazłam fajną stronę (tam wszystko się dowiesz): badaniaprenatalne.pl
Odkąd zrobiłam te badania jestem dużo bardziej spokojna i wyluzowana. Nie stresuję się już tak przed wizytą.
maritka - trzymam kciuki w środę!:yes:
agawa1 - podzielam Twój stan samopoczucia:rolleyes:... nic mi się nie chce.:cool2:

Buziaki

Witam w niedzielę!
Mi też sie nic nie chce i jakaś jestem anemiczna generalnie.:dry:Ale mam nadzieję, że niedługo to minie.
Ika_s świetnie, że wszystko dobrze z dzidzią i miłego wypoczynku!
Anna ajra dzięki za stronkę, zaraz sobie obejrzę. A jutro pogadam z ginem o tych badankach. A z egzaminem na pewno sobie poradzisz! :tak:Trzymam kciuki! A kiedy egzamin praktyczny?
Miłego wieczorku dla Lutówek i Fasolek!:-)

Witam dziewczyny!

anna_ajra - powodzenia na egzaminie teoretycznym:tak:, napewno zaliczysz.
Dzięki za trzymanie kciuków:-).Wczoraj wieczorem się przeraziłam, bo ponownie pojawiło się plamienie. Może nie powinnam tyle chodzic, bo byłam na zakupach na rynku i i z tym przesadziłam? Ale nie mam innego wytłumaczenia! A pomyślec, że tak jak ika miałam wyjechac z mężem na tydzień, gdyby wszystko było dobrze. Teraz wolę się oszczędzac i zadbac o maluchy, zwłaszcza, że lekarka również mi odradziła wszelkich wyjazdów:no::-(Dostałam od lekarki skierowanie na badanka i jutro zamierzam pójśc, tylko nie wiem jak wytrzymam na czczo:-)!!!

ika_s - ladny maluszek na zdjęciu USG i wyśmienicie, że wszystko dobrze. A poza tym miłego wypoczynku:-).

myyszaaa - super jest widziec swoje maleństwo , gdy jest takie ruchliwe. Ja jeszcze nie miałam takiej okazji, może w środę będę mogła cieszyc się takim widokiem przy USG genetycznym

Pozdrowionka dla wszystkich mam!!! I buziaki!!!

Maritka to uważaj na Was! Zakupków ciężkich absolutnie nie dźwigaj! I dużo wypoczynku. Powodzenia na badankach!:-)
Coś większość lutówek nam przepadła gdzieś.:confused:
Dobrej nocy!

Hej
Ja znikłam na dwa całe dni - ponieważ muszę się odzwyczajać od komputerka.:tak:
Widzę że tak jak mi nic się wam nie chce :tak: Ja to prawie cały czas jestem na maksa zmęczona - ale jak się kładę spać to zasnąć nie mogę...:confused2:
Miałam w piątek cudowny sen o maluszku ;-) że był koło mnie i był taki spokojny :-) Nawet nie wiecie jak mnie to uspokoiło:-) teraz wierzę że wszystko będzie dobrze:cool2:

lka_s odpocznij i się nie przemęczaj ;-)

Anna_ajra powodzenia na egaminie :-D będę trzymać wirtualnie kciuki :-)

Cześć dziewczyny Jak wiecie w weekend miałam wesele. Trzeba przyznać zew całkienm udane Dużo młodych sala idealna na wesele na 30m osób jedzenie pyszne okolica śliczna Ośrodeksalezjanki gdzie była impreza otaczał piękny park więc było gdzie na spacer wyjść;-) Jedyny mankament totaki że sala nieklimatyzowana:szok: ( ja myslałam że to standard) i orkiestra robiła zadługie przerwy między kawałkami. Julcia bawiła się ładanie choć nie dała sie rozbawić jak za starych dobrych czasów ;-) no fasolka w brzuszku zabierała troche energii ale imprezę zaliczam do udaneych Zdjęć nie wklejam bo znów mj antytalent daje o sobue znać :wściekła/y: ale podaję linka gdzie można zdjęcia zobaczyć http://www.lukasz.vegas.pl/julia13
Całusy dla wszystkich lutówek i fasolek jeszcze tu zajrzę papa

reklama
witam panie!!!kurcz dziś wysiadam. Kamil poszedł wczoraj spać jak zwykle. Obudził się o 20: 30 i nie spał do......00:30!!!! I ja razem z nim. Dziś śpię i do tego taka pogoda. Anna ajra trzymam kciuki - na pewno się uda. Cloe cieszę się że się imprezka udała.

Do góry