reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dziewczyny pomóżcie!!!
Wiem , że to nie odosobniony przypadek:zawstydzona/y:... Dziś zainicjowałam sex z moim K ...Misłam naprawdę straszną chcice już od wielu dni....ale kiedy wszedł do mnie poczułam opór i ból, coś co nie pozwoliło penisowi w całości wejść...:no:.Pomóżcie...Nie wiem co to oznacza i kiedy sie zmieni. Byłam u ginekologa i powiedział że wszystko jest ok! Dodam jeszcze , że miałam cesarke, co za tym idzidie żadnych szwów na pisi...:baffled:

reklama
Hej, moja kumpela odczuwała ból podczas stosunku i gin powiedziała jej ze to od karmienia piersią, niektóre podobno tak mają

Czesc kochane. Podczytuje sobie was, ale z odpisaniem gorzej. W dalkszym ciagu mam tego neta, ktory jest taki jakby go nie bylo ;/ Wiec napisze szybko- u nas wszytsko ok. W piatek mialam miec szczepionke ta 5w1, ale nie minelo 3 tyg. od momentu jak Michalek mial stycznosc z ospa, wiec pani nie zaszczepila i musimy isc ponownie w ten piatek. Misio przesypia mi od 4 dni cale noce prawie :) Tylko mamy problem z misia twarza ;/ tradzik mu juz zszedl, teraz za to pojawily sie takie krostki malutkie i buzia w dotyku jest jak tarka ;/ Nie wiem wlasnie co to moze byc- moze to jakies uczulenie- mama otatnio przez pomylke wlala do jego prania lenor zamiast jego plyn do plukania i moze dlatego. Czekam jeszcze do jutra, jak mu nie przejdzie choc troszke to zmienie Oliwke, bo uzywam johnsona. Kurcze dziewczyny no i musze isc walczyc o neta, bo juz mnie krew zalewa ( apropo: dostalam 1sza @ wczoraj rano, strasznie mnie zalewa- wogole to dlugo zeszlo- nie karmilam piersia i po 8 tygodniach dopiero dostalam). Mam nadzieje, ze zalatwie- chyba dzis pojde. Pozdrawiam was kochane :*;*

Apina- skoro wszystko jest ok, tymbardziej mialas cesarke to chyba jednak chodzi o psychiczne podejscie do tego :) Odprez sie, rozluznij i powinno byc ok. Pozdrawiam

Hej

NIe odzywałam sie w weekend - bo odpoczywałam :-D a przynajmniej próbowałam od komputerka :-D

Dziewczyny ale śliczna pogoda :-) przecudna :-D

NIe wiem kto co pisał - ale wszystkim dziewczynom życzę spokojnych nocy

A i u mnie 10 brzuszków takich z Mikołajem na brzuchu :-D

Bo on czasem lubi się u mamy na brzuchu na brzuch położyć :-d

Witam
Apina ja mam podobnie a przynajmniej miałam po drugiej cc tak teraz niby lepiej ale nie za bardzo ból niesamowity i przy okazji nie bardzo ochota na igraszki:baffled:ku złemu mojego m:crazy:
u nas tez było slicznie obecnie sie zrobiło chłodniej
pozdrawiam

Cześć dziewczyny!:-D
Coś ostatnio mało pisałyście... więc czekałam na pospolite ruszenie...:-p

Mój mąż ma w tym tygodniu trzecie zmiany, więc mogliśmy wybrać się z rana na zakupy... No i kupiliśmy dla Michasia super garniturek :laugh2: i kilka innych gadżetów na chrzciny. To już w tą niedzielę o 14!:-)

Wczoraj byliśmy na urodzinach męża siostry i szwagra! Byliśmy raptem 2h, bo o 19 kąpiemy małego.:sorry2: No i tak w ogóle, to za dużo ludzi było i Michaś jeszcze jest za mały na takie głośnie imprezy.:dry: Na szczęście nie płakał.:happy:

W sobotę zaś mieliśmy gości...:-) skoro nie możemy się z nimi wybrać do pub'u, to oni nas odwiedzili. Malutki poszedł o 20 spać więc było fajnie.:-D

Buziaki

u mnie wczoraj było koszmarne zasypianie:baffled: pierwszy raz taki ale tochyba dlatego ze w sobote i niedziele mielismy multum gosci a moj mąż imprezował w najlepsze:szok: mała byla rozdrazniona na maxa, ja poddenerowana i chyba troche na nią przeszlo to moje zdenerwowanie:-(
dzisiaj u nas wieje ale słoneczko jest wiec jak sie znajdzie przyjemną bezwietrzna zatoczke to da sie przezyc:-D

reklama
Kurczę, Marcysia zasnęła po 16 i śpi w najlepsze :) my juz w pełnej gotowości do kapieli a ona ma nas w nosie... Znowu będzie walka z usypianiem do późnych godzin :( Martwie sie o nią, bo kichała i była taka marudna od południa,że boje się żeby jej jakaś infekcja nie dopadła :( tfu,tfu...

Spokojnej nocki Wam życzę,bo pewnie już nie zajrzę :(

Do góry