reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Sana - przeoczyłaś ale zdarza się najlepszym :-)synek delfinek ma na imię Igor :-).
fajnie że wkleisz fotki bo coś ostatnio mało tych zdjęc u lutóweczek:-)

Ja wróciłam z 15 minutowego spacerku:baffled: mój pęcherz na dłuższy nie pozwolił i w ogóle jak chodzę to wydaję mi się że mały mi zaraz wypadnie:szok:

paulineczka- ty to sie masz z tym M:-D, chyba wszyscy faceci tak mają że jak chorują to jak by umierali:crazy:.

I po wizycie
z Bartusiem ok ulga nie z tej ziemi teraz mały smacznie spi przy mamusi a mamusia klika jedna raczka
Kubus na dworku z bracmi w domku cisza:tak:u nas spadło troszke sniegu i dzieciaki maja zabawe:tak:;-)

Pozdrawiam

dziewczyny jak wychodzą rozstępy to coś się najpierw dzieje (swędzi skóra,czy czuc jakieś napięcie). Możliwe jest żeby wyszedł rozstęp poziomy a nie pionowy bo zaraz zwariuję nie wiem czy to odciśnięte od spodni czy wyskoczył tak sobie z minuty na minutę:wściekła/y:

Magda- u mnie tez pojawily sie z minuty na minuta;/ najpierw czulam jak mala sie straznie rozpycha skora czaczela mnie swedziec i potem strasznie ciagnac i bolec;/

i teraz mam straszne sine rozstepy:angry: a przez cala ciaze smarowalam sie olejkami i kremami i co i tak przyszla pora i mam rozstepy:angry:

:-):-):-) A już myślałam, że mam rozstępa :szok::szok::szok: a to tylko było od spodni odciśnięte :-D:-D:-D. Ale ze mnie panikara :baffled::baffled::baffled:.

Kurcze zaczęły się mojemu M treningi i teraz siedzę wieczorkami sama od 19 do 22 :angry::wściekła/y::angry: ale nudy!!!

nie martw sie madziu ja tez okupuje kompa bo maaz chory lezy w lozku i tearz ja soebie pogram a on niech zopbaczy jak to fajnei jest samemu;p chcoiaz i tak jetsm dla noiego zadobra bo skacze caly czas kolo niego a on przez cala ciaze ani dnia nie byl taki opiekunczy jak ja dzis:(

melduję się (już nie 2 w 1 ;-)). Dzień podobny do poprzednich. Wiktor płacze a Olek śpi :) Ja już gorączki nie mam i czuję się całkiem dobrze. Tylko nie mam co pisać bo nic ciekawego się nie dzieje u mnie. Kończy się tydzień, kończy się urlop Maćka i jest mi z tym źle :-(

dziewczyny które urodziłyście a których nie ma na liście. Prześlijcie mi zdjęcia i dane dzieciaczków proszę!

reklama
Witam 2 w 1 :-). Dziś na krótko przynajmniej na razie bo mam doła i to strasznego. NIc mi się nie chce brzuc od wczoraj boli jak na @ ale nic więcej się nie dzieje. :-(Doszliśmy z M do wnisku że musimy przyzwyczajać się do myśli ze nie urodzę wogóle!!!!. I już całe życie będę chodziła z brzucem po pas. :wściekła/y:

Ania_ajra Kamil ważył 3400 i miał 54 cm.

Do góry