Oj, naspacerowałam się dziś - i dalej czekamy. Teraz to nawet nam to pasuje, bo patologia ciąży maksymalizuje szanse na poród w wybranym przez nas szpitalu. Jak popędzaliśmy Juleczkę, tak teraz mówimy "tyle czekałaś, poczekasz do niedzieli". Może posłucha?
Myyszaaa - no bo ja byłam na porodówce, ale poza izbę przyjęć jeszcze nie weszłam. Nic przepowiadającego się nie dzieje! Mnie na palce też żadna biżuteria nie wchodzi, a ta najważniejsza wisi na łańcuszku.
Ika_s - Zdjęcia kiedyś będą, choć nie dziś raczej
. A na patologię szykuję się cały czas do Bielańskiego, bo to jednak nasz wybór nr 1 i tam już wiemy co i jak. Jak odmówią jednak, to numer 2 to Inflancka, a trójka - chyba Bródnowski. Mnie spacerek też pomógł, ale córcia się nie przejęła - tylko pokopała z całej pary po powrocie.
MAGDALENA 27 - mnie taka depresja parę razy dopadła. Wystarczało zazwyczaj, że M wrócił z pracy i kazał się wypłakać w jego ramię. Zawsze pomagało.
anna_ajra - Gratulacje z powodu kilogramów! Też mnie to czeka, bo się tłuszczyku odłożyło, że hoho. A co do lekarki to ceni się wg cennika prywatnej przychodni, w której przyjmuje. Ale chyba czas się pożegnać z panią doktor, choć bardzo doceniam, że jeszcze chce jej się pracować.
ulenka507 - faceci to potrafią być najmądrzejsi w sprawach kobiecych, nie ma co!
przyszlirodzice - Cóż, podobno nie ma idealnych mężczyzn. No, poza moim, oczywiście
Najka - Żelazo nie służyło Ci na żołądek? Ja biorę Tardyferon Fol (z żelazem) od paru miesięcy i chyba na początku mi zaszkodził, więc zmniejszyłam dawkę. Problemy przeszły i teraz znów biorę jak na początku, codziennie. I problemów brak.
aggy - ale ja nie umiem tańczyć! ;-)
kropecka - A ile godzin udaje Ci się przesypiać? Często Wiktor choruje?
dawna cloe - czekamy na zdjęcia! A pierwszy poród też miałaś taki ekspresowy?
Ania31 - podziwiam Cię- ogarnąć taką gromadkę!
lileczka - myśmy się bardzo cieszyli, jak zaraziłam mojego M, bo wreszcie mieliśmy czas dla siebie. Ale nie przechodził tej infekcji tak silnie, jak Twój. Wobec tego - dużo zdrowia dla was wszystkich!