reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Ale super GRATULUJE ANIA31
Już tyle rozdwojonych mam a jeszcze ani jednego zdjęcia dzidziusiów:dry:
Ja właśnie wstałam dzisiaj po raz drugi i idę sie wyprysznicowac , mam problemik bo chciała bym sobie zrobic ładne paznokcie u nóg ale coś mi to utrudnia:wściekła/y::angry: zaraz będe wymyslac jakąś wygodną pozycję.

dziewczyny, no ja was błagam!! czy któraś z was z nerwów czkawki dostaje?? bo ja nigdy :oo: i nie zdarzyło mi się też w nic zaplątać z powodu czkawki, np w przewód od laptopa albo kabel od suszarki :nerd::-D myślicie, że dzidzia to jakiś całkiem inny stwór od nas i pierwszy objaw nerwów to czkanie?? :baffled::errr: i doubt it

Kropecka mnie też to wściekało, na tyle, że postanowiłam utajnić wyniki wyborów :wściekła/y:ale w końcu doszłam do wniosku, że tego się nie da długo ukrywać :-D i postawiłam na chytrą strategię - teraz każdy myśli, że wybierał imię :cool: a w sumie nie mieli nic do powiedzenia :elvis::-D
Najka biorę ręcznik z kapturkiem dla bobo a dla siebie 2 (mały i duży) + papierowy

kwiatuszek - a nie masz jakoś teraz USG?? :-) wtedy się upewnisz:-)

Rekinasia - dobre - ja mam czkawkę jak mi się zimno zrobi:-D maluch jak ja coś zimnego wypije:-D nerwowych ruchów brak - ale za to ruchy pokazujące mamie gdzie jej miejsce - duuuuuużo:-D

ANIU31 - GRATULUJE :-)

Wiecie co?? Snilo mi sie dzis, ze zdradzilam mojego M.- z jego najlepszym przyjacielem, ktory kiedys sie we mnie podkochiwal:szok::szok::szok::szok::szok: Alez sie strasznie czulam jak sie obudzilam- to byl tak realny sen ze wydawal sie prawdziwy:baffled::baffled::baffled: dopiero jak dotknelam mojego brzuszka uswiadomilam sobie ze to jednak tylko sen:baffled::baffled::dry:
Czkawke groszek moj ma czasami nawet codziennie.
Co do zgagi u mnie to roznie z tym bywa. Jakos jeszcze z miesiac temu mialam caly czas, ostatnio jednak przeszlo i tylko wieczorem sie zdaza (jednak nie codziennie).

Właśnie!!!
Aniu 31 gratuluję serdecznie Dzidzi!!!!!
Szybko wracajcie do nas!!!

Dziś mam wizytę u gina, ale bez USG, umówi się ze mną na KTG do szpitala, to moze wtedy zrobią też USG? mam nadzieję

reklama
:-):-):-):-) Ania 31 ogromne gratulacje!!!!!!!!!!
Ale milo witac nowe dzidzie!!!!

Paty 36 i A nna Ajra -- to powodzenia i szybkiego .latwqego porodu bez komplikacjI !!!!!!!!!!!!!!

Aspina mnie lekarz powiedzial ze jak sie brzuch obnizy to ok 2 , 3 tygodnie przed porodem . Ja juz prawie 3 tygodnie temu mialam obnizony, dziecko wstawione do miednicy i mialam urodzic. A tu nic , ale ja jeszcze mam czas do terminu. A le fakt ze lekarz byl przekonany ze juz urodze. :-)

caluski:-):-)

Do góry