reklama
Minesota
Fan(ka)
Sól - i ty się dziwisz wypij herbatkę - lub sok winogronowy - zaraz będzie Ci się siusiu chciało i mniej kilogramów
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Właśnie a propos tych smsów, to też bym sobie chetnie wklepała w komórę numer, gdzie mogę Was powiadomić o ewentualnej akcji :-)
co do siary to ja już od bardzo dawna mam poplamione koszulki po nocy. Zobaczycie co to będzie po porodzie przy nawale pokarmu :-)
byłam na filmie "American Gangster". U Maćka w pracy rozdają bilety, więc nie wybierałam sobie filmu.
co do czkawki to nie słyszałam o powiązaniu czkawki z poprawnym ułożeniem. Olek do 35 tygodnia był ułożony miednicowo i też miał czkawki więc to chyba nie ma związku ze sobą.
byłam na filmie "American Gangster". U Maćka w pracy rozdają bilety, więc nie wybierałam sobie filmu.
co do czkawki to nie słyszałam o powiązaniu czkawki z poprawnym ułożeniem. Olek do 35 tygodnia był ułożony miednicowo i też miał czkawki więc to chyba nie ma związku ze sobą.
Minesota
Fan(ka)
Ja podczytuje styczniówki - i u nich się rozwinęła dyskusja - że jak mama ma zgagę to dziecko będzie miało włoski - ciekawe ja nie mam zgagi
MAGDALENA 27
Fanka BB :)
To ja ostatni na w wyszukiwarce wklepałam -czkawka u nienarodzonego dziecka- i gdzie bym nie weszła to pisało ze dzieci które mają często czkawkę w brzuchu u mamy są później nerwowe mam nadzieje że to nie prawda bo mój mały ma często i nieraz to trwa ok 7 minut. Ale mam nadzieję że to czkawka a nie coś gorszego.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Ja nie mam zgagi, ani plamek od siary na koszulce.
Kurcze w ogóle biorac pod uwagę w jak bardzo zaawansowanym jestem stadium ciąży, to naprawdę mam mało objawów, świadczących o zbliżającym się porodzie.Dobrze, że przynajmniej Mała się rusza, bo inaczej bym się chyba martwiła, ze coś nie tak
Kurcze w ogóle biorac pod uwagę w jak bardzo zaawansowanym jestem stadium ciąży, to naprawdę mam mało objawów, świadczących o zbliżającym się porodzie.Dobrze, że przynajmniej Mała się rusza, bo inaczej bym się chyba martwiła, ze coś nie tak
Minesota
Fan(ka)
Hihihi Wysłałam dziewczynom PW ze swoim numerem tel :-) jakby nie miała dostępu do neta - wyślę Ci smsy Kropecka:-)
U mnie też brak objawów - ale moje ma jeszcze miesiąc
Co do czkawki - to nie wiem - ale moje dziecko też ma ją często - zobaczymy później :-)
U mnie też brak objawów - ale moje ma jeszcze miesiąc
Co do czkawki - to nie wiem - ale moje dziecko też ma ją często - zobaczymy później :-)
reklama
Podziel się: