reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
co do siary to ja już od bardzo dawna mam poplamione koszulki po nocy. Zobaczycie co to będzie po porodzie przy nawale pokarmu :-)

byłam na filmie "American Gangster". U Maćka w pracy rozdają bilety, więc nie wybierałam sobie filmu.

co do czkawki to nie słyszałam o powiązaniu czkawki z poprawnym ułożeniem. Olek do 35 tygodnia był ułożony miednicowo i też miał czkawki więc to chyba nie ma związku ze sobą.

To ja ostatni na w wyszukiwarce wklepałam -czkawka u nienarodzonego dziecka- i gdzie bym nie weszła to pisało ze dzieci które mają często czkawkę w brzuchu u mamy są później nerwowe:baffled::dry::eek: mam nadzieje że to nie prawda bo mój mały ma często i nieraz to trwa ok 7 minut. Ale mam nadzieję że to czkawka a nie coś gorszego.

Ja nie mam zgagi, ani plamek od siary na koszulce.
Kurcze w ogóle biorac pod uwagę w jak bardzo zaawansowanym jestem stadium ciąży, to naprawdę mam mało objawów, świadczących o zbliżającym się porodzie.Dobrze, że przynajmniej Mała się rusza, bo inaczej bym się chyba martwiła, ze coś nie tak

mój lekarz na ostatnim USG stwierdził że Olek już ma nieźle owłosioną głowę :-)

kwiatuszek - w dziale "Lista lutowych dzieciaczków napisałam namiary na siebie

Hihihi Wysłałam dziewczynom PW ze swoim numerem tel :-) jakby nie miała dostępu do neta - wyślę Ci smsy Kropecka:-)

U mnie też brak objawów - ale moje ma jeszcze miesiąc :-D

Co do czkawki - to nie wiem - ale moje dziecko też ma ją często - zobaczymy później :-)

reklama
Słabo się dzisiaj czuję :baffled: Wczoraj była taka ładna pogoda i od razu miałam więcej energii na wszystko a dzisiaj ledwo na oczy patrzę. No i jeszcze dzisiaj to nieszczęsne badanie :no:

Do góry