Witam Nasze Mamusie,
Kiniusia- mnie lekarz powiedział, że gdyby plamienie lub krwawienie się utrzymywało lub nasilało to natychmiast mam przyjechać do szpitala i położą mnie na Oddział na obserwację. Dzidziusiowi bije serduszko więc można podtrzymywać ciążę gdyby coś się nie daj Boże działo. Może jedź jeszcze raz do szpitala niech zobaczą, co się dzieje.
W mojej pierwszej ciąży zaczęło się plamieniem, a potem bardzo silnym krwawieniem. Kruszynce nie biło serce, więc nic już nie można było zrobić.
U Ciebie Maluszek żyje, więc się narazie nie martw. Na pewno wszystko będzie dobrze. Całuję Cię mocno i trzymam kciuki za oboje.
Ja czuję się dobrze i nie mam już niepokojących objawów. Biorę jednak cały czas duphaston 3 X dziennie, a wizytę mam 27 lipca gdyby wszystko było z nami oki.
Co do imienia, to jeszcze nie zdecydowaliśmy. Nie wiem dlaczego, ale raz intuicyjnie wydaje mi się, że w brzuszku jest chłopczyk, a zaraz potem, że dziewczynka. Tak więc zupełnie nic nie wiem. Mamy kilka różnych typów imion no i nie możemy się narazie pogodzić. Mnie podobają się takie imiona, mojemu mężowi jeszcze inne i tak w kółko. Na szczęście mamy trochę czasu na dokonanie wyboru ostatecznego.
Pozdrawiam cieplutko