reklama
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie!
Czekam ciagle na słońce!:-)Nie oglądałam prognozy pogody, więc nie wiem, czy jutro się doczekam, a marzę o dłuższym spacerze.
Kiniusia nie przejmuj się, jest OK! I dbaj o Was bardzo! Kiedy masz kontrolę?
Łowiczanka witaj! Teraz będzie dobrze z dzieciątkiem!
Aniu31 kiedyś często pod namiot jeździłam ale ostatnio jakaś zbyt wygodna sie stałam, czy co? Ale fakt pogoda niesprzyjająca teraz.
Ładna.ex.panna popieram dziewczyny, najważniejszy jest dzidziuś, porozmawiaj z lekarzem!
Anna aira czyli mamy podobne objawy ciążowe! U mnie te mdłości na razie nie są zbyt uciążliwe, takie lekkie, ciekawe, czy się rozkręca?
Ika_s bardzo dobrze, ze odpoczywas według zaleceń! I to w takim towarzystwie. Ja tez często ja się położe w dzień, to zaraz mam przy sobie grzejacego kiciucha!
Kropecka miłego wyjazdu i prawdziwego odpoczynku!
Agawa współczuję takich mdości, moje znośne.
Dobrej nocki Wszystkim lutóweczkom życzę!
Czekam ciagle na słońce!:-)Nie oglądałam prognozy pogody, więc nie wiem, czy jutro się doczekam, a marzę o dłuższym spacerze.
Kiniusia nie przejmuj się, jest OK! I dbaj o Was bardzo! Kiedy masz kontrolę?
Łowiczanka witaj! Teraz będzie dobrze z dzieciątkiem!
Aniu31 kiedyś często pod namiot jeździłam ale ostatnio jakaś zbyt wygodna sie stałam, czy co? Ale fakt pogoda niesprzyjająca teraz.
Ładna.ex.panna popieram dziewczyny, najważniejszy jest dzidziuś, porozmawiaj z lekarzem!
Anna aira czyli mamy podobne objawy ciążowe! U mnie te mdłości na razie nie są zbyt uciążliwe, takie lekkie, ciekawe, czy się rozkręca?
Ika_s bardzo dobrze, ze odpoczywas według zaleceń! I to w takim towarzystwie. Ja tez często ja się położe w dzień, to zaraz mam przy sobie grzejacego kiciucha!
Kropecka miłego wyjazdu i prawdziwego odpoczynku!
Agawa współczuję takich mdości, moje znośne.
Dobrej nocki Wszystkim lutóweczkom życzę!
no ja mdłości też mam, ale w przeciwieństwie do poprzedniej ciąży teraz mam je rano przed zjedzeniem i za każdym razem jak zgłodnieję. wystarczy wtedy że coś zjem (co nie jest fajne bo nie chciałabym za dużo przytyć) i mdłości mijają. poprzednio mdłości miałam calutki dzień, niezależnie czy coś zjadłam czy nie do 16 tygodnia ciąży. to było nie do wyytrzymania :/ teraz za to jestem totalnie padnięta. nie mam na nic siły, cią gle mi się spać chce, ledwo funkcjonuję przez cały dzień.
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Kropecka to mamy podobne objawy Mdli mnie gdy zgłodnieję ( pomijam fakt że prawie ciągle jestem głodna) wystarczy że coś zjem i już jest lepiej. Posiłki jednak nie moga być za obfite i lepiej niech nie zawierają zbyt wiele składników bo wtedy zaczyna mdlić i po jedzeniu Kazdą wolną chwilę wykorzystuję by spać a uczucie zmęczenia towarzyszy mi przez cały dzień Jednak przy Julci nie jest to proste. Mimo to poki jestem jeszcze mobilna staram się gdzeiś ruszać z domu bo jak już brzuszek zacznie ciążyć to juz nigdzie się nie ruszę .
dawna cloe
Mamy lutowe'08
No i udanego wyjazdu Kropecka:-)
Ika_s
Maruda Mamy lutowe'08
Witam,
No i jak tam dziewczynki - wyspane i wypoczęte?
Ja coś nie mogłam dzisiaj za bardzo spać i wstałam z łóżka przed szóstą. Pewnie wczoraj w dzień organizm mój się wyspał.
Kropecka- udanego urlopu i miejmy nadzieję, że lada moment pogoda się poprawi.
Ja nie mam mdłości na szczęście i mogłabym jeść wszystko, ale fazami. Najpierw jadłam non stop codziennie zupę pomidorową, potem przez kilka dni spagetti z pesto, ogórki kiszone do wszystkiego, a obecnie wszystko to mi zbrzydło i do bólu parówki odtłuszczone i pomidory.
Tak więc idę zrobić sobie jakieś śniadanko parówkowe.
Pozdrawiam cieplutko i miłego dnia.
No i jak tam dziewczynki - wyspane i wypoczęte?
Ja coś nie mogłam dzisiaj za bardzo spać i wstałam z łóżka przed szóstą. Pewnie wczoraj w dzień organizm mój się wyspał.
Kropecka- udanego urlopu i miejmy nadzieję, że lada moment pogoda się poprawi.
Ja nie mam mdłości na szczęście i mogłabym jeść wszystko, ale fazami. Najpierw jadłam non stop codziennie zupę pomidorową, potem przez kilka dni spagetti z pesto, ogórki kiszone do wszystkiego, a obecnie wszystko to mi zbrzydło i do bólu parówki odtłuszczone i pomidory.
Tak więc idę zrobić sobie jakieś śniadanko parówkowe.
Pozdrawiam cieplutko i miłego dnia.
L
lowiczanka78
Gość
Dzieńdoberek….. melduję się dzisiaj na wąteczku.:-)
Najka, Marika, Anna_ajra, Dawna_cloe, Agawa1 dziękję za mile słowa i za przywitanie.:-)
Ika_s mamy takie same objawy ciążowe ja również nie mam mdłości ale jem jak bym nigdy jedzenia na oczy nie widziała.. Jestem w ciąży 8 tydzień i przytyłam 2 kg. Przed ciążą należałam do chudzielców więc jak by mi po ciąży zostało parę kilogramów to wcale się nie pogniewam. :-)
Najka, Marika, Anna_ajra, Dawna_cloe, Agawa1 dziękję za mile słowa i za przywitanie.:-)
Ika_s mamy takie same objawy ciążowe ja również nie mam mdłości ale jem jak bym nigdy jedzenia na oczy nie widziała.. Jestem w ciąży 8 tydzień i przytyłam 2 kg. Przed ciążą należałam do chudzielców więc jak by mi po ciąży zostało parę kilogramów to wcale się nie pogniewam. :-)
:-) hej dziewczyny co tam słychac u was ciekawego??? jak tam wasze fasolki???
ja troche źle sie czuje wymiotuje żołądek mnie boli jutro z moim ukochanym mężem ide do lekarza... ciekawe co mi powie ja coś jesć nie moge
ja troche źle sie czuje wymiotuje żołądek mnie boli jutro z moim ukochanym mężem ide do lekarza... ciekawe co mi powie ja coś jesć nie moge
reklama
L
ladna.ex.panna
Gość
myslałyscie może juz o imionach...
ja własnie trafiłam na dosyc ciekawa statystykę z lat ubiegłych...zapraszam do lektury
mój typ to Aleksander ...a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem:-)
Najpopularniejsze i popularne imiona nadawane w Warszawie
ja własnie trafiłam na dosyc ciekawa statystykę z lat ubiegłych...zapraszam do lektury
mój typ to Aleksander ...a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem:-)
Najpopularniejsze i popularne imiona nadawane w Warszawie
Podziel się: