reklama
Minesota
Fan(ka)
W związku ze stanem bezsenności ja jako druga również w stanie wskazującym na spożycie .... hmmmm pożycie
Minesota
Fan(ka)
Hej mały Patrysi już na świecie 2730 gram i 55 cm plus 23.50
Gosia 78
Mamy lutowe'08
Patrysia - gratulacje!!!!!:-):-):-):-)
MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Patrysia ja również gratuluję!!!
Ale fajne wiadomości z rana, mam nadzieję ze nie będę następna - ratunku boję się!!!
Ale fajne wiadomości z rana, mam nadzieję ze nie będę następna - ratunku boję się!!!
Minesota
Fan(ka)
Magdalena 27 - hihihi Patrysię cały dzień bóle nieregularne męczyły :-)
Ania_ajra nie dała jeszcze znaku - ale pewnie zaraz da:-)
Pozdrawiam i czekam dziś na gości :-)
Ania_ajra nie dała jeszcze znaku - ale pewnie zaraz da:-)
Pozdrawiam i czekam dziś na gości :-)
reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Witm się i ja Jeszcze w dwupaku ale jeśli mój będzie tak podnosił cicśnienie to pewnie nie długo
Patrysia gratulacje
Magdalena pomyśl o tym w inny sposób Nawet jeśli rzeczywiście pójdzisz w ślady Patrysi to dzięki temu szybciej będziesz miała za soba bo tak czy siak każdą z nas to czeka;-)
Jeśli o mnie chodzi to tak w poniedziałek mogę być jeszcze w dwupaku Wtedy maja przyjść do mnie firanki i zdążyłabym je powiesić potem mogę się rozdwajać. ;-)
Agawa ja aż tak nie reaguje na niekarmiące mamy są akie co nawet nie probują bo nie chcą maja prawo ja wolałabym zeby tym razem się udało ale jeśli nie..no cóż pierwsze prawie cały czas butelkowe i chowa sie świetnie więc drugie pewnie też da radę
Patrysia gratulacje
Magdalena pomyśl o tym w inny sposób Nawet jeśli rzeczywiście pójdzisz w ślady Patrysi to dzięki temu szybciej będziesz miała za soba bo tak czy siak każdą z nas to czeka;-)
Jeśli o mnie chodzi to tak w poniedziałek mogę być jeszcze w dwupaku Wtedy maja przyjść do mnie firanki i zdążyłabym je powiesić potem mogę się rozdwajać. ;-)
Agawa ja aż tak nie reaguje na niekarmiące mamy są akie co nawet nie probują bo nie chcą maja prawo ja wolałabym zeby tym razem się udało ale jeśli nie..no cóż pierwsze prawie cały czas butelkowe i chowa sie świetnie więc drugie pewnie też da radę
Podziel się: