reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

No ja juz po zabiegach :-)Alez sie czuje fantastycznie....goraco polecam!!!!! :-D:-):tak:Poprawa humoru gwarantowana:-)
Jakos tak od wczoraj bola mnie dosc piersi:confused:kurcze moze w koncu zaczna mi rosnac, bo juz zaczynam sie stresowac czy wogole urosna:confused: a co za tym idzie czy bede mogla karmic dzidzie.
Wstawiam teraz obiadek (ryz z potrawka z kurczaka:-)) i jeszcze sie pojawie napewno.

reklama
Witam dzis mój tata zaoferował sie że to właśnie on zafunduje wózek dla swojej pierwszej wnusi:):tak: A i zapomnaiłam sie pochwalić, że bratowej w końcu udało sie staranie wczoraj testowali i w koncu krechy:):tak::tak::tak::tak::tak:

Witajcie!
To jednak Patrysia następna!:-) Trzymam mocno kciuki!!!:-)
A ja dziś nieciekawie sie czuje, mdłości, gorąco i ciężko jakoś:baffled:. Rozpoczęłam pakowanie torby, ale chyba skończe jutro, bo coś mi się nie chce.
Przyszlirodzice świetne wieści!:)
Paulineczko podobno ilość pokarmu wcale nie zależy od wielkości piersi, więc nie ma sie co martwić:)
Miłej nocki przespanej Lutóweczki!

To trzymam kciuki za patrysie!!!!!!!!!!!! na bank bedzie wszystko dobrze!!!!!!!!!!!!

ja juz po zakupach, na wieczor spokojnie- dzis zadnych boli-nic....najgorzej idzie zasnac, zastanawiam sie czy to brak magnezu ale trudno mi sie zasypia- ciagle mam napiecie w miesniach nog:wściekła/y:
Paulineczka mi tez za wiele nie urosly, tak od poczatku ok. jeden rozmiar, wiec tez troszke sie martwie...
Milego wieczoru, ide zerknac na filmy w tv, spijcie dobrze lutowczki

kropecka No ja też się trochę boję. MOże dlatego, że wiem jak to jest :-). Ale z drugiej strony tak czy siak urodzić muszę więc chhciałabym to mieć za sobą.

reklama
Patrysia - więc urodzisz 25 -go!!! Pamiętasz jak umawiałyśmy się w zeszłym tyg na wspólny poród właśnie dziś!? Fajnie, że chociaż Ty wylądowałaś na porodówce!!!

Do góry