reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

W takim razie to już b. blisko, prawda?Ale fajnie, ja ju ż nie mogę się doczekac, nawet niech będzie cc mam takie schizy,że juz wolę mała miec na świecie...

Kropecka jasne w taki m przypadku racja, ale przy regularnych om jest wiarygodne, chyba,że usg jest robione wcześnie i na tej podstawie, potem są duże odchyłki...

Coś mi szwankuje forum:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja z Wiktorem termin wg OM miałam na 26 maja, wg USG na 28 maja i urodziłam 28 maja, no ale one się właściwie pokrywały ze sobą. Teraz to jakiś błąd mi się wkradł, musiałam zmienić lekarza bo poprzedni się uparł na termin z OM i kazał mi się do szpitala 21 stycznia zgłaszać :o

Hej , jeśli o mnie chodZi to ja chcę urodzić wg terminu USG jeśli mam czekać aż do połowy lutego to zwariuje ja i moja rodzinka a tak sa szanse że może nie:sorry2:
Ania 31 ja bede czekac na regularne skurcze Jeśli takowe nastaną będę wiedziała że to już
Napisz kochana jak twoja mam trzyma się po śmierci taty? Pamiętam gdy moja mama zamarła tato jak zwykle nie pokazywał emocji po sobie ale wogóle nie sypiał mało jadł miał takie "nieobecne" spojrzenie, Poważnie obawiałam się depresji. Nawet dziś , jak Julka ogląda zdjęcia ,i pyta się gdzie jest ta babcia , nic nie mówi, ja tłumaczę że leży na cmentarzu tam gdzie chodzimy zapalać świeczki, tato milczy

Witam ale smutnie
kurcze juz nie moge wytrzymac tym bardziej jak patrze na szwagierke i jej malenstwo mysle sobie ze juz chyba nie urodze ehha ja juz tez chce urodzic syneczka. Ale przyszla polozna do malej wiec ide z nia pogadac. A jak bede jechala do szpitala to dam znac choc nie wydaje mi sie zeby to szyąko nastapilo.
Ania31 bardzo mi przykro ale wiem ze dasz sobie rade jak dotychczas!

jak Maciek wroci z pracy to jedziemy. Nie mam konkretnej godziny, bo to bedzie trwalo chwilke i mam wejsc bez kolejki.

Czesc dziewczynki przepraszam, ze sie wcinam w wasze forum jestem kwietnioweczka, i poszukuje kogs z Bialgostoku ktora ma zamiar rodzic na Zamenhofa???????Chodzi mi o opinie.
Przepraszam za zaklocanie spokoju;)

Fajnie masz Kropecka,
dowiesz się czegoś nowego,
ja dopiero we wtorek mam wizytę (nie mogę się doczekać),to już będzie ostatnia wizyta, potem tylko ktg w szpitalu i czekanie....

no ja generalnie dowiem sie dzisiaj tylko czy Olek ma cos z serduszkiem czy nie wiec to raczej mila wizyta nie jest :/

reklama
:-):-):-)dzien dobry. U mnie dzisiaj sloneczko ale ja przez te przeziebienie musze w domu sie kurowac:-).

ania31 ja tez dzisiaj odstawiam no -spe i troche sie boje, bo jak raz ostatnio nie wzielam to brzuch mnie bolal strasznie w nocy i spac nie moglam. A teraz to juz co chwile cos mnie boli z roznych stron . no ale zobaczymy. A co do do skurczy to ja tez szyjki 2 tygodnie temu juz prawie nie mialam i dziecko nisko i tez sie boje czy wtedy to za szybko nie postepuje ten porod:no::baffled::wściekła/y::wściekła/y:Ale mam nadziej ze zdaze.

Paty36 - dobrze ze nic sie dziecku nie stalo przez ten upadek:tak:

kropecka - zycze swietnych wynikow badan i daj zaraz znac co i jak.

Ja wedlug OM to termin mam na 22 luty.:baffled::baffled:a z usg 3d na 15 lutego. A moze tak na 14 sie uda , taka ladna data walentynki:tak:ale z ta szyjka i skurczami to watpie nawet ze to luty bedzie:no:no ale kto wie .

milego dnia wszystkim.:happy2::happy2::happy2:

Do góry