reklama
MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Mi też się strasznie nudzi, sama nie wiem czym się zając... i jeszcze mnie ten komputer denerwuje bo się coś zepsuło i nie mogę wstawiac literki ciiiiiiiiii tylko c mi wyskakuje!!!
My też mamy małe mieszkanko dwu pokojowe i mamy problem z tym gdzie ustawic łóżeczko, ale na razie nie myślimy o czymś większym bo to wynajmujemy aż do czerwca.
Miałam się uczyc ale nie mam natchnienia..........
Cały dzień coś jem, już niedługo pęknę z przejedzenia, a kilogramów przybywa:-(
My też mamy małe mieszkanko dwu pokojowe i mamy problem z tym gdzie ustawic łóżeczko, ale na razie nie myślimy o czymś większym bo to wynajmujemy aż do czerwca.
Miałam się uczyc ale nie mam natchnienia..........
Cały dzień coś jem, już niedługo pęknę z przejedzenia, a kilogramów przybywa:-(
Minesota
Fan(ka)
magdalena - sprawdź język który masz ustawiony :-)
Mi też sie nudzi:-(
Mi też sie nudzi:-(
MAGDALENA 27
Mam ustawiony Polski ę ś ź ł wchodzą normalnie a to ciiiiiiiiiiiii mnie do szału doprowadza.
W autobusie jadą dwie dziewczyny. Jest straszny tłok. Jedna z nich mówi: -Wiesz, chyba zajdę w ciążę... -Tak! A z kim? -Nie wiem, nie mogę się obrócić.
Zaraz wróci mój men z pracy to może wymyśli coś ciekawego ..........
W autobusie jadą dwie dziewczyny. Jest straszny tłok. Jedna z nich mówi: -Wiesz, chyba zajdę w ciążę... -Tak! A z kim? -Nie wiem, nie mogę się obrócić.
Zaraz wróci mój men z pracy to może wymyśli coś ciekawego ..........
MAGDALENA 27
Jak myślicie to prawda że kobieta która rodzi po raz pierwszy rodzi podobnie jak jej mama podczas pierwszego porodu?? Chodzi mi o długośc porodu.
Minesota
Fan(ka)
Neeee - za łatwo by było:-) Choć możesz na tej podstawie stwierdzic czy mdłości Ci sie pokażą
reklama
MAGDALENA 27
Przetłumaczyłam sobie słowa:
skurcze
szyjka macicy
wody płodowe
lewatywa
ból
parcie
karmic piersią
rodzic
oddychac
znieczulenie
i zastanawiam się jakie słowa będą mi jeszcze potrzebne.............. ratunku.....przydał by się jakiś tłumacz który poszedł by ze mną rodzic
skurcze
szyjka macicy
wody płodowe
lewatywa
ból
parcie
karmic piersią
rodzic
oddychac
znieczulenie
i zastanawiam się jakie słowa będą mi jeszcze potrzebne.............. ratunku.....przydał by się jakiś tłumacz który poszedł by ze mną rodzic
Podziel się: