reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
ano, ostatnio dosc dlugo siedze ale szkoda mi dnia marnowac, szczegolnie w weekend.

ja muszę się pouczyć do egzaminu który mam w sobotę, ale to jak Wiktor będzie spał, czyli nie wiem kiedy :)

A ja nie mam co czytać, wyczyściłam wszystkie gazety i książki. Wczoraj na zakupach chciałam sobie kupić książkę ale wszystkie wyglądały jakby zamokły albo były już przez kogoś przeczytane i sobie spokój dałam :/

Hej dziewczyny ;-)Dziś jakaś wykończona jestem Nie wiedzieć czemu Dobrze spałam, przez niedziele obijałam sie a dziśnajchętniej wskoczyłabym do wyrka i przeleżała cały dzień tylko kto mi dziecka popilnuje?:baffled:
Gosia 78 spóżnione sto lat dla Piotrusia Czyli masz już trzy latka w domu?:tak:
Paty pytałaś sie jak często miewam skórce?U mnie nie ma reguł ni stąd ni zowąd zaczynam czuć bół tak sam jak przy miesiączce który słanie i nasila sięW sumie wszystko nie trwa dłużej jak około pięć minut
Kropecka ty narzekasz jak weekend mija aja , szczerze mówiąc ciesze się jak zacznie się nowy tydzień. W wekend moi mężczyżni obijaja się niewiee robią, śpią siedzą przed telewizorem bęż coś sobie czytają Ja natomiast w weekend zrobiłabym cos zupełnie innego gdzieżwyszła ,gdzieś pojechała... a mojemu M się nie chce:cool:.Ta rozleniwiona atmosfera w domu męczy mnie strasznie wolę już zwykłe dni tygodnia Tak mam od czasu jak siedze na wychowawczym gdy pracowałam zawsze odliczałam dni tygodnia do piątku by w weekend poleniuchować :sorry2:
Mysza pochwal sie przepisem na kurczaka z pomidorami,prosze :tak: Potrzebne mi szybkie i smaczne przepisy
A co do moderatorów to ja jestem za Nie rozumie jak można mieć o to pretensje Wkońcu swój to swój:tak:
Agawa teraz i ja zastanawiam sie na czopkami ale zastanawiam sie jak ich uzywac gfdy wszystko tak ściśnięte i obolałe .Nie było z tym problemu?

Witam
Gosia78 to jeszcze ja wszystkiego naj naj dla Piotrusia
ulenka507 wiem co masz na mysli ja tez Kube karmiłam bardzo długo kochałam ten czas był tylko mój i jego i do dzis jest taki cycol przyjdzie wycałuje wysciska czasami boje sie czy nie bedzie zazdrosny chociaz staram mu sie duzo tłumaczyc moi starsi synowie tez czasem przyjda ale jak jestesmy sami bo to juz nie wypada maja po 11 lat to moje tez 4 dzieciatko
Własnie co do siusiu to mam tak samo dzis to juz myślałam ze bede spała w wc znudziło mi sie co chwila wstawać
Co do cichego wychowywania dzieci popieram agawe moje najlepiej spały przy odkurzaczu albo przy muzyce nigdy nie chodzilismy po cichutku teraz tez to nie bedzie mozliwe bo Kuba jest głosnym dzieckiem najmłodszy i troszke go rozpiesciłam wiec raptownie zakazac mu wszystkiego było by z mojej strony nie bardzo nie dosc ze bedzie sie musiał podzielic mama w ciagu dnia to jeszcze zakazac mu sie bawic
U nas dzis znów słonko swieci ptaszki spiewaja jak wiosna :-Dnastruj sie zaraz poprawia

Witajcie w słoneczny dzień!:-)
Dziś niestety czeka mnie dentysta. Tylko kontrolnie, moja dentystka mówiła, żebym się lepiej pojawiła u niej w styczniu, bo jakby co to potem będzie ciężko. Mam nadzieję,że nic sie tam nie porobiło za bardzo:dry:.
Agawa a co to za fajne śpiworki?
Magdalena27 my dopiero niedługo dostaniemy łóżeczko, ale chyba ustawimy je razem z mężem, to będzie radość:tak:
Myszaaa ja też sie dziwię, że jakby mniej skurczy niż było:confused:, nadal biore nospę i magnezin, ale może mniej sie stresuję porodem przedwczesnym, bo już coraz bliżej:-). I też w sumie mi się na razie nie śpieszy, niech córeczka będzie gotowa, podrośnie:tak:.
Kropecka też mi szkoda, że weekend minął, bo też całe dnie sama.:( A co do listy, fakt, żadna się nie śpieszy na pierwszą rozdwojoną, wydaje mi się, że na innych wątkach wcześniej sie zaczynało. Ale może to dobrze, nie ma porodów przedwczesnych:)
A co do sikania to mnie też męczy, szczególnie w nocy jest to uciążliwe:dry:.
Miłego dnia Wszystkim!

cloe, masz racje. Moj Maciek tez sie totalnie rozleniwil. Obiecywal ze jak tylko obroni sie to bedzie mial wiecej czasu na pomaganiemi w domu itp, zreszta myslalam ze jak bede w tak zaawansowanej ciazy to odpadnie mi chocby robienie odkurzaczem a tu niestety, przez caly weekend Maciek zdolal umyc tylko naczynia. Od 2 tygodni prosze go o wyczyszczenie kibla i jakos sie doprosic nie moge. A ja w tygodniu prawie codziennie a to pranie, a to sprzatanie, zajmowanie sie dzieckiem itp.

Próba wstawienia zdjęcia:-) jak za duże to przepraszam ale sie uczę dopiero. Śpiworek do spania i szafa mojego słoneczka.

Załączniki

• P1000710(1).JPG
    P1000710(1).JPG
    116,4 KB · Wyświetleń: 30
  • P1000705(1).JPG
    P1000705(1).JPG
    205,9 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry