Cześć Dziewczyny!
Ha! Ja dziś pierwsza!
A to dlatego,że musiałam wstać na pobranie krwi. Juz się nie kładę, wykorzystam mojego powera i coś porobię w domku
Wczoraj zrobiliśmy zakupy w aptece za ponad 2 stówki! Szok!! No ale niestety,Oilatum do kąpieli, Bepanthen dla maluszka i na brodawki mamusine
, Linomag, Sudocrem, Spirytus, Gaziki jałowe, kupiłam też Vit. D3 żeby potem nie zapomnieć, Tantum rosa, Rivanol, kroplomierze, woda termalna i jeszcze jakieś drobiazgi no i sie uzbierało
Lileczka- no właśnie ta zgaga! Najgorzej rano jak jestem głodna i nic nie mogę przełknąć... Skurcze łydek też mnie dopadają i do tego ta opuchlizna
paluszki mam jak "dobrze wypasiona Małgosia dla Baby Jagi"- bez urazy
Anna ajra- uczulenie mam od wtorku chyba, nie dzwoniłam do lekarza idę do niego w środę. na szczęście dziś już prawie nie mam- zastosowałam Balneum- krem dermatologiczny dla niemowląt i chyba działa
Zrobiłam sobie dzisiaj próby wątrobowe czy to czasem nie cholestaza, ale nie sądzę...
Patrysia- wiem jak to jest na śląsku, mam tam rodziców
Mój tata i brat pracują na kopalni, wprawdzie nie na dole,ale zarabiają niewiele
Trzymaj się dzielnie mimo wszystko!
Magdalena 27- termin mam na 19 lutego,czyli prawie tak jak Ty
Wiesz jak to jest z wyliczonym terminem- plus/minus 2 tygodnie
A co do pomarańczy, to owszem są pyszniutkie, ale ja nie mogę -uczulenie
Kropecka-szukacie mieszkania? trzymam kciuki! Byłoby fajnie jakbyśmy się spotykały na spacerach z wózkami- przecież tyle nas już łączy
szukajcie na Bałutach
Przesyłam całuski dla wszystkich
Lutóweczek!