reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Ania31 - no tak zmeniali ale mieli to robic do 15 a teraz nie dziala nie wiadomo z jakiego powodu :wściekła/y: juz nie moge sie doczekac :-) wklejaj szybko

reklama
kropecka - moze dlatego ze bede orzy tym jak oni juz moga sie cieszyc dzieciatkiem jak beda przy nim wszystko robili a mnie jest zal dlatego no ale mojego synusia to jeszcze nie pora

zobaczymy co powie lekarz na wizycie w piatek :confused:

rozumiem, bo koncowka ciazy jest ciezka, kazdy ma juz dosyc i chcialby miec jak najszybciej to z glowy, ale zobaczysz czas ci strasznie szybko zleci a pozniej bedziesz ciaze wspominala z rozrzewnieniem i jeszcze za nią zatęsknisz :)

kropecka - dzieki za wsparcie :-D:-):happy2:

ja ide pzrepisywac prace maturalna tej dziewczyny bo umre z nudow a w domu nikogo do pogadania tesciowa z mezem szwagierki pojechali do niej do szpitala. tak wiec musze znalezc sobie zajecie.

Witajcie!
Urządziłam kolejne pranko, tym razem ręczne i umęczyłam się z tym brzucholem :) Ale za to humor mi sie od razu poprawia jak widzę te maleńkie ubranka na suszarce :)
Magdalena 27-my też zdecydowaliśmy się na wózek chicco, tylko inny model. ten który Ty wybrałaś ma taki feler (wg nas), że gondolkę montuje się na spacerówce, nie można jej zdjąć. czyli są 2 wózki w jednym, podwójny ciężar :( Ale jeśli Tobie to nie przeszkadza :)
Pozdrawiam Was wszystkie! Jeszcze pewnie zajrzę, bo dziś mam kompika tylko dla siebie :)

Hej
Wpadam po szkole rodzenia - i po wykładzie od położnika dot. cesarki :-) jakoś to wysłuchaliśmy:-D Dalej mi się podoba wizja naturalnego porodu:-)

A co do życzliwości - to na początku ciąży kobieta w autobusie mi miejsce ustąpiła:-)

Ale miałam ostatnio przygodę przy badaniach krwi:-) była kolejka - brak miejsc - sami starsi kobiety w ciąży :-) i wchodzi mąż z żoną i on od progu krzyczy by żonę przepuścić bo w ciąży i z brzuszkiem - z jednej strony przykro mi sie zrobiło że M ze mną nie poszedł i nie krzykną że mają mi miejsce w kolejce ustąpić - a z drugiej strony byłam na gościa wściekła że się nie rozejrzał i nie zobaczył ile jest kobiet w ciąży :-)

Pozdrawiam i może dziś normalnie usnę:-)

Znów miałam gościa, kolejna koleżanka mnie odwiedziała :-) dzień odwiedziń!Ale dobrze ,bo i tak sama siedziałam, chłopcy pojechali z M na basen a mnie się nie chciało i jakoś pachwiny znów mnie bolą :-(
Słuchajcie teraz ćwiczę,aby mała przybrała rozsądną pozycje do przyjścia na świat :baffled: Chodzę na czworaklach i ruszam biodrami :-) :szok: może pomoże?? :confused:

Hej Paty 36 pewnie pomoże - ale uważaj na siebie:-) my dziś miałyśmy ćwiczenia na szkole rodzenia:-D fajnie sie na piłce siedzi:-D ale masowanie mi nie wychodziło:-)

reklama
kurcze wysiadam przy Was. Piszecie tyle że szok.... :-) ale to dobrze przynajmniej jest co czytać.

Ania _ajra Dzięki za pomoc nawet wirtualną :-); co do herbatek ja używałam z MIśkiem fitomix kupowaną w aptece i hippa. Tylko że na nich pisze by nie używać w ciąży dlatego jeszcze sie wstrzymam i zapytam gina co o tym sądzi by pić wcześniej.

Myyszaaa widzisz nie zabiłą nas :-)

A u mnie mega zgaga, mój laptok siadł tzn coś się w nim spaliło i nic się nie wyświetla dobrze że M w pracy i mogę korzystać z jego peceta :-). Ale dziś prasuję - bo zarosnę.
MOja koleżanka dizś ma 12 dzień po terminie i biedna załamuje się. Test oksytocyny wyszedł negatywnie tzn nie dostawałą skurczy. Wszystkoma pozamukane i dzidzi wysoko. Współczuje jej naprawde. Siedzi biedna w szpitalu i czeka na zmiłowanie do jutra jak nie zmieni się nic to kropluweczka i może to podziałą a jak nie to nie wiem czy nie cc.

Do góry