Cześć
Dziewczyny!
Ależ Wy macie tempo z tym pisaniem
Kropecko trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! A może jednak spotkamy się w jednym szpitalu
, skoro najprawdopodobniej trafisz do Madurowicza
( byłoby fajnie jakby się okazało, że lekarz do którego idziesz dzisiaj to też mój prowadzący, ja też chodzę na późne godziny) Ale najważniejsze to jest to,żeby Cię uspokoił i żeby wszystko z małym było dobrze. Daj znać oczywiście!
Ania ajra mam nadzieję,że pokarm mam, bo i piersi się uwydatniły (mogłyby już takie zostać- ha,ha) Ale narazie jeszcze wkładek nie noszę. Tymczasem rano dziś znowu mnie wysypało i to tylko na piersiach! Jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że jadłam wczoraj migdały w czekoladzie
No i mam nowy balsam od wczoraj,ale cała sie wysmarowałam, a uczulenie tylko na piersiach- sama nie wiem...
Maritka Ty kochana masz prawo wieść prym w wadze
W końcu nosisz pod serduszkiem dwa szczęścia
Dawna Cloe ochrzan za kurtkę
Mój biedny M ciągle za coś obrywa,ale ja sie tłumaczę że to mój stan wyzwala te wybuchy i on musi być cierpliwy
Ladna ex panna rozumiem, że Twój lekarz jest z tego super szpitala i Cię nie odeślą? A propo szkoły to ile za nią płacisz?
Wiecie co ja to się coraz bardziej zaczynam martwić,że jak sytuacja w służbie zdrowia z lekarzami się zaostrzy to my będziemy biedne
Aż strach się bać!!
Paty36 ale to pewnie już wiesz,że na naszej klasie trwa przeprowadzka serwerów i do 17 dzisiaj nie można tam wejść. ja też kiedyś miałam problem z wklejeniem zdjęcia, czekałam kilka dni i wkleiłam jeszcze raz i się nie zdublowało. Miejmy nadzieję,że teraz po tej przeprowadzce nie będą sie tak zawieszać
No to się rozpisałam
. Ale już powinnam uciekać, bo mam dzisiaj
kolędę i muszę sie przygotować
(M oczywiście w pracy i ja sama będę
Pozdrawiam Was wszystkie
Lutóweczki kochane cieplusiowo!