reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

na allegro mnóstwo jest łóżeczek z szufladami

choćby to:

Łóżeczko

U mnie święta spokojne, aczkolwiek znów Wiktor jest przeziębiony, znów się nie wysypiam i chodzę jak Zombie non stop.

reklama
hej dziewczyny witam sie ponownie :-)
obiecalam ze zrzuce zdjecia ze swiat u mojej rodzinki :tak: tak wiec sie pochwale jaka to ja juz okraglutka jestem:-D:-p

Hej dziewczyny:-)Święta Święta i już po...Niedawno wróciliśmy do domu Tak jak było w planach byliśmy u teściów. Uff Siedzenie jedzenie i nicnierobienie może człowieka wykończyć;-) Generalnie muszę przyznać że pobyt był całkiem udany:tak: Julka miała towarzystwo w postaci wujków a ja wolne;-) Też wrzucę parę fotek ale to później.
Patrysia jestes okrogutka:tak:zupełnie jak ja;-):-D
kropecka zdrówka dla Wikotra
Coś czuję że zaraz idę spać
Tak więc do jutra

Swieta, święta i po świętach.Powiem szczerze,że było miło,ale cieszę się ,że jutro już będzie normalnie
icon_biggrin.gif
Jestem b. zmęczona tym siedzeniem i jedzeniem.Na wagę ....nie wchodzę!!!W domu nas prawie nie było.
Czeka mnie imprezka w domu w Nowy Rok, urządzamy chłopcom urodzinki 2 w 1.Nie mam siły na dwie imprezy.A potem to już czekanie na rozwiązanie.I oj wydaje mi się ,że ja będę rodzić po terminie
icon_biggrin.gif
a tak się bałam,że za szybko
icon_eek.gif

Witajcie,

ja jestem dziś jeszcze u rodziców, więc kończą dokarmianie mnie. Święta spędziliśmy połowicznie i u rodziców i u teściów, no i na wagę wejdę dopiero jutro - chyba. Najgorzej zniósł je nasz Kajcio, bo musieliśmy biegać z jego ulubioną zabawką i kuwetą, a i tak niewiele to dało, bo jak się już trochę oswoił do mieszkania teściów, to znowu w nowe miejsce (rodzice, rodzina) ze zwierzakiem. Także kocur pewnie już marzy o powrocie do Warszawy i dziś wieczorem wracamy.

Podróż, choć się bałam, minęła nam dobrze, choć i mi w Święta brzuchol trochę twardniał, bo chyba, jak pisze Najka, za dużo wrażeń. Na szczęście pozostaję dwa w jednym jeszcze cały czas.

Pozdrawiam ciepluteńko i już niestety poświątecznie.

Cześć dziewczyny!:-D
Zgłaszam się po świętach... zwarta i gotowa, i jeszcze w 2-packu.:happy2: Dałam radę...
Michaś dał mi w wigilijną nocy popalić... tak mnie skopał, że myślałam, że urodzę!:baffled: Ostatnio nie daje mi spać, dopiero o 6 rano się uspokaja.
:dry:

agawa1 - oby takich prezentów było więcej!:-)
Myyszaaa - ciężko tak wysiedzieć bez BB, tym bardziej jeżeli musisz się ograniczać, ale co tam jeszcze trochę.:wink:
patrysia - mnie jakoś apetyt nie za bardzo dopisywał... najbardziej podchodził mi barszcz z uszkami i sernik... mmm...:-p
Super brzusio!:yes:
Najka - też będziesz miała łóżeczko z szufladą?:confused:
kropecka - nie nic gorszego, jak chore dziecko... współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!:yes:
cloe - wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Czekamy na fotki!:-)
Paty36 - u mnie przybył kolejny kilogram...:dry:
Ika_s - widzę, że i wasz kocurek miał święta... przemówił ludzkim głosem?:cool2:

Pozdrawiam Was wszystkie!
Łóżeczka:
www.gagu.pl/1,476,%B3%F3%BFeczka_z_szuflad%B1.html

witajcie mamusie i brzusie!
dawno tu do Was nie zaglądałam ale jak większość kobiet byłam zabiegana w tym wirze przedświątecznych przygotowań, ale udało sie ,przetrwałam ;-)chociaż przyznam się szczerze - nie było lekko( czasami)
na zdjęciu jestem razem z całą swoja gromadką, za rok będzie nas juz o jedną osóbkę więcej:-)

witam sie i ja po światecznie
Własnie czekam na kolędę co roku mam ja szybciej ale bedzie z głowy na fotkach dodam zdjecie mojego brzucholka rozciagniety po świetach :-Dod jedzonka maz tylko sie pytał gdzie ja to mieszcze a najlepsze byly pierogi z synem moim starszym zajadalismy sie non stop w 1dzien świat bylismy u rodziców moich mój tato bardzo kiepsko ale był z nami w świeta to najwazniejsze balismy sie ze nie doczeka
Pozdrawiam wszystkie mamusie

No witam Was serdecznie, a już się bałam że sama zostałam :-)

Na szczęście po Świętach - koniec żarcia choć szczerzer powiedziawszy to co zjadłam to było zwrócone w zawrotnym tempie. NIe dość że zgaga po ciastachh to jeszcze niedobrze. NAwet ryba którą kocam mi nie podchodziła. :(

Myyszaaa Polecam łóżeczko z szufladą - naprawde warto. Ja mam jeszcze po Miśku łóżeczko Radek VII Jak wpiszesz w google to ci sie wyświetlą strony gdzie i za ile kupić można. JA nie kupowałam przez net ale teraz są znacznie tańsze niż 2 lata temu :)

A my dziś kupiliśmy Miśkowi nowe łóżko bo tak sobie policzyłam że jak Młody (chyba już Jareczek:)) po spieszy się jak Kamilek to urodze gdzieś 3 tygodnie przed terminem co by oznaczało że końcem stycznia mogę się rozdwojenia spodziewać. Więc wiele czsu nie zostało a Miś musi się przyzwyczaić do nowego łoża. JAk przyjedzie bo jeszcze nie przyjechało i złożymy to pokarze. tn wkleję.

Ach jak mi się za Wami tęskniło!!!! Całuski

reklama
witajcie :-)
ja tez jeszcze u rodzicow ale pod wieczor jak M przyjdzie z pracy to idziemy do domku :-D
agawa1 - ehh ja to jadlam co popadnie :baffled: no a te lozeczko Radek VII tez mi sie podoba :tak: ale wiesz co ja tez mam cos przeczucie ze urodze wczesniej :dry: ale jeszcze nic nie mam dopiero po 10 jedziemy lozeczko kupic :happy2:
Ania31 - ja juz kolede mialam wiec to mam z glowy a ciesze sie ze Twoj tato doczekal Swiat i ze mogliscie je spedzic w rodzinnym gronie :-D
ulenka507 - swieta sie skonczyly i teraz bedziemy czesciej zagladac :-D
anna_ajra - mnie to tez nie dawal spokoju tak sie rozszalal na swieta :happy2::-D
ika_s - to tak jak ja :happy2: jeszcze ich mecze swoja obecnoscia :-D
Paty36 - my z mezem na szczescie tez wychodzimy do znajomych na sylwka wiec nie bedziemy musieli siedziec w domku ufff :-D
dawna-cloe - to z nas okraglinki :-) hehe

Do góry