reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

czytalam ze do ortopedy raczej pod koniec ciazy sie idzie. wtedy dokladnie widac czy jest to rozejscie spojenia juz w ostatecznej wielkosci. bez sensu zebym teraz szla a pozniej powtarzala badanie.

reklama
Witam sie :-)
Czuje sie dzis jak nowo narodzona - ciekawe po czym :confused: nic mnie nie boli choc mowi sie: "nie chwal dnia przed zachodem slonca" mam nadzieje ze dotrwam w takim stanie do wieczora :-D u nas zaczelo padac - nie lubie zimy :wściekła/y: ale tez swieta bez zimy i sniegu to nie swieta :dry: zobaczymy jak to bedzie do swiat jeszzce troche :happy2: a dzis na zakupy jedziemy z mezem pokupowac pare drobiazgow dla rodzinki pod choinke :cool2:

myyszaaa - oj nie wiem wiesz co ja to wybredna jestem hihi :-p
Najka - to sasiadke jakas wyciagnij albo najlepsza kumpele - zawsze sie ktos znajdzie :cool2:
Ania31 - napewno tak bedzie :tak:
Ika_s - bedzie dobrze - zobaczysz ;-)
agawa1 - a tam :happy2: nie jestes sama bo ja za dziewczynami tez z ledwoscia nadazam :-)

Hej dziewczyny.:-)
Myszaaa gratuluję synka:tak:Wsród lutówek chyba przewaga chłopców Coś mi się tak zdaje:cool2: To dobrze ponoć ród męski ma wyginąć więc chociaż tutaj trochę sie ich posypie ale chyba ktoś tu już o tym pisał:tak:
Najka u nas tez pda snieg ale jakos nie chce sie utrzymac Jeśli o mnie chodzi to święta mogły być białe ale potem to lepiej bez śniegu:-p:cool2:
Ania 31 my świta spędzimy u teściów Nie nadaje się na szykowanie wigilii Mogłąbym zagonić moich mężczyzn do roborty ale znając ich na amo hasło "robicie wigilie" pierwsi wpakowali by mnie do samochodu i pognali tam gdzie podadzą gotowe
Szczerze mówić średnio chce mi się jechac bo teściowa znów mnie zeźliła. M przyznał sie że maluszka chcemy nazwać Oliwia a ona swoje trzy grosze musiała wcisnąć typu "co druga dziewczynka teraz Oliwia Ja ci powiem jakie mi się podobaja Mnie podoba się Daria, Jaśmina...:wściekła/y::wściekła/y:Rany Czy ktoś sie jej pytał o zdanie?:wściekła/y::wściekła/y: Ma przyjąć do wiadomości i tyle:wściekła/y::wściekła/y:

Hej Dziewczyny!

Wczoraj miałam wizytę koleżanki z córeczką więc nie miałam kiedy do Was zajrzeć a poza tym mąż w tym tyg znów w pracy od rana do wieczora wiec czasu wolnego zero.:-(
Co do świąt wyjeżdżamy w następny piątek do rodziców. Znów 7- 8 godz w samochodzie ale nie wyobrażam sobie świąt poza rodzinnym domem. Będziemy na dwóch wigiliach, najpierw u teściów - tu prezenty kupujemy tylko dzieciom a potem u moich rodziców. Od 2 lat wybieramy kto komu kupuje prezent żeby każdy coś miał dla siebie pod choinką ale żeby nie trzeba było wydawać kupę pieniędzy.

Jeśli chodzi o poród to ja nie nastawiam się na żadne znieczulenia, pierwszy przeżyłam to i z drugim dam radę. Wierzę, że będzie szybciej i sprawniej.

Myszaaa - gratuluję synka!!!:happy2:
Najka - super, że na Lubelszczyznę dotarła zima, mam nadzieję, że śnieżek wytrzyma do świąt:-)
Patrysia - super, że u Ciebie też lepiej ze zdrówkiem!
Kropecka - u mnie kreski też na razie nie ma ale pamiętam, że poprzednio późno mi się pojawiła i długo znikała

Pozdrawiam Wszystkie Lutóweczki!!!

cloe, jakbym slyszala moja tesciowa. Jak jeszcze plci nie znalam to ona z takim tekstem ze odkryla ostatnio ladne imie dla dziewczynki "Dagmara". Jak jej powiedzialam ze my juz mamy imie i bedzie Nadia to zaczela sie krzywisc ze to ruskie imie, ze nam dziecka nie beda chcieli ochrzcic i wywiazala sie awantura. Zreszta z chlopcem jak powiedzielismy Aleksander to tez nie dobrze, bo kojarzy im sie z Kwasniewskim a to przeciez pijak wiec nasz syn tez bedzie pijakiem itp. Zlac ich trzeba.

Gosia, fajny pomysl z tymi prezentami. Musze za rok o tym pomyslec.

Cześć dziewczyny!:-D
Na basen mogłabym chodzić codziennie... naprawę pomaga.

Strasznie mnie bolą dłonie, a dokładniej stawy. Rano jak się budzę, to nie mogę ręki zacisnąć w dodatku mam spuchnięte palce. Nie wiem, co to ma znaczyć. Nic nie piszą o tym w "Oczekiwaniu na dziecko".
Poza tym nie mam skurczów, ani w łydkach, ani macicy. Też o tym nic nie piszą... Martwię się tym ...:sad:

Anna ajra co do braku skurczów łydek i macicy to tym akurat bym sie nie przejmowała :tak: To nic przyjemnego i też nie świadczy o niczym dobrym
To że puchną nadgarstki i palce..ja już obrączki nie noszę teraz to nawet nie mogę jej ubrać Nogi mam tak spuchnięte że nawet nie włoże czułenek w których chodziłam jeszcze jesienią a i kozaki zimowe do końca nie daja mi sie dosunąć ale to może dlatego ze tyle przytyłam:dry:
Jedyne co może martwić to bóle nadgarstków
Kropecka masz racje olać je i tyle:tak:

Hej
Kochane macie jakieś propozycje dla dziewczynki.czas ucieka a moje dziecko jeszcze nie ma imienia:szok:
dzis upatrzyłam sobie wózek X lander AX drogi dość ale fajnie sie prowadzi.Macie jakieś doświadczenia z takim dyliżansem?

Hej
Kochane macie jakieś propozycje dla dziewczynki.czas ucieka a moje dziecko jeszcze nie ma imienia:szok:
dzis upatrzyłam sobie wózek X lander AX drogi dość ale fajnie sie prowadzi.Macie jakieś doświadczenia z takim dyliżansem?

witaj
moja kuzynka ma taki wozek i jest bardzo bardzo zadowolona!!!
wielki plus tego wozka ze jest lekki....fajnie wyglada i masz racje ze bardzo dobrze sie go prowadzi

reklama
Paty36 - Izabela, Zuzanna:-)
Ja teraz mam problem z chłopcem:-D i musze brzuchowi tłumaczyć że nie jest dziewczynką:-D
Ania - ja wieczorem mam problem ze zdjęciem obrączki - ale rankiem jest już oki :-)
Cloe - olej kobietę:-D my cały czas nie mówiliśmy jakie imiona wybraliśmy bo jeszcze nie wiemy :-D ale i tak mam podejrzenie że jak już powiemy to bedzie duuużo na nie:-D ale skoro mi dali na imię Urszula a M Gabriel :p
to ja od nich wiele nie wymagam:-D

Pozdrawiam z dobrym humorkiem Ula

Do góry