reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

no Myszaaa, witaj w klubie mam siusiaków ;)

mnie ciągle boli, trochę mogę chodzić, ale cały czas czuję a wczoraj wieczorem znów bardzo bolało jak leżałam.

pozdrawiam :)

reklama
Witam Was :-)
Jak milo jest znow do Was powrocic :happy2: nie mam co robic a czuje sie juz znacznie lepiej zaraz ide na "pierwsza milosc"
kropecka - ja tej krechy jeszcze nie dostzreglam i nie wiem czy dostzregne ale za to wiecej rozstepow :shocked2::szok: lez bo u Cibeie to gorzej mnie to jak narazie sie poprawilo zycze Ci tego samego
anna_ajra - a noc taka sobie nie umialam spac na lozku wiec sie przeprowadzilam na podloge - lepiej mi sie spalo tym bardziej ze zawsze lubialam spac na podlodze :-) a kosmetykow mam zamiar uzywaz z niveii bo jest ich najwiecej ;-)
myyszaaa- a chcesz mi cos kupic pod choinke :confused::-p;-):-D u mnie to raczej w tym roku skromnie bo rodzinka sie powieksza tak wiec nie zaszalejemy jak rok temu :sorry2: gratulacje syneczka hihi ale fajnie :cool2:

Normalnie dziewczyny nie nadążam za wami!! Co dzień was więcej tzn postów :tak::tak:
Chyba spłoszyłyśmy WildWind:confused:
Ania ajra Czy stworzona do porodów to nie wiem ale wole nie doświadczyc w porodzie złego :tak::tak:A przy porodzie s.n. znieczulenia to : zewnątrzoponowe, pyralgina i zamrażanie takim sprayem podczas szycia jeśli nie było zo.
Myyszkaaa Uleńko Gratuluję chłopca!!!!!
Co do prezentów u nas skromnie i to baardzo, budowa itd. Ale dla rodziców wymyśliliśmy kubki z wizerunkiem Miśka. Mam nadzieję że się spodoba.

Agawa, mi się wydaje że WildWind wcale nie była lutówką tylko po prostu szukała osób ze swojego miasta i dlatego się nie odzywa.

Co do znieczuleń często też stosowany jest tzw. Dolargan. Człowiek po tym czuje się jak naćpany podobno a i tak czuje ból więc to nie jest chyba nic fajnego. Jeśli chodzi o porody to nie zawsze drugi poród jest super jeśli pierwszy taki był. Przykładem może być jedna z dziewczyn majówek, która rodziła mniej więcej w tym samym terminie co ja w tym samym szpitalu. Przed porodem zawsze pocieszała mnie że poród to nic strasznego, że znieczulenie niepotrzebne, że wystarczy pozytywnie myśleć itp. Po drugim porodzie była w szoku, stwierdziła że to było najgorsze przeżycie i była totalnie wykończona więc tutaj raczej nie ma reguły. Ja się boję strasznie porodu. Szczerze powiedziawszy chciałabym mieć cc.

Co do prezentów to strasznie dużo kasy na to wszystko idzie :( Jeśli chodzi o prezenty dla naszego najbliższego grona (Wiktor i Maciek) to mamy 3 Wigilie na które chodzimy i kupujemy po 3 prezenty dla siebie żeby w każdym miejscu coś sobie podarować. Z czego ten prezent który dajemy sobie u nas w domu jest największy a reszta to drobiazgi. Wiktorowi kupiliśmy maskotkę Tygryska, wiertarkę i puzzle. Mam jeszcze chrześnicę, której kupiłam kosmetyki z serii Witch. No ale prezenty jeszcze musimy kupić dla moich rodziców, rodziców Maćka, mojego brata, brata Maćka z dziewczyną. Dla nich to drobiazgi ale to i tak dużo kasy wychodzi, tym bardziej że w pracy ani ja ani Maciek nie dostajemy na święta żadnych bonów ani kasy (Maciek ma organizowaną imprezę na ktorej dostają jakieś prezenciki :/). Pewnie w tym roku to ostatnie święta w których kupujemy dla tylu ludzi. Za rok już z kredytem na dom raczej nie będzie nas na nic stać :/

Witam,

Idę dziś odebrać wyniki badań (bardzo jestem ciekawa, jak to wszystko wygląda) i późnym wieczorem na kontrolną wizytę. Spróbuję go dziś podpytać o ten mój poród. Może by się dało jednak cesarką? Ja dostaję chyba gorzej niż schizy jak pomyślę tylko o siłach natury, a jeszcze potem mam koszmary senne. Nie chcę i już, ale nie wiem czy ktoś się będzie mnie pytał, bo na poród w prywatnej klinice w Wa-wie nie mam niestety kasy. Boję się potwornie, ale to chyba nie jest wskazanie do cięcia.

MYSZ - OFICJALNE GRATULACJE Mamo SYNUSIA!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Witam
Myyszaaa gratulacje synusia!!!!!!
Dzieci za linki zaraz siadam i czytam:tak:
anna_ajra świeta w domku we wilgilie i drugi dzin swiat a w pierwsze chielismy jechac do moich rodziców ale to sie zobaczy jeszcze na swieta to chyba M bedzie musiał mi pomagac bo sama nie dam rady moge cos tam na siedzaco porobic ale na sama wigilie bedzie musiał porobic sam
kropecka dołanczam z tym bólem do ciebie tylko mnie boli jak sie przekrecam w łóżku albo wstaje jak sie kulam to juz nie:-D
No ale juz niedługo ja odliczam tygodnie dzis 32 tc zaczynam:-) jak dotrwam do 14 stycznia bede szcześliwa
Pozdrawiam

reklama
Witajcie!
W Lublinie już dzisiaj całkiem biało i ślicznie:))) Tylko w związku z tym nie wiem, czy mogę na ten mały spacerek wyjść, bo gin mówił, że jeśli będzie slisko mam absolutnie sama nie wychodzić. A co ja się naspaceruję jak mąż o 17 przychodzi, kiedy już ciemna noc...
Anna ajra fajnie, ze Twój mąż juz będzie w domu do Nowego Roku:) To zagonisz go do sprzątania!:biggrin2:
Myszaaa gratuluję synka!:biggrin2:
Kropecka a Ty sie do tego ortopedy wybierasz?
Agawa kubki z wizerunkiem wnuka na pewno sie spodobają:)))
Ika_s napisz jak wyniki i wizyta!
Ania31 dotrwasz, tylko się oszczędzaj!:) ja liczę, ze dotrwam tak co najmniej do końcówki stycznia, ale mam termin 2 tygodnie po Tobie:)
Gosia78 co u ciebie?

Do góry