reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witajcie,

Aniu31- tak bym chciała, żeby było wszystko już dobrze z Maluszkiem i żeby nie było żadnego zagrożenia przedwczesnym porodem. Już czekamy na Twój szybki powrót ze szpitala i na forum. Chłopców masz fantastycznych- dadzą radę dla dobra kolejnego członka rodzinki!!! Tyle ciotek tu cały czas za Was wszystkich trzyma kciuki!!!! Buźki!!!

Najka- na Ciebie też czekamy!!!

ladna.ex.panna- mebelki śliczne!!!!!!! I jedne i drugie. Pewnie niezależnie od tego, co wybierzesz pokoik Maleństwa będzie wyglądał cudnie. Ja też mam lekko liliowy kolor ścian, ale jeszcze nawet nie zaczęłm myśleć, co dalej. Białe mi się podobają, ale jeszcze nie trafiłam w sklepach na fajną komodę, która by mnie usatysfakcjonowała. Z kolei nawet podoba mi się seria ciemno-brudnej sosny w IKEA, ale łóżeczka nie. i tak myślę i myślę i pewnie marzec nas zastanie.

Co do zakupów- to ja nie mam jeszcze żadnej rzeczy dla Małej, jedynie ubranka. Ale wszystkie są na 62 no i raczej chyba na troszkę starszego szkrabka. Mam bowiem sukieneczki, jeansy, ogrodniczki, sweterki, bluzy, dresiki itp. Nie mam pajacyków, bodziaków, śpiochów itd., a jakoś nie wyobrażam sobie ubrania Mojego noworodka w jeansy i dresową bluzę np. na wyjście ze szpitala.

Dziś skończył się mój dobry nastrój. Obudziłam się z potwornym bólem gardła, migdałków, głowy i temperaturą. Wygląda jak angina i oby nie było konieczności antybiotyku, bo nie mogę nic przełknąć. Narazie nie byłam u lekarza i czekam jak to się rozwinie. Koszmar, a tak już ładnie było!!!

Pozdrawiam ciepluteńko nasze wszystkie Mamunie.

reklama
Ania31 współczuje,tak jak napisala dawna cloe chlopcy na bank sobie poradza, szkoda z tymi swietami, ale najwazniejsze zdrowie maluszka i jeszcze tyle przed toba swiat do obchodzenia i to juz w nowym skladzie:-)
kropecka nie wiem jak to w inteligo, ale np w bzwbk przelew internetowy z konta bz na konto bz idzie dluzej niz jeden dzien...a ostatnio wplata w banku na konto karty kredytowej ksiegowali mi 2 dni:/
anna ajra u mnie tez snieg....chociaz pewnie krotko potrzyma:wściekła/y:
ika_s pod koldre i odpoczywac:-D na moje ostatnie przeziebienie dostalam paracetamol i przez okres choroby wzielam 2 tabl...
Pozdrawiam!!!!

miauczus, ja czesto dokonuje przelewow z Inteligo na Inteligo bo z Mackiem mamy osobne konta i jak chce np z jego kasy przelac na swoje konto to wlasnie przelewem i od razu przechodzi z jednego na drugie. podobnie zreszta jak wysylam do taty oplaty za mieszkanie. to jest konto typowo internetowe i nie spotkalam sie nigdy z zadnym opoznieniem a juz na pewno nie tygodniowym. zreszta gosciu wyraznie cos krecil bo napisal mi najpierw maila ze mnie przeprasza, ze pieniadze nie doszly jeszcze ale jak najszybciej wysle wysylke. jakby rzeczywiscie nie doszly to by mnie nie przepraszal i czekal na kase. za 5 minut przyslal ze wlasnie pieniadze doszly, jasne :/

;-)witajcie:-):-)

ania 31 trzymaj sie dzielnie , duzo zdrowka ci zycze i nie stresuj sie:-)

Ika s kuruj sie dobrze. Teraz taka pogoda na przeziebienia. U mnie tez juz syn po anginie teraz maz :crazy:, mam nadzieje ze mnie ominie:laugh2::laugh2:

Macie racje dziewczyny , brzuchole coraz wieksze i ciezko zaczyna sie robic .I jeszcze wepchnac sie w te wszystkie zimowe ubrania to tez zaczyna byc problem:tak:
Ja juz powoli robie swiateczne zakupy bo potem nie dam rady w tych kolejkach do kasy stac.Prezenty swiateczne w tym roku tez juz prawie mam bo przed swietami chce juz miec spokoj. A wy jak ?

pozdrowienia dla wszystkich

Cześć Dziewczyny!
Po tej wczorajszej wizycie dziś nabrałam powera do porządków przedświątecznych, zaczęłam od rozprawienia się z lodówką i ... przeszła mi ochota na dalsze prace dzisiaj :) Oczywiście znowu moje plecki dają o sobie znać :( Dostałam dziś maila,że wysłali mi kurierem POCZTEX (nie mam doświadczenia) fotel sako- mam nadzieję że mi pomoże i nie będę na niego długo czekać, tak jakTy kropecka na glukometr :( W razie czego ja mam glukometr w domu, mogę Ci pożyczyć :)
Aniu 31 trzymaj się kochana dzielnie. Teraz najważniejsza jest dzidzia w brzuszku Twoim, a chłopakom będzie pewnie dobrze u Dziadków :) Buziaczki
Ika_s kuruj się!Mam nadzieję, że to tylko jakaś niegroźna infekcja, a nie angina...
lileczka ależ Ty jesteś zorganizowana!My w tym roku nie robimy sobie dorośli w rodzinie prezentów, dzieciaki zostana obdarowane :) Raz że ja nie mam siły na latanie po sklepach, mój mąż sam się na to też nie pisze, a po drugie czekają nas inne wydatki. No cóż jestem w stanie wyobrazić sobie Święta bez prezentów :)
Przesyłam buziaczki dla wszystkich Lutóweczek!

Witam na leżąco.
Dziewczynki dziękuję za słowa otuchy :happy: dużo one znaczą.
Aniu 31 trzymaj się dzielnie. Jak mus to mus, przynajmniej Dzidzia będzie bezpieczna, a chłopaki mqasz dzielne - dadzą radę ;-)
Ika_s kuruj się, a najlepiej idź do lekarza nim rozkręci się coś większego... zdrówka dużo życzę ;-)
Nejka trzymaj się dzielnie - buziaki

U nas wsumie bez zmian leżymy raz na prawym, raz na lewym boczku, skurczam się raz więcej raz mniej, a Bąbel szaleje :-) mój kochany...
Przepraszam, ale jakoś nie mam ostatnio na nic siły ... nawet na pisanie... wybaczcie...
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Witam sie :happy:
Zytka - fajnie :-)
Myyszaaa - ja to sie nie wylamuje nigdy ;-)
ladna.ex.panna - heh chyba nie Ty jedna bo i mnie to dopada :confused2: mebelki super
miauczus54 - jasne tym bardziej zapraszam :-D
Ania31 - oj szkoda ale to ze z nami nie bedziesz to male piwko wazne ze Ty bedziesz pod dobra opieka i nic nie bedzie sie juz komplikowac :tak: mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzadku bo to naprawde dosc powazne :-( a chlopakow to Ty masz luzik i do tego kazdy jeden to bystrzacha wiec niezle dadza sobie rade :tak:
lileczka - u nas z prezentami w tym roku bedzie skromnie bo jest nas duzo :eek: a do tego tzreba sie powoli zaopatzryc w inne rzeczy potrzebne dzidziusiowi. A porzadki dopiero sie zaczna potem jak nabiore ochoty i jak kupie nowe firanki i zaslonki :laugh2:
Zytka - no Ty to masz powera mnie to sie narazie nie chce :sorry: amm nadzieje ze w grudniu przyjdzie mi ochota :-p
zabulina - dobrze ze witasz na lezaco bo juz myslalam ze bede musiala Cie troszke ochrzanic ;-) trzym sie kobitko :-D

no a tak poza tym to pada snieg - zima juz od wczoraj :oo2: mnie to sie z leksza nie podoba ale swiat bez zimy sobie nie wyobrazam :happy::biggrin2: a tak to maz w pracy bedzie wieczorem i amm nadzieje ze dzis przyjdzie znajoma co posiedzimy i poklachamy bo nudzi mi sie troche :sad:

reklama
Do góry