reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam mamusie :-)
anna_ajra - heh tez kupilam "M jak mama" juz chyba 3 dni temu i zadylam przeczytac juz wszystkie artykuly ale ten na temat boli brzucha jest supcio i wszystkiego sie dowiedzialam :tak:
Żabulina - kochana :szok: nie przemeczaj sie i nie wolno Ci wychodzic ani na chwile z lozeczka - ja wiem ze to jest strasznie meczace ale tak musi byc - wazne jest zdrowie Twoje i Twojego malenstwa a boje sie o Ciebie :-(
kropecka - nie martw sie klopotami z oddychaniem bynajmniej tak powiedziala mi babka w aptece - inne dziewczyny boli podbrzusze i uciska ich na dole a drugie to boli nadbrzusze badz maja klopoty z oddychaniem bo dziecko napiera na gorna czesc brzucha - tak wiec mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze ;-)
myyszaaa- jasne zapraszam - chetnie zrobie podwojna porcje dla Ciebie i malenstwa ;-):-p:cool2:
ma_dziul_ka - no to dziwne z tym moczem :confused:
agawa1 - mam nadzieje - dziekuje :blink:
miauczus54 - jak chcesz to tez zapraszam na obiadki wpadnijcie z myyszaaa :-D jeszcze ktos :confused: zapraszam :happy2:
zycze milego dalszego poniedzialku :cool2:

reklama
anna_ajra, wizyte mam 5 grudnia.

co do kapieli to od poczatku Maciek kapal Wiktora. Najpierw w wanience a teraz Maciek zabiera gitare, Wiktor wybiera sobie zabawki jakie chce zabrac, siedzi w wannie i sie bawi a Maciek siedzi na kiblu i mu spiewa :)

Ja już dziecięcych gazet prawie nie kupuję. Prenumerowałam przez rok dwie i właściwie po pewnym czasie wszystko sie powtarza.

A i jestem zła na gościa od glukometru, bo kupiłam go w poprzedni poniedziałek a jeszcze nie doszło :/ A chciałam jak najszybciej sobie obciążenie zrobić.

Cześć Dziewczyny!
Ja szybko, tylko śpieszę poinformować że jesteśmy po wizycie i wszystko jest w badaniu dobrze. Mamy umówione USG na 20 grudnia i już sie nie mogę doczekać podejrzenia mojej małej dzidziulki :) Co do zakupów to ja jestem daleko za Wami w tyle! Muszę nadrobić,męża pogonić żeby ze mną pojechał. Tylko on ciągle gdzieś...Właśnie udał się na piłę:(
Pozdrawiam Was cieplusiowo ( u nas dzis już też zawitała zima) i brzusie!

Hej
Najka dała znak - jeszcze jest w szpitalu - ale już ma założony pessar :-) Odpisałam że trzymamy kciuki :-) więc się nie wyłamywać :-D

A i przekazuje ciepłe pozdrowionka dla reszty lutówek :-)

ja tez od wczoraj czuje sie troszke bardziej ocięzała niż zwykle:shocked2:
brzusio mi sie powiekszył co czuje wyraźnie, no coż...mniejszy nie bedzie jeszcze przez jakis czas:-)
tymczasem upajam sie świezo pomalowanym pokoikiem dla małej:-D chociaz kolor oczywiscie wyszedł nie dokładnie taki jak chcialam, ale co tam:tak: wyszedl pudrowy róż a miał wpadac w lilowy echh
teraz jestem na etapie wybierania mebelków,mąż tylko czeka na sygnał...;-)
mysle nad drewexem i serią z voxa, oczwisci tylko w bieli:happy2:

baby.vox.pl - sklep internetowy - meble i dodatki dla dzieci

drewex - meble dla dzieci, ��eczka niemowl�ce, krzese�ka dla dzieci, po�ciel dla dzieci, ubranka dla dzieci, ubranka dla niemowl�t, artyku�y dla dzieci i niemowl�t, dla dzieci, dla niemowl�t, produkty dla dzieci, produkty dla niemowl�t, meble m�odzi

patrysia jasne ze wpadam:-)ale juz z malym:-):-)
Zytka to super!!!!!!! ja tez uwielbiam ogladac maluszka (u mnie usg 3d 3.XII i juz sie nie moge doczekac)
kropecka a kontaktowalas sie z nim?? to przez poczte polska??
Zabulina trzymaj sie mocno!!!!!!!!!!!!!
ładna ex panna tez zaczynam sie czuc coraz ciezsza i brzuch ostatnio taki wielki sie robi.... Sliczne mebelki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myszaaa ode mnie wielkie calusu dla Najki
Do jutra dziewczyny!!!!!

Witam
Kubusiowi wszystko przeszło w czwartek diete miał do soboty zeby cos jeszcze nie wróciło
Moj tato wychodzi w srode lub czwartek do domku
A teraz złe wiesci musze sie z Wami rozstać do czasu porodu mam skierowanie do szpitala prawdopodobnie juz do konca niestety moja szyjka (1,5cm)nie wytrzymuje obciazenia dzidziusia jest odwrócony głóka w dół i dodatkowo napiera na nia ubłagałam ze jeszcze poleze w domu bo nie mam co zrobic z dziecmi na szczescie toto wychodzi i małego moge zawieść do nich starsi musza zostac w domu bo szkoła wczoraj płakali kto sie nimi zajmie mi to spedza sen z powiek dzis nie spie juz od 3 godziny nie umiem sobie tego wyobrazic ze mikołajki gwiazdka bedzie beze mnie chociaz mam gdzies nadzieje ze moze na przepustke na swieta mnie wypuszcza
w piatek mam jeszcze usg
W moim przypadku krazek i szwy nie wchodza w rachube tak powiedziała gina jest juz za późno troszke mnie wkurzyła bo skoro był czas na załozenie to dlaczego tego nie zrobiła?
Powiedziała ze wszystko trzyma mi sie na ujsciu i w zaleznosci jak silne jest to ponosze małe

Takze oszczedzajcie sie mamusie
Pozdrawiam Was wszystkie

jejku Ania wspolczucia, wlasnie najgorsze co moze byc to isc do szpitala jak sie ma jeszcze inne dzieci. jak mnie ostatnio tak bolalo i myslalam czy nie jechac to wlasnie od razu mi sie plakac chcialo ze mialabym wiktora zostawic. no ale zdrowie dzidzi najwazniejsze, przetrzymasz a za jakis czas juz nie bedziesz o tym pamietac.

miauczus, kontaktowalam sie z gosciem i odpisal mi dopiero wczoraj ze pieniedzy nie bylo na koncie ale juz sa i mi wysyla, tylko ze ja mu nie wierze bo oboje mamy konta w Inteligo i wtedy przelewy ida w tym samym czasie co wysylam kase. napisalam mu co o nim mysle i ze przez niego nie zmieszcze sie w terminie do zrobienia obciazenia glukozy. na pozytywny komentarz tez niech nie liczy bo co jak co ale mogl chociaz napisac prawde a nie jeszcze mnie wkrecac :/

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Dzisiaj i do nas dotarła zima.

patrysia, miauczus54 - :wink:
kropecka - co do dziecięcych gazet, to też rzadko kupuje. Prenumerata, to byłoby dla mnie za dużo, dlatego rozumiem.:yes: Daj znać, jak glukometr dojdzie.
Zytka - super słyszeć tak pozytywne wieści! :-D
Myyszaaa - dzięki za pozdrowienia, uściskaj Najkę i ode mnie!:happy:
ladna.ex.panna - ładne łóżeczka!:-)
Ania31 - och Aniu... jak mi szkoda...:sad: Też sobie nie wyobrażam formu bez Ciebie! Wiedz, że trzymam za Ciebie kciuki i jestem dobrej myśli. Życzę dużo zdrówka, sił i mniej stresu. Ściskam Cię mocno! Najchętniej bym Cię odwiedziła.

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Hej dziewczyny Mój M dzis pracuje z domu i już były dwa spięcia a to dopiero początek dnia:cool: Nie dobrze.
Ania 31 miejmy nadzieje że wszystko sie dobrze skończy Grunt to przetrzymac malucha jeszcze te dwa miesiące Nie martw się na zapas Zobaaczysz chłopcy świetnie dadzą sobie radę Sprytne masz chłopaki:tak:
Kropecka juz nie raz miałam podobne zagrania Jeden nawet po dwóch tygodniach twierdził że dopiero dostał przelew Porażka totalna To właśnie wkurza mnie w zakupach na Allegro Nigdy nie wiesz na jakiego sprzedawce trafisz czasem czekas i czekasz i może byc już po "ptokach"
Juz musze uciekać Moje biedne dziecko biega ode mnie do męza a każde z nas siedzi przed kompem zamiast zając sie córeczką:zawstydzona/y: Do zobaczenia

Do góry