reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć wieczorkiem!!
miałczuś ja używałam i używam aventu (wszystko :-))Łącznie z podgrzewaczem, sterylizatorem i laktatorem i butelkami i smoczkami i osłonkami. Tylko trzeba uważać. Jak masz duże sutki to kup sobie normal(rozmiar) jak małe to small - dlatego że dzidzia musiałaby się namęczyć by się napić jeśli osłoni nie są dobrane do rozmiaru. Poza tym są w porządku. Zresztą jak wszystko aventu. :-)P.S. ja podgrzewacz kupiłam nowy ale sterylizator używany, laktator nowy a zresztą wszystko na allegro.
Ania ajra- dzięki śliczne za komplenety w sprawie Miśka :-) Twój Michałek też śliczny będzie - po takiej ładnej mamusi musi być!!!:tak:
patrysia będzie dobrze - musi być!! Zobaczysz znajdziecie coś swojego i wszystko się ułoży.

Witam Was wszystkie....

Dawno sie nie oddzywalam ale tak jakos nie mialam czasu za bardzo.... bylam w czwartek u tej poloznej i powiedzila ze mam silna infekcje drog moczowych....wyalala mnie do szpitala na badania a tam powiedzieli ze nie mam zadnej infekcjii......:confused:
ale wyslali moj mocz na badania jeszcze do jakiegos innego szpitala wiec zobaczymy co tam sie okaze...mam nadzieje ze wszystko jest ok....bole mam nadal ale nospa mi pomaga....
obiecuje zaleglosci jutro nadrobie w czytaniu to sie odezwe bo dzis juz troche pozno....

pozdrawiam was

ma_dziu_lka ale pochrzaniona sytuacja....pisz jak sytuacja dalej sie potoczy! trzymam kciuki zeby wszystko wyszlo na dobre-zreszta nie moze byc inaczej!!!
agawa1 dzieki tez tak zrobie-co do tych oslonek to raczej slyszalam ze sa niewypalem ale i tak kupie i mysle ze chyba wstrzrymam sie od kupna sterylizatora przynajmniej narazie.
milego poniedzialku dziewczyny, tak wczesnie wstalam bo maly od rana szaleje w brzuszku i spac nie daje...

ja miałam w nocy taki ból brzucha że znów myślałam czy nie jechać do szpitala. tym razem był taki nietypowy, bardziej u góry przy żebrach i z każdym oddechem bolało mnie wszystko, łącznie z kręgosłupem. i to w każdej pozycji, niezależnie czy usiadłam, czy leżałam czy stałam. wystraszyłam się nie na żarty ale jakoś przeszło i nie wróciło. tak bardzo się boję że będą jakieś komplikacje i będę musiała do szpitala trafić :( zresztą mój nastrój psychiczny też ostatnio wysiada, więc ogólnie już jestem zmęczona tą ciążą.

Hej
WItam po weekendzie - widzę że miauczus - już kupujesz rzeczy :-)

Kropecka - głowa do góry :-)
Madziulka - ale dziwna sytuacja - ale moze jak już się zainteresowali to się wszystko wyjaśni :-)

Patrysia wpraszam się do was na obiady :-D

Pozdrawiam wszystkie mamusie

Hej kropecka głowa do gory, jeszcze tylko kilka tygodni - wytrzymasz!:-D
moze kup maluszkowi cos nowego, ja zauważyłam ze to pomaga poprawie nastroju mamusi:-)

na mnie już zakupy dziecięce nie robią większego wrażenia niestety :)

mam problemy z oddychaniem. z tego powodu nawet na zjazd do szkoły nie poszłam, tylko na ćwiczenia bo w pozycji siedzącej brakuje mi powietrza.

hej

To ja się jeszcze wyżalę - jak się wczoraj wkurzyłam :realmad:- byłam na imieninach - i tam palili:realmad: - spoko nie przy mnie ale w kuchni która jest blisko - ja od razu czuje zapach dymu - na maksa jestem wyczulona... i grzecznie poprosiłam by przestali palić - bądź też zmniejszyli ilość - 4 papierosy na 1,5 godziny - na 3 osoby - to nam wszystkie rzeczy przeszły tym smrodem - i mała vel mały pewnie też razem z mamą nawdychała się:-:)realmad::no::wściekła/y::dry::angry::no::errr::frown::growl:

I jeszcze po chwili usłyszałam że dziecko powinno mieć do czynienia ze wszystkimi zapachami - i się wkurzyłam...

Bo wcale tak nie uważam:-( i papierosy zostawie - do 18 :-) tak samo alkohol :-)

A i kształt mojego brzuszka wskazuje na chłopca:-D

reklama
Hej dziewczyny:-)
weekend spędziliśmy u teściów Było całkiem fajnie choć po tym weekendzie czuje się strasznie zmęczona:blink: Już brzuchol trochę za duży na takie posiadówki na to wygląda. Julka dostała masę ciuszków:shocked2:już nie wiem gdzie to trzymać Małe też obkupione choć mówiłam teściowej że właściwie jedyne co potrzebuję to bawełnianych pajacyków cieplejszych śpioszków a doszło wszystko inne ale nie to co jest potrzebne. Trudno Babcia ma w tym frajde że kupuje a ja nie będę pozbawiona przyjemności dokupywania dla malucha:sorry2:
Kropecka jak dziś samopoczucie?
Miauczaus ja mama butelki zarówno z Aventu jak i Dydusia Z jednej i drugiej firmy jestem zadowolona
Ika s gratuluję Marysi:tak:

Do góry