reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Przychodzą do nas dzisiaj moi teście w odwiedziny. Fajnie, bardzo się cieszę.:happy2:

patrysia - zrobiłam Twoją sałatkę z tuńczyka! Pycha!:-D Zamiast groszku dałam fasolkę. A co do lodów, to zazdroszczę... ja niestety muszę się już ograniczać.:dry:
Myyszaaa - widziałam nowe zdjęcie na nasza-klasa.pl, nad morzem... mmm :-)
Ania31 - cieszę się, że z Kubusiem lepiej!:yes: Trzymaj się dzielnie i odpoczywaj ile możesz! Jak się czuje Twój tata po operacji?:confused:
No i oczywiście przesyłam pozytywne fluidy nie tylko na poniedziałek!:-D
lileczka - co się odwlecze, to nie uciecze... Co będziecie remontować???
Ika_s - aaaaaa!!!:-) GRATULUJĘ córeczki!!! Hip, hip HURA!:rofl::-D:rofl: Ale super!
miauczus54 - powodzenia!;-)

Pozdrawiam!

reklama
witam sie ponownie :-p
miauczus54 - u mnie to niestety nie jest tak dobrze jak bym chciala - wolalabym mieszkac z moja mama niz z tesciowa :-( ale niestety nie ma takich mozliwosci gdyz moi rodzice maja 3 pokoje ale mam liczne rodzenstwo - 2 braci i siostre - no w sumie na chama szloby sie wcisnac, tym bardziej ze rodzice nie maja nic przeciwko :happy2: a tak to musimy sie meczyc z tesciami, tym bardziej ze szwagierka miala sie wyprowadzic po slubie - miala w sierpniu - a ze to taki mamicycek to nie chce no i z mezem mieszkaja u nas czyli u mojej tesciowej, ale problem tkwi w tym ze na stycznia spodziewa sie tez dzidziusia. Tak wiec jestesmy w 3 rodziny na M4 - nie wyobrazam sobie dalszego zycia tam dlatego chcemy sie jak najszybciej wyprowadzic lub tymczasowo cos wynajac az mi sie chce bo z mezem mamy co chwile pod gorke - z weselem tez zrobili po swinsku bo my planowalismy juz rok temu a oni ze wpadli zrobili tuz przed nami i niedojze zabrali nam gosci to teraz nie chca sie wyprowadzic a ja nie mam NIESTETY nic do gadki bo to nie moje mieszkanie... :-(
ale sie rozpisalam :happy2: ale dobrze mi to zrobilo :blink:
anna-ajra - ciesze sie bardzo :-D - moja mama robi z fasolka a ja bo fasolki nie lubie daje groszek :-)

No witam!!!
Ja szybciutko:
Ika_s gratuluję cureczki :tak:
Ania31ja też się ciesze że z Kubusiem już lepiej.
Ania ajra - dlaczego musisz się ograniczać??? Coś nie tak??? NIe strasz.

Patrysia to rzeczywiscie niefajnie, beznadziejna sytuacja kiedy ma sie praktycznie rzecz biorac rece uwiazane i nic nie mozna powiedziec:/ podziwiam ze wytrzymujesz!!!!!! ale wierze ze niedlugo to sie zmieni-trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Idziemy dzisiaj na 5 urodziny do mojego m. siostrzenicy! Ale będzie wesoło...:happy2:

patrysia - głowa do góry. Na pewno znajdziecie coś dla siebie - bynajmniej tego Wam życzę!:yes:
agawa1 - muszę, nie muszę, ale nie chcę już tyć. Mam 18 kg na plusie:wściekła/y: i w ramach rozsądku i dla samej siebie nie chciałabym przesadzić.:hmm:
Śliczne zdjęcie! Nie, nie... to synek jest śliczny!:-D

Pozdrawiam Was wszystkie!

Witam z rana!

U nas dziś spadł śnieżek no i oczywiście Piotrusia nie można było utrzymać w domu. Na szczęście dał nam zjeść śniadanie i już jakiś czas jest z tatą na dworze.

Ania 31- Jak dziś Kubuś? Cieszę się, że z tatą po operacji lepiej:-), trzeba być dobrej myśli a wtedy wszystko się dobrze ułoży.
Ika - gratuluję córeczki!!!:-)I super, że z Mania zdrowiutka! Czekamy na zdjęcia.
miauczus54 - powodzenia na kole z fizyki:tak:

Patrysia - współczuję mieszkania pod jednym dachem z teściami, my z mężem mieszkaliśmy pól roku z moimi rodzicami i chociaż wszystko było ok nie mogliśmy doczekać się kiedy wreszcie będziemy tylko we dwoje

Anna - ajra - udanego spotkania z teściami. Trochę Ci zazdroszczę tak dobrych relacji z rodzicami męża. A jak pokój dla Michałka, dokończony?

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę przyjemnej niedzieli.

witam :-)
ja wlasnie po obiadku :happy2: troche mi sie nudzi wiec zagladam sobie co nowego u Was :-D
Gosia78, anna-ajra, miauczus54 - dziekuje za slowa otuchy mam nadzieje ze pomoga :tak::laugh2:

anna_ajra napisz jak bylo!!!!!! Gosia 78 zazdroszcze sniegu:-):-)(uwielbiam zime) za oknem tak bialutko!!!!!
Patrysia co smacznego na obiadek?? :-D
Dzis kupilismy wanienke, taka zwykla(naczytalam sie tyle o tych bakteriach i innych "-"wanienek profilowanych ze odechcialo mi sie kombinowania) i butelki. Kupowalyscie dziewczyny butelki?? jakiej firmy?? ja slyszalam ze avent jest dobry wiec kupilam taki zestawik....zobaczymy jak sie sprawdzi (dziewczyny jestescie jedynym mentorem wiec piszcie co wiecie-moim znajomym nie w glowie dzieci)
Maluszek byl dzis taki spokojny ze zaczelam sie stresowac...ale juz wrocila mu ochote na figle.
Pozdrawiam!!!!:blink::blink:

ja uzywam aventu butelki, mam laktator aventu i od tego sie zaczelo, duzy wybor smoczkow, pozniej zamiast smoczkow sa ustniki wiec polecam.

reklama
Witam sie wieczorkiem :happy2:
miauczus54 - na obiadek kluseczki slaskie, kapusta modra, buraczki, pieczen i skrzydelka :-D ale sie objadlam :tak: a co do butelek to bede kupowala z aventu bo mam juz smoczki z tego i slyszalam ze ta firma jest najlepsza wiec ufam :laugh2: a ja nie wiem czy bede kupowala wanienke chyba bede pod kranikiem ;-)
kropecka - zdam sie na Ciebie :cool2:

Do góry